Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 358
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 90
Жалко, че Ергенинот вече е заснет, иначе много добра рокада щеше да е Наумчо да ходи в Сървайвър, а Ваня Джаферович да пита "дамите" как са спали.
Како сте спавалЕ,како сте се ***ле,драгЕ даме?!

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 14:13 от Viliiv

# 91
Гласувах за Виктор чисто визуално, този човек на изкуството не е мой тип. Чесно да си призная, чакам с нетърпение да почне. Много ми омръзна от музикални и оцеляващи в природата формати!

Че той и Виктор е човек на изкуството самовъзхищение и зор да бъде известен.

# 92
Имало екзотична танцьорка, учителка и шампионка по карате ( Айлин)

# 93
Защо този Ергени ми прилича на самотна душа без приятели? Някаква самота вее от него, тъжен такъв. Добре че попаднал в тв предаване, че да се сближи с водещия Rolling Eyes

# 94
  • София
Колко всъщност е висок новият ерген?

Аз като почитател на високите мъже, залагам на Виктор.

Не харесвам и мъже с буйни къдрици, затова пак ще заложа на Виктор. Simple Smile

# 95
  • София
Видяхте ли, че Капитонова е в Кухнята на Ада (съжалявам, ако е обсъждано, нямам време да прегледам цялата тема). Продължава да ми е противна Joy

# 96
  • Някъде там
Имало екзотична танцьорка, учителка и шампионка по карате ( Айлин)
В първи сезон  пък уж имаше мениджър в АЕЦ 😉😀

# 97
Като укроти къдриците, новият ерген има съвсем друго излъчване! Сега прилича на италианец или на турчин, а момите припадат по южни красавци. Хубаво е момчето (той на 33, та не е баш момче, ми си е мъж), за моя вкус, но височината е голямо предимство. Виктор също не е много висок, по общо приетите критерии за височина.

# 98
  • София
Е, без буйните къдрици става. Simple Smile

Ама ако е под 180 см, го връщам в магазина. Simple Smile

# 99
Ама и той тъжно гледа, сякаш са му потънали гемиите...
Я обичам веселяци майтапчии...таквиз депресивни излъчвания не ща...

# 100
И двамата са прекалено метросексуални

# 101
Някой знае ли линк, откъдето може да се гледа онлайн от чужбина довечера? Моя приятелка живее в Швейцария и иска и тя да гледа заедно с мен.

# 102
На мен пък ми дойде до гуша да чета, че Евгени е нисък и не ставал 😃

Висока съм 1.58 и го имах и аз този комплекс да избирам мъже над 1.85, докато не срещнах сегашният ми мъж, който е височината на Евгени (около 1.70) и това ми е най- хубавата връзка. Неговата бивша (на моичкият) е била 1.90 😄

Освен ако кандидатките за Евгени не са над 1.80 няма какво да се тръшкаме излишно.

# 103
Спокойно де. Аз съм висока и дългокрака Joy, мъж ми е по нисък от мен. Но го компенсира с широко сърце.

# 104
Спокойни сме, сал да стига педалите на пианото, друго не ме интересува ...

Общи условия

Активация на акаунт