Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 638
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 855
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Евгени на фона на повечето киборги там е някакъв дечко. На мен засега той ми допада, но да видим едва в началото сме. Има три, четири нормално изглеждащи ми момичета, дано и по характер са такива. Всичко останало е потрес и як криндж.

# 856
  • Terra incognita
Е, да. То да си на повикване си е бая тежка работа.
Миналата година бяха с онлайн бутиците, тая година са от Ало.бг и разни самодейни писателки.

# 857
Също така смятам, че Мони Менгеме щеше да е страшна красавица ако не бяха огромните джуки.
Имаше една ( не й помня името) дето много приличаше на Софи Маринова и цяла вечер бълваше злоба.

# 858
  • София
На Евгени през цялото време ми идваше да му бодна една диадема на косата. Иначе ми изглежда приятен. Подозирам, че може да се състоят интересни разговори с някои от нормалните моми. Дано не ги изгонят рано в името на сеира.

# 859
  • Viena
Какви моми,те са повече момци от него.😁😁😁

# 860
Целта на шоуто не е любовта, а висок рейтинг. Високият рейтинг се получава най-често със сеир. Така че много е вероятно повечето неща, с които се представят момичетата във визитките си, и поведението им вътре да са модулирани за целта на сеира. Ако ги съберем вкъщи без камери няма да се държат така.

# 861
  • Terra incognita
Мерси, че ни го каза. Иначе не го знаехме.
Целта на шоуто не е любовта, а висок рейтинг. Високият рейтинг се получава най-често със сеир. Така че много е вероятно повечето неща, с които се представят момичетата във визитките си, и поведението им вътре да са модулирани за целта на сеира. Ако ги съберем вкъщи без камери няма да се държат така.

# 862
На мен най ми хареса Елена , не е типична красавица,  но има интересно излъчване. С бретон и различен грим ще е много по-добре. Малко ми напомня на Лейди Гага във филма, на мен лично ми беше много хубава Simple Smile Само че нищо общо с профила в инстаграм, дълго се чудих дали е един и същи човек Simple Smile)

# 863
ЕМи като гледам как се палите - оная как изглеждала, па оная какво казала, па как не си отивали с Евгени, реших, че мислите, че идеята на шоуто е да му намерят гадженце.

# 864
Дават за Евгени по БТВ сега.

# 865
Тази Валерия с животните спореше с мен във Фейсбук групата на нашия град по темата трябва ли да чистим 💩 след кучетата си. Тя каза, че не само не го прави, но и няма намерение да започне да го прави и беше възмутена, че аз съм възмутена. Достоен представител на една огромна част от кучеманите за съжаление 🤡
Е тука вече не мога да я подкрепя. И аз живея в същия град и ми е писнало да заобикалям кучешки л*йна. Събирам си след кучетата, изобщо не е трудно. В крайна сметка следващият път като си изведа кучето има голяма вероятност аз да стъпя в изпражнението му. Ето една стара ТВ изява на Валерия(появява се около 3:40):
Скрит текст:

# 866
Начи, от всички крайности малко ми светва червена лампичка. Аз гледам две кучета, но такива фанатично настроени кучкари, ме притесняват с възгледите си.
Освен това има лоша кожа Валерия, особено на челото.

# 867
  • Terra incognita
Явно ще се окаже някое куку. Те повечето май са куку. Учителката по рисуване ми прилича на Славка Калчева и Елица от Стунджи.

# 868
На мен пък тя ми прилича на драг-куин.

# 869
  • София
Догледах го тази сутрин, ама вас едва ли ще успея да ви изчета. Grinning
Много от момичетата ми напомнят на такива от предния сезон. Радвам се, че има няколко нормални, ама и кукутата не са малко.
Хареса ми колко достойно си тръгна вчера Паолина.

Общи условия

Активация на акаунт