Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 605
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 960
Дословно се повтаря с първия сезон дотук, същите типажи, реплики, сълзи, кофти грим и рокли в неподходящ размер. Сложили са обаче някакви професии на участничките, за сметка на това дори във визитките им няма годините, пак ли някаква битка срещу дискриминацията. Онази, оранжевата писателка на любовни романи ми хвана окото, но пък мълчи, ще се окаже скучна накрая.
 И аз мисля, че кривогледата канадка най-подхожда на Евгени. Отново Наум ми е фаворит, де, за любов говорим, все пак.

# 961
  • София
Микаела е момиче за което нищо не разбрахме. В една статия прочетох, че е студентка по право. Странно е - няма визитка, нищо не показаха с нея. Изглежда мила и интелигентна и е красива.

# 962
Меган е прекалено идеална в момента. Надявам се да е такава действително, но наистина идва малко прекалено. Реално каквато и да е, предаването може да я очерни или обратно, прикрие. Ще видим.
Елена пък хип не я забелязах ( не е непременно лошо това)

# 963
Михаела е момиче за което нищо не разбрахме. В една статия прочетох, че е студентка по право. Странно е - няма визитка, нищо не показаха с нея. Изглежда мила и интелигентна и е красива.
Смесиха ѝ кадрите от влизането с това на друго момиче - в един кадър дадоха другата, после Микаела, после пак първата. Подари му някакъв плащ, но беше изцяло грешка в монтажа да не я покажат. Ще каже човек, че не е снимано преди половин година и са нямали време за проверка.

# 964
Ами тя въпросната Алекса хич не е първа красавица като я видях в различни ситуации в предаването, обаче поддръжката там е брутална. Освен това е злобна, властна, надменна и с огромно самочувствие. Такова чудо им трябва на нашите.

# 965
Михаела е момиче за което нищо не разбрахме. В една статия прочетох, че е студентка по право. Странно е - няма визитка, нищо не показаха с нея. Изглежда мила и интелигентна и е красива.

мисля че е Микаела

# 966
  • тук и там
За Микаела нищо не разбрах и аз. Рая, Мария, Лиа,Полина - само влязоха, нищо не видях от тях също, но просто са много участничките и няма време за всички сигурно.Може би ще останат само по-запомнящите се, за другите са решили да пестят от кадрите с тях.

# 967
  • Sofia
Момичета, идвам с малко вътрешна информация.
Сега моя позната ми разказа, че е била в една компания някога с Меган и другата от Бяла Слатина (юристката, не ѝ запомних името). И двете били много добри момичета, амбициозни, особено Меган. Другата в последно време не толкова, само качвала разголени снимки във фейса си.
Не е кой знае какво, но поне към момента ги включваме в групата на свестните..

# 968
Целта на шоуто не е любовта, а висок рейтинг. Високият рейтинг се получава най-често със сеир. Така че много е вероятно повечето неща, с които се представят момичетата във визитките си, и поведението им вътре да са модулирани за целта на сеира. Ако ги съберем вкъщи без камери няма да се държат така.

+1,
Същото го мисля и аз. Визитките им ми са изкуствени, натаманени за сеир. Момичетата не бяха себе си, а това, което са предпочели сценаристите. Даже тая с надутите джуки, дето всички й падали в краката, и дето искала да има статуя, съм убедена, че такъв образ са й създали.

# 969
незнам коментирвали ли сте че високата русата прилича на Нелина. бел мертседез ме преследва в жиотаа. Кокото разведе ли се да го правим Ергенино

# 970
Тамън в началото се зарадвах че новия ерген звучи обещаващо и към края на предаването загубих тая надежда. Пак старателна реч, кратки фрази, общи приказки.

Може ли в първата публикация да съберем инстаграмите на участници и участнички - който има

# 971
Тази ми изглежда добре. По зряла като излъчване, но приятна.
Молива няма да го коментирам. Грима отново е пляс-пльок.
Половината не ги запомних и видях в лудницата снощи.

Ето, за тази си пише, че е студент по право. На момата от махалата що са ѝ пляснали детегледачка тогава, нали и тя Е студент по право?

# 972
  • София
Не вярвам нито Пам да спечели, нито Габриела и Теодора, но смятам, че Пам ще остане по-дълго от тях, защото с нея ще има за какво да си говори. Още от начало се видя кои му направиха впечатление и не мисля, че имат какъвто и да е шанс. Към всички, които се показаха като космополитни, прояви интерес.

# 973
Не съм приятелка на Пам, дори не я познавам. Но разбирам мисията, с която е влязла.
Не съм голям на фен и на позитивното мислене за телата, защото хора, които ги мързи да се грижат за себе си, го използват за оправдание. Тук поставям под общ знаменател и слаби, и извън нормата.  
Едит- обществото ни е изключително нетолерантно и има доста криворазбрани идеали за красота. Та мен са ме наричали мис Пиги при ръст 155 и тегло 47кг и никакви висящи части.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 12:21 от Iðunn

# 974
  • София /Абсурдистан
Абе то не е винаги мързел за грижа за тялото. Не че няма никъде мързел, но има и ген, има и хормони и проблеми с тях, има и медикаментозно напълняване, от последното съм потърпевша и аз и каквото и да правиш, то няма сваляне. Момичетата от една гадна тема го знаем много добре и всички сме потърпевши… А и боклучавата храна, която продават си има сериозен принос.

Общи условия

Активация на акаунт