Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 714
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 780
Мен от всички нормални на вид, канадката ме плаши.
Пластмасовите са ясни, те са маймунките в цирка.

# 781
Елена в едното промо от преди няколко дни не е ли с бретон и по някое време Евгени я метна на рамо?

# 782
Аз имам вътрешна информация от човек познаващ Валерия, че изобщо не е така невинно и мило момиче, както изглежда до момента, а била неприятна. Ще видим по-натам. Не вярвам да ме е подвел, доста се разочаровах обаче.
В едно от промотата преди старта се вижда как се кара с Елена, с която ги видяхме в един кръг тази вечер, така че звучи правдоподобно.

Елена в едното промо от преди няколко дни не е ли с бретон и по някое време Евгени я метна на рамо?
Е, е. Бретонът сигурно е фалишив като на петнистия питон миналия сезон.

# 783
Не се изненадвам
Какво ми пратиха. Отваряйте на своя отговорност.
Габриела
https://www.alo.bg/8466903

# 784
Коя изгони, че си легнах?
Двойничката на Лили Иванова?

# 785
Мдаааа, малко се отчаях от първия епизод. Гледам, някои били положително изненадани ? Сякаш има повторение от миналия сезон, като типажи имам в предвид.
Една странница миналия път беше Зори Джи. Сега пък си имаме друг тип различен персонаж, в лицето на Пам.
Миналият сезон, имахме тотал щетата Габи, сега пък отново подобие на чучело с мозък на кокошка със същото име.
Миналия сезон имахме ревливата Бонбонова, сега пък имаме ултра чувствителната Милица.
Горе долу дежа вю.
Ергенът, като визия не ми харесва за сега, но като поведение ми допада. Харесвам по-сдържани мъже, а той се държи резервирано. Имайки в предвид, че човека е живял по-голяма част от живота си в чужбина, на дали е виждал такъв парад на джуки и вулгарни жени, с лоши, гъши кожи на лицата.....
От мацките, най-много харесвам за сега Елена и Меган като поведение. А като визия Мони, без джуките и, Айлин, без пискливия и глас, може би и едно момиче с червена коса, забравих и името.
Тотална антипатия към Теодора, заради злобата и противните и коментари.
Другите са ми безразлични за сега...

# 786
Mari_mar огря и тук! Hug Благодаря! Kissing Heart
Ее веднага я нападнахте Теодора. Не виждате ли, че е роля както беше роля на Люси. Смятам, че е ромка, не че има значение. Но не ѝ се получава много хейта, говори за Мони(май) колко била злобна и лоша и тн, което е смехотворно да кажеш за човек с когото си разменил две думи. Страшна преценка за 1 мин. 😁
Евгени наистина голям дечко визуално или този ефект се засилва до визията на повечето, като негови каки. Но момчето е естествено, разчупено и умно. Нищо общо с пластмасовия бастун- Витьо. 😁
Пам няма да я изгонят скоро, политкоректност все пак. На мен ми е симпатична. Но най-красива за мен е Кристин, първото момиче.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 00:07 от Amber*

# 787
Тази Михаела (май) с червената коса ала Джесика Рабит участвала ли е някъде нещо? Мнооого ми е позната Rolling Eyes

# 788
В темата със спойлерите има един профил, който или наистина е информиран и изнася вярна информация, или е falce flag operation на продукцията и пуска димки

# 789
Да ви имам вкуса! Какво и харесвате на тази

https://www.tiktok.com/@monizenginner

# 790
# 791
Леле в потрес съм - участничките тази година са много по-зле и от миналогодишните. Има няколко що годе нормално изглеждащи момичета. От тези с направените джуки и гърди ми се догади.

# 792
Айде и от мен едно меме в духа на епизода 😜

# 793
Да ви имам вкуса! Какво и харесвате на тази

https://www.tiktok.com/@monizenginner
Е не я ли видя в предаването, като ангел беше... ангелът на еърбеците на този етап, но е обратимо.
Валерия в едното промо се караше с някакви девойки доста агресивно, така че май не е от най-миличките наистина. Не запомних с кого беше спорът, но даваха и двете страни на в кадрите.

# 794
  • София
Айлин и на мен не ми вдъхва доверие. Опитва се  да е симпатична на всички, отделно лигавото й говорене ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт