Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 715
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 795
И според мен Мони Менгеме има много красиви черти, жалко, че така се е окепазила.

# 796
Ама колко очевидно е как са търсили определено типажи. Теодора подобие на Люса, Милица на Блага. Не знам по име точно коя беше, ама ми заприлича на Венета.

# 797
Ама колко очевидно е как са търсили определено типажи. Теодора подобие на Люса, Милица на Блага. Не знам по име точно коя беше, ама ми заприлича на Венета.
Габриела, тя направо ѝ копира поведението на Венета, но при втората идваше по-непринудено (или по-скоро принудено от алкохолът, а не от предварителна подготовка).

# 798
МониТО е най-добре изглеждаща от всички кифльоци с напомпани ц*ици и джуки. Личи си, че е яко изкуствена, но е като кукла, а не изглежда евтино като Габриела и Теодора. А не мога да повярвам, че тези момичета са на по 19-20 години.

# 799
И аз леко се потресох от изкуственото състаряване. А и наборката, която отпадна, изглежда на доста повече от 35!

# 800
Габриела, тя направо ѝ копира поведението на Венета, но при втората идваше по-непринудено (или по-скоро принудено от алкохолът, а не от предварителна подготовка).
Точно така, да. Чудя се дали самата продукция не им заръчва да играят дадени типажи.

# 801
Точно така е.

# 802
Скрит текст:
Гледам всеки харесва Елена. Не е лошо момичето наистина, естествена е главно като поведение, външно също, ама не ми е красива. Вярно е, външността е до време и не е особено голям фактор, ама от естествените има и по-хубави моми. Иначе важното да е добричка. Пък и щом Ергени си я харесва, да си я взима 🤣

# 803
  • София
Айдее, почна се Joy

Гени доста пъти ми напомни на Виктор (явно едни и също реплики им задават), но все пак е по-разчупен и се надявам като се отпусне, да покаже друго лице. Иначе наистина е доста нисичък.

Каста са го разделили така - красавици, обезобразени, невзрачни, обикновени. Няма да казвам коя към коя категория спада. Пак има няколко, които са тотално чалнати и са сложени там за посмешище.

Коментарите към Пам бяха много грозни, но очаквани. Не знам защо се е навила да влезе, видно й стана кофти.

От джукестите никоя не ми харесва. Тея понички по устите не правят услуга на никоя. А фъфленето е непоносимо.

Изобщо, основно пълнеж е всичко, толкова много има за чистене, че човек не знае откъде да започне. Айлин е от хубавите, но и на мен ми идва изкуствено пренавита. Ще видим нататък.

# 804
От промотата преди старта една мома ревеше и нареждаше, че са я разкъсали. Струва ми се, че е поетесата с отливката на бюста.

# 805
Надявам се гримьорът на шоуто да не получи роза следващия епизод, че много зле са навапцани всички.

# 806
  • In The Middle Of Nowhere
Аз пък не мога да разбера от това същото промо коя е ето тази, просто не ми прилича на никоя🧐

Според мен не е Валерия

# 807
# 808
Абе, никой ли не е гледал промото преди старта? 😂 Като гледам как се захласвате по Валерия, изскочилите й жили докато врещи в него, ми бяха достатъчни за да добия представа за нея.

Иначе момичето в тази обява в ало.бг не ми прилича на Габриела. Формата на устните ми се струва малко по-различна, макар и двата чифта да приличат на кренвирши.
А иначе ето я и нея в детските ѝ години. 😂

# 809
Оххх, добре, че го пуснах доста по- късно, за да мога да превъртам...
Само на мен ли ми беше доста скучно!?
Не изтърпях даже да им изгледавам визитките, и голяма част от срещите превъртях.
Това момче изглежда по- разчупен, но толкова ми напомняше на Виктор, на моменти и по- зле... Донякъде разбираемо- притеснение, камери, толкова жени на едно място, трудно е да се намерят теми за разговор с непознат и прочие, но нещо му куца!Плюс, че през цялото време докато го гледам, си представям как  го подстригвам. 😃 Едва го разбирам, какво говори и този акцент... Ще продължа да го гледам от любопитство, но смело заявявам, че първият сезон ме грабна още от началото, докато тук... Дано нещата се раздвижат.
Силиконовите лели даже не мисля да ги коментирам, то е ясно, че ще ги гледаме поне до към средата за сеир.
За мен най- подходящи са- Валери и Рая

Общи условия

Активация на акаунт