Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 659
  • 2 702
  •   2
Отговори
# 840
Какъв е смисълът да вкарват толкова много моми и да отпадат още първата вечер? Можеше да са по-малко и в началото да няма отпаднали, сега още не сме ги научили и те си тръгват вече. Лелята на Лили Иванова ли си замина?

# 841
# 842
  • Варна
Вчера гледахме малко с мъжа ми.
Той отсече:
- Какви са тези чуми?!?! Обръщам на мача.
😂😂😂

# 843
  • София
Доволна съм от епизода.
Евгени ми е в пъти по-симпатичен от Виктор, умее да говори, като спре да слуша много напътствията в слушалката ще стане още по-добре.
Говорът му е забавен, обясимо е, явно говори повече на друг език, а не на родния си, но не е дразнещо.

Момите - нямам никакви очаквания и се надявам да има добро шоу, заради което ще гледам, когато имам възможност.

# 844
Кога е следващият епизод?

# 845
  • София
Симпатичен е Евгени. С приятелка обсъждахме, че като че ли костюмът му не беше баш по мярка - къс панталон и опнато сако, но не като от мускули. За прическата тук някой коментира, че му беше прекалено рошава, не че имам против такъв тип коса. На фона на гладко бръснатия Виктор, с тази брада изглежда по-мъжествен. Иначе ми направи впечатление и как играе с ръцете - много ги ползва като говори.

# 846
Ергени е симпатяга, нива над Викчо. Изпитвам неистово желание да хвана ножичките и да му докарам нормален вид. В момента артистичните къдрици му докарват излъчване на актьор от турска сапунка. Хубаво е, че са подбрали кобрите да са от неговия калибър. Сякаш наистина той ще търси любовта, колкото и наивно да е това мислене. Личи си, че го тегли към по-нормалните девойки, иска да ги опознае. Интересно има ли някоя визитка, която да е истина.

# 847
Евгени е симпатяга, но с твърде нежна красота ,  вижда ми се и нисък.
Относно гърлите, много от тях биха били симпатични, ако не бяха се направили като птицечовки  Grinning
Също, няма нищо по -грозно от предлагаща се жена Confounded

# 848
  • Terra incognita
Отвратителна е! Нищо чудно и да е от боята. С такава страст да се буташ у маала...Мони Цигойнер.
Да ви имам вкуса! Какво и харесвате на тази

https://www.tiktok.com/@monizenginner

# 849
Ето това момиче ми хареса най-много на външен вид, но явно скоро ще си ходи, защото нямаше нито визитка, нито нормално представяне на Евгени.

# 850
  • София
Без да искам да засегна някого, но госпожа Кючек ми прилича на травестит. Има и още една "дама", която седеше до Габито. Тя една глава по-висока от ергенина и доста мощна ми се струва.

# 851
  • Варна
Аз съм меко казано потресена, не мога и не искам да повярвам, че тези пластмасови чучела съществуват. Имам дъщеря и няма да й позволя да стане такъв изрод.
Толкова обезобразени, че изглеждат с по 10 години над възрастта си.

# 852
Евгени дечко ми се струва. Дребен, фин, а от тая рошава коса главата му изглежда твърде голяма за това малко тяло. Те повечето там изглеждат като кака му, леля му, майка му.
Вярно, че прехвърлях между Ергенът и Хелс-а, но не видях кой знае какви комуникативни умения от него. Нормален, леко спечен, притеснен изказ. Нищо особено.

Момите са от кол и въже сбирани. Помня 2-3 имена само. Тунингованите са направо грозни, пошли и прости като гъбена супа.
От останалите има приятни визуално момичета, но като характер тепърва ще се показват. Не мога от сега да определя коя ми харесва.

# 853
Момичетата този сезон са много по-зле от първият сезон. То са силикони, то са филъри... ужас!  Евгени, симпатичен е, обаче тази коса изобщо не ми харесва. Доста ми е нисък и дребен на фона на девойките.

# 854
Тазгодишните моми (повечето от тях) поне работят нещо, миналогодишните всички имаха онлайн магазин или бяха безработни или плеймейтки.

Общи условия

Активация на акаунт