Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 709
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 450
Е шок съм, идвам да чета какво мислите!🤦🏻♀

# 451
Вярно, че тук сме все лели, а някой  като мен може и баби, но по наше време нямаше толкова тотално сбъркани млади хора.

# 452
За сега Меган има най-много последователи в инстаграм от всичките до сега, чак не мога да повярвам 😃
Точно тази вече я разконспирираха, че е с купени последователи. Joy

# 453
Аз не знам защо повечето решиха да се появят с ньенките навън и напред. Джучките няма да ги гоментирам, че след тази вечер, Мара отварачката ми се струва че е без устни. АЗ съм в шок, ММ е в шок, а очевидно и ергенина е в тотален шок.

До тук фаворитките ми вече са три - адвокатката, тази с кучетата и канадката. Последната не е красива, но ми се струва много мило и интелигентно момиче, а аз харесвам такива жени. Учителката ми е интересна за сега, пък да видим. Залагам, че Габриела и ориенталската танцьорка първи ще си покажат простотията. Като нищо и да се скарат една с друга, че и двете не знаят на коя планета са

# 454
Милият, вече обръща очите, а какво го чака тепърва.

Някой да я застреля тази мома да не се мъчи.

Забравила ли съм първи сезон, не знам, ама това нещо е адски смешно!

# 455
Теодора е поне на 40

# 456
  • София
Боже, тези половината са пълни кукувици! Горкото момче! Това Евгения, Габриела, Милица.... чисто луди. Евгения е точно като клонинг на Венета, Габриела е съща Габи, авторката на любовни романи е като Елвира, само че с повече житейски опит. А Милица на първо четене ми е като Зори Джи.

# 457
  • БГ
Вай, тази Паулина на 35 уж, а от раз ѝ давам поне 45. Евгени изглежда като младеж до по-голяма част от момите. Милия...

# 458
Горкият събра достатъчно подаръци за битак.

# 459
С глас се смея, тя рецитира, а той държи в ръка отливка от гърдите й. 😂😂😂

# 460
Според моят източник това е победителката!

# 461
Коя - отливката ли? 🤨

# 462
  • Вестерос
Скрий го

...

# 463
Тази с отливката?? Не мисля…

# 464
  • София
Събрали са луди кокошки, коя от коя по-откачен. До момента има 2-3 по-нормални.
Отливката на бюста бие и гащите от миналата година

Общи условия

Активация на акаунт