Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 818
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 525
  • Вестерос

# 526
Оффф, нищо не успях да видя, само първия половин час и после заби всичко - не може да се гледа онлайн. Чакам в 23.30 да качат записа.
Междувременно, ето ви една умницЪ-хубавицЪ, мис Юнивърс

# 527
Една прилича на Джесика Рабит, с оранжевата коса. Всичките са като на среща 20г след завършване на училище.

# 528
  • София
Има интересни момичета. Виктория ми стана много симпатична, мило момиче. Мегън, Пам, Елена. Айлин може би също става. Кристина участваше тази, година на Мис Вселена, красива е, но малко безлично се представи в сравнение с момичетата от другите държави.

Габриела Великова съм я гледала в едно риалити за мода, малко досаден говор има.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 00:30 от Niya-

# 529
Тази в сторито на Теа прилича на Ирина.

# 530
Преди да почне мача, минавам само да кажа, че съм фен на Джия певачката, но пък аз бях фен и на Гери Ст., така че оставам верен на себе си.. Wink

# 531
Много ми хареса едно от момичетата с жълто-зелена рокля. Не я видях във визитките.

# 532
Оффф, нищо не успях да видя, само първия половин час и после заби всичко
https://www.bg-gledai.co/btv-online

# 533
Принцът се появи при жабите.

# 534
Те на нормалните явно не дават визитки.

# 535
Аз съм задрямала Joy

Айди, коя ще си ходи..че ми се доспа..

# 536
Мъжът ми е на мнение, че на всички им сменят паспортите с егн-тата на битака в Бодрум... Нямам търпение да ги видя и без грим.

# 537
  • Terra incognita
Без ума и дума съм. Защо допускат тези нещастни същества, чиито устни са като превтасали мекици? Толкова тъпи и нагли момичета, събрани на едно място, направо експлозия. Добре, че има няколко стойностни на пръв поглед. Другото е леш.

# 538
Стискам палци на Пам. Това е страхотно интелигентна жена, с която е удоволствие да водиш диалог. Радвам се, че е там да разбие стереотипите! Но ще мина на хапчета ако изпадне в селски скандали. Аз толкова я харесвам, че ако не знаех, че вече е свършило щях да фукна за Бодрум за да я подкрепям от под дувара на имението…

# 539
Не знам коя ще спечели, но ергенът определено е губещ този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт