Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 728
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 750
От туитър - Май тва момче, дето е ергена, ще спечели сървайвър, щот иначе не знам...тва е мъчение. Joy

# 751
Джия ще се окаже някаква "известна".. Simple Smile

# 752
Теодора е по-начумерена и кисела, дори от Людмила.

Точно това си мислех докато ѝ гледах киселата физиономия... И на визия го докарва...
Не мога да разбера, половината на човек не приличат, откъде тези претенции, че чак да обиждат околните. Много тиня, много нещо...

# 753
  • I want it all and I want it now.
Много се смях с повечето участнички🤣 доата забавни. Чудя се ергеньт как не избяга.

# 754
Евгени ме изненада приятно! Определено много по-интелигентен, симпатичен и естествен от Виктор. От момичетата ми харесват Меган, Елена, Рая, Валерия и Пам. Донякъде Кристина и Виктория. Айлин другите момичета я хвалят, но на мен ми е супер лигава и изкуствена.
Има някои откровено луди като Миглена и Евгения, а силиконовите джукеси няма и да ги комнтирам.
Имам чувството, че Евгени изчезваше между срещите, за да иде някъде да крещи и да се върне с нови сили за следващата порция прости и нахални.

# 755
Благодаря на всички за веселата вечер,миналата година пропуснах , а то била голяма забава във форума😃

# 756
  • Terra incognita
Люса е ангелче пред това злобно, завистливо, състарено същество.

# 757
Мисля, че първата поканена на индивидуална среща ще е Валерия

# 758
Мнението ми за първия епизод:
Излишно дълъг, уморих се истински да го гледам, представям си какво е било за клетият Ергени.
Самият той много ми харесва, има акъл и е сладкодумен, без да е празнословен.
Подборът на участничките ме изненада искрено! Очаквах 80% фрийкове и скандалджийки и 20% нормални, а то е точно обратното. Най-красива за мен е Мони, може би 1-2 години не трябва да си слага хиалурон и ще е перфектна. Направо ми останаха очите в нея. Цялостно засега ми допада Кристина, очаквах да е по-голяма кифла. Потресена съм от 19-годишното момиче, изключително злобно и махленско поведение. Надявам се скоро да ни лишат от присъствието ѝ на екраните.

# 759
Жалко, че Пам не е някое нахакано плюс сайз момиче, а вместо това се свива и се защитава с клишета обвивката vs. същността

Съласна! Познавам едрички жени, които са толкова красиви, секси и самоуверени, че щяха да свият перките за норматив на половината от тези, дето са целували ютията преди предаването. Ето такъв типаж трябваше да пуснат, пък нека е плюс сайз

# 760
  • Някъде там
Първоначалният ми избор, не се промени. Продължавам да симпатизантизирам на Валерия.
Теодора ми е Людмила..бррр
На Валерия ли е подарил гривна ?

# 761
Ергенът е като детенце до някои, да не кажа до почти всички.

# 762
Милица е новата Блага, а Теодора новата Люси.
Меган, Кристина, Елена и Валерия ми харесват засега.

# 763
Люса е ангелче пред това злобно, завистливо, състарено същество.
Абсолютно, Людмила вкарваше хумор в коментарите си и бяха повече на място, колкото и винаги да бяха с негативен акцент. Тая ми е точно махленска побойничка. Дори да ѝ запомня името, няма да го употребявам, не заслужават такива същества да печелят популярност.

# 764
Жалко, че Пам не е някое нахакано плюс сайз момиче, а вместо това се свива и се защитава с клишета обвивката vs. същността
Пам има такова дар слово, че тия всичките там може да ги сложи в малкия си джоб. И въобще не е плаха или свита.

Общи условия

Активация на акаунт