Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 572
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 930
  • Terra incognita
Е, хиалуронът струва доста по- малко от една бляскава усмивка 😀

# 931
Въздържах се да напиша този коментар, защото Пам ми харесва много досега, но на мен вчера повече от това, че е по-пищна от останалите, ми се наби в очи, че са ѝ криви зъбите.

# 932
Ергенът има хонорар със сигурност и то голям.
Да, със сигурност има хонорар плюс договор, според който ще е задължен да участва в различни активности след това - реклами, други предавания, интервюта и прочее. Продуцентите със сигурност ще взимат някаква част от хонорара, ако има такъв и ще държат темата топла до другото издание. Това е нормална практика в риалити форматите.

И на мен ми направиха впечатление зъбите. Едните инвестирали и си направили усмивка тип Благо Джийзъса, което е просто смехотворно. Другите напълнили джуките, ама не стъпвали при зъболекар. Между тези две крайности има много степени на нормална поддръжка.

# 933
Нали осъзнавате за каква душевна пустота и за какви комплекси говорим, за да се докараш до такова обезобразяване. Очевидно те мислят, че сами по себе си не могат да предложат нищо кой знае какво да отсрещния пол и вместо да поработят върху личностното си развитие, отиват да ги боднат, изпилят, нарисуват, току-виж така станали по-забележителни и биещи на очи за някой павиан. Страхът и несигурността си личат и по това, че не биха заговорили Евгени, щели да го чакат него да ги покани. В този формат ако чакаш, изгаряш. Не казвам да се натискаш като Гергана от миналия сезон, Айлин го изигра добре в снощния епизод. Те явно са свикнали да се гледат загадъчно с някого в чалготеката, който по някое време да отиде при тях и да им каже: "Малко коте, тази нощ се прибираш с мен". Нулев флирт и нулево усилие по отношение на комуникацията.

Самият факт, че Габриела, която я мързи да се мръдне и ходи за всяка тлъстинка на липосукция, се подиграва на Пам, която е плюс сайз, но ходи на фитнес и се интересува от здравословното си състояние, е показателен колко изкривено е възприятието на обществото ни за красота и естетика.

# 934
Повечето са там, за да минат тънко за почивката в Бодрум в луксозна вила. Представят някакъв измислен стандарт. По цял ден висят в някое вървежно кафе и чакат някой да ги заговори или почерпи, но им се смеят. Всяка втора е с неуспешни устни и цомби. А като си сложиш тези “подобрения” не те прави важен и хай, а вулгарен и пошъл, особено с простоватия език и изказ.
Даже имам наблюдения, че мъжете започват да избягват подобни момичета или им се подиграват!
Този инстаграм на 80 % е фейк и дава изява.
Отблизо 21 год момиче с тези безкрайни устни изглежда гротеско с оформени вече вдлъбнатини около устните заради техния размер, опечена кожа от солариума и куп още резили
🧐

# 935
  • София
Много дебелите устни според мен са демоде. Скоро гледах интервю с един пластичен хирург и той каза, че сега целта е да се правят подобрения, които да правят жената естествено красива.
Та в този смисъл ми е странно самочувствието, което имат изкуствено напомпаните жени от предаването.

За зъбите - в България по принцип имаме много ниска култура по отношение на зъбната естетика. Една седмица се вглеждайте в хората около вас, по улиците, в магазините ... Ще видите много нагласени и скъпо облечени, с айфони и тн, Но с грозни зъби.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 11:13 от Госпожа Лютичe

# 936
  • Някъде там
Тази ми изглежда добре. По зряла като излъчване, но приятна.
Молива няма да го коментирам. Грима отново е пляс-пльок.
Половината не ги запомних и видях в лудницата снощи.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 11:17 от daviz

# 937
Е чак за най-красива не знам някой да я спряга Пам. Иначе за мен лично тя ми е по-хубава от киборги като цицоресите. Те може да имат хубави тела, ама как ще го гледам този фейс всеки ден? И това без да отварям дума за личност и поведение. А и това е предаване за любовта, уж, изобщо не очаквам всички да са красавици.

# 938
Освен напомпаните джуки и гръдните импланти , забелязах , че на доста от момичетата са пипани и нослетата . Никога не съм разбирала тази мания толкова млади момичета да си правят корекции . Всички са като извадени от един калъп и по-лошото е , че са се загрозили . Симпатизирам на  Мегън , адвокатката (не ѝ запомних името ) , Айлин - изглежда нежно и лъчезарно момиче . Най-неприятни са ми Теодора - ужасно злобен млад човек , Габи - тя ми е колкото злобна , толкова и карикатуристична 🤣 , Ирина - има нещо пошло в това момиче , което и грам не изглежда на възрастта , която дават във визитката . Една от дамите , която е с поне глава по-висока  от Евгени , с руса коса - въобще не ми допадна излъчването ѝ . Общо взето каста е много цветен , има от всичко по малко , несъмнено са така подбрани , че да има конфликти .

# 939
Изгледах отново началните кадри от епизода - направи ми впечатление, че Евгени нацелува доста момичета. На показаните кадри със срещите не видях силиконките и злобарките. Тях ги видях в кадрите със скандалите. Айлин доста често виждах на срещи. Тя ми напомня, може би най вече заради гласа на Биляна Йотовска. Пам не я видях ни по срещи, ни по скандали. И като казах Пам исках да кажа, че е хубаво, че има и такива участнички. Не се знае какъв е вкусът на ергена - има разностранни двойки. Не е задължително в една двойка и двамата да са дебели или слаби.

# 940
  • Terra incognita
No comment

# 941
Леле 😳😳😳 Стига бе 😲😲😲

# 942
# 943
Лелелел,
От махалата
Аз съм в потрес…

# 944
Темата с наднорменото тегло ще бъде доста често засягана. Нормално или не няма да задълбавам, но ми прави впечатление, че повечето твърдят, че щом си дебел, значи не се храниш здравословно, съответно слабите са много здравословни.
Само да вметна- най- слабите покрай мен се хранят най- нездравословно! Колкото й да бъдат опреквани пълните хора, основна роля за това как изглеждаш играе генът, който носиш. Обикновено, хората които критикуват пълните, че не вземат мерки, не са били дори един ден на режим!
Идеята ми е, че не трябва да се прокарва тезата, че щом си слаб си много здравословен и полагаш усилия.

Общи условия

Активация на акаунт