Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 768
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 615
# 616
И на мен ми направи впечатление, че Евгени говори като Виктор. Може би един и същ суфльор им казва репликите на ушенце.
Даже и сега започна да повтаря нещо, което му се казва, тоочно, както Викито правеше..

# 617
  • София /Абсурдистан
И на мен ми направи впечатление, че Евгени говори като Виктор. Може би един и същ суфльор им казва репликите на ушенце.
Много мило Grinning

# 618
Това с русата коса и розовата рокля няма да се учудя ако е мъж.

# 619
Валерия

# 620
Коя е бисексуална? И коя е тази руса леля, която прилича на кръстоска от Петра и Луна😂

# 621
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тамън реших да включа малко на Ергена и чувам как се лее някаква злоба на талази. Някакви с уста като птицечовка и топки вместо гърди, обиждат закръглено момиче на дюнер!? Кви са тия ценности, какво е това възпитание. Първо да се погледнат в огледалото колко обезобразени са и външно и вътрешно и тогава да дават определения за Тимон и Пумба.
Горкия Евгени, вижда ми се интелигентен, възпитан и фин човек, какви са му избрали не е истина.

# 622
След като видях днешния епизод повечето от новите моми ми изглеждат като персонажи на Стивън Кинг. 🤡👹

# 623
  • Terra incognita
Еее, Виктор беше по- фалшив и бастунест.

# 624
  • Пловдив
Как им помните имената на всичките? JoyGrinning

А този ерген има същото излъчване като първия и говори по сходен начин.

И сценарий....много сценарий... И джуки....блех

А, помня.... Отворила съм страницата на предаването и като прочета някое име тук ходя я търся там.

# 625
Ще даде ли първата роза на някоя отделно като Витя?

# 626
Много мило Grinning

Тук няма да е " Много мило" , а " Уляля" 😁

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 22:45 от Nona M.

# 627
  • София /Абсурдистан
Коя я наричат дюнер?

# 628
Йогата е започнала с йогата преди 2-3 години Joy Това не е ли прекалено малко време?

# 629
Щв падна от смях:
плАмена, пълничката жена.

Общи условия

Активация на акаунт