Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 715
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 765
Може ли някой да резюмира:

1) колко са с джуки
2) колко са с пластмасови сиси
3) колко имат и двете "подобрения"

? Simple Smile

# 766
Сетих се на кой ми прилича Айлин - Весела Тотева

Харесва ми. Меган също, но е малко пренавито позитивна ,ще я приземят бързо

# 767
Айлин обаче е много нежна в лицето. Дано характера и е такъв.
На мен ми е много любим принципа "човек го познаваш по приятелите му" - подозрително много киснеше при трите злобни караконджула, ама ще видим.

# 768
,,Тая ми е точно махленска побойничка,, -  права си. Освен това със сигурност е от махалата в Петрич

# 769
Познавайки Пам, някоя ще изяде словесния черпак.

# 770
  • гр.София
На розораздаването всички момичета изглеждаха изцедени вече, стана ми жал.Нищо от първоначалния блясък.
Харесва ми момичето,което учи право- хубава бяла кожа и червена коса. 
Гласът на Айлин ме дразни ужасно, но е красива.
Евгени умее да говори,слава богу, за разлика от Виктор .

# 771
не мога да не кажа, Браво на продуцентите. Надминали са себе си с този каст. Мислех си, от предишното дъно, няма на къде повече, ама те намерили още по-големи кокошки. Скандала гарантиран, сеира започва и рейтинга се качва. Обзалагам се, че този сезон, ще е още по силен от предишния. Не ми се мисли обаче, какво ще я правят тази Пам.
ЕРгенчо, обаче толкова беше притеснен в началото, че чак заекваше на няколко пъти.  Струва ми се обаче, че е много мек и ще го разкостят и него.
Иначе има някои интересни момичета, изглеждащи с нормално държане, но предвид формата се съмнявам във всичко.

# 772
Доволна съм аз. Гената изглежда симпатяга. Има и нормално момичета сякаш. Ще се гледа и тая година.

# 773
Познавайки Пам, някоя ще изяде словесния черпак.
Това е 300% сигурно, само че тия нямат капацитета да разберат това, което ще им сипе.

# 774
Може ли някой да резюмира:

1) колко са с джуки
2) колко са с пластмасови сиси
3) колко имат и двете "подобрения"

? Simple Smile
Около 20% за третото и около 30-40% за първото. Ако беше писала и за оперирани носове обаче бройката щеше да е различна (Крисия например със сигурност е "пипана" там).
Забравих да напиша, че Айлин ми идва твърде престорено захаросана. Освен, че ми направи впечатление, че се навърташе около злобарките, забелязах и как тотално смени изражението, когато Меган получи розовата роза. Слагам ѝ въпросителна и ще я наблюдавам, смесени са ми чувствата.

# 775
Какво ми пратиха. Отваряйте на своя отговорност.
Габриела
https://www.alo.bg/8466903

# 776
  • София
Ергенът - Епизод 1, Сезон 2 (21.02.2023)

# 777
Айлин изобщо не ми вдъхва доверие, лиготията е маска, която крие нещо нелицеприятно. Престорена невинност и пърхане с мигли, а всъщност селска комбинативност.

# 778
Аз имам вътрешна информация от човек познаващ Валерия, че изобщо не е така невинно и мило момиче, както изглежда до момента, а била неприятна. Ще видим по-натам. Не вярвам да ме е подвел, доста се разочаровах обаче.

# 779
Айлин ми прилича на певицата Емануела 😀

Общи условия

Активация на акаунт