Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 623
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 870
  • София
"изкефи" ме тази с крокодилските зъби Grinning "бизнес дама" , а накрая пред Женьо каза че обучава кадри...

Не съм гледал повече от епизод - има ли и интелектуални игри?
Какво става ако напуснеш сам?
Защо някои са се набили там, доста свестни има като гледам (до средата гледах)

ПП: Защо ми се стори че имаме и Гошо в групата и то тартор?

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 09:52 от Starrydream

# 871
Много е глупаво още  първата вечер да си тръгва някоя. Той имената им не знае още, а ще знае вече коя не му е нужна... Онази пък с обливките и стихчетата какво ревна на тая церемония, все едно се е влюбила безпаметно. Много е крийпи, аз бих се стреснала.

# 872
  • Бургас
Защо да е тъпо? Той ергенът, на пръв прочит, е отписал вече едни 80% от момите, така че ...ако зависеше от него, още на първата вечер щеше и повече пътни листи да разпише, ама нали шоу...Вкарани са всякакви екземпляри, някои на светлинни години от него, като манталитет и усещане.

# 873
Изобщо не мога да си представя момче като Евгени да избере момиче като спряганата за победителка… абсурд ми е.

# 874
  • София
Елена има интересни снимки с Камелия - годеницата на Данчо магьосника от Фермата :

# 875
Разгледах инстаграма на Пам, изглежда много готина и има естествена красота. Мисля, че снощи стилистите бая бяха сгафили с грима и стайлинга й. Бяха я докарали на някаква лелка.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 09:52 от moonriver

# 876
Защо? За мен имат сходства.

# 877
  • София
Аз най-много харесвам Меган. Мисля, че с Ергена са изключително подходящи като двойка, но ще видим той коя мома ще избере.

Евгени не е мой тип категорично, няма за какво да се хвана, освен наличието на интелект.

# 878
Аз най-много харесвам Меган. Мисля, че с Ергена са изключително подходящи като двойка, но ще видим той коя мома ще избере.

Евгени не е мой тип категорично, няма за какво да се хвана, освен наличието на интелект.
И Елена е негов тип и това е, останалите са за разкош и слава там.

# 879
  • София
Виви, извинявай, но нямам ИГ, а и двете са ми непознати и не мога да се ориентирам коя е Елена - с бретона ли? Защото, ако е тя е доста по-хубава от вчера с тази прическа.

Елена има интересни снимки с Камелия - годеницата на Данчо магьосника от Фермата :

# 880
Хайде, започна се със защитата във ФБ..
Скрит текст:

# 881
  • София
Елена е тази с бретона, да.

# 882
Догледах го най-после, много дълъг епизод. Направо ми стана носталгично за старите участници. Много са безлични новите.

Тук таме някоя по-интересна като Пам и Елена редакторката. Даже Джия бие на очи на целия фон. Повечето тотално банални кифли.

Евгени не е лошо момче, но за мен е точно това- момче, а не мъж.
Да ги видим как ще се разгърнат в следващите седмици, но се съмнявам да им се получи толкова хитов сезон като първия.

# 883
Нали е само една Елена и е тази с двете имена, че се обърках нещо?
Която е учила в "Лиляната" по същото време, в което Евгени е бил в музикалното в Пловдив.
От снощната ѝ мормонска прическа до визията с бретон има огромна разлика.

Прави ми впечатление разликата в излъчването на Евгени от снощи при представянето на момите и от анонсите когато е на пианото. Също огромна разлика. Снощи беше като херувим, а на пианото е огън.

# 884
  • София
Евгени гледа като наивен срамежлив тийн.

Мъж на 34 години е все пак, не е някое хлапе, за да го категоризираме като "дечко".

Този профил мъже харесват семпли момичета.

Общи условия

Активация на акаунт