Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 583
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 915
  • Terra incognita
Все пак работи като плюс сайз модел. Едва ли иска да става фиданка.

# 916
ако не се приемаш някак - поправи го. ако се приемаш и се опитват да те закачат - прегазвай

# 917
ако не се приемаш някак - поправи го. ако се приемаш и се опитват да те закачат - прегазвай

И това ще стане, Холдънче. Но определено няма да изпадне на нивото на Габриела. Въпроса е, че ще я прегази, но онази хич няма да разбере какво ѝ е казано.

# 918
Тук явно са влезнали доста фенове на някои участнички!

Ние не сме фенове, а зрители !
Казваме безпристрастно вижданията Ни!

Хапливи коментари от бакалията в Одрин хич не ми се нравят !
🪬🧐

# 919
Аз не мисля, че някой се е записал в този формат, за да срещне любовта. Предаването е с чисто сеирджийски профил и участниците ще капитализират тази популярност.
По тази причина мисля, че продуцентите дават насоки и решават коя кога да си тръгне, коя да бъде поканена на среща, да получи подарък и т.н.

# 920
Жени като Пам и Ашли Греъм има доста. Не са занемарени, нито са умрели, нито са се скрили. Нито е нужно да се доказват, защитават или крият.
След като ескорт с пародиен елемент има право на изява, има право и жена с по различна красота. Не е нужно от първата минута да държи речи. Надявам се с нормално поведение да блесне. Някои от "дамите" сами се показаха що за стока са с коментари. Досрамя ме да ги гледам. Как ли ги гледат близките им, самите те как се понасят. Никоя хирургична интервенция няма да им помогне.

# 921
Точно така е. Всичко е за сеир и всеки има роля. Любов няма, има хонорари  или мечти за известност и слава.

# 922
  • Terra incognita
Съмнявам се да има хонорари. Само безплатна почивка в Бодрум.

# 923
Ергенът има хонорар със сигурност и то голям.

# 924
Как ли ги гледат близките им, самите те как се понасят. Никоя хирургична интервенция няма да им помогне.

и аз тва се чудих снощи но предполагам че са същите като тях /сузанита и орхан мурад семейство/. то даже и често стартират тия неща именно от родителите. как на 17 ще си слагаш силикони миликони. не съм съвсем сигурен но гърдичките не трябва ли да растат свободно до някакви определени години. тези силикони не ги ли натискат

# 925
Много по-успешно би било тогава да не се казва Ергенът, а Топ инфлуенсърска двойка. Така е ясно, че крайната цел е вдигане на последователите и рекламодателите в социалните мрежи, а всеки си спи и живее с когото иска.

# 926
  • Някъде там
Харесах Валерия чисто визуално. За характер и цялостно поведение не мога да кажа от 10 минути гледане.
Наум беше споменал че само ергенът има хонорар.
А че скандалите ще са основното е
ясно. Обаче Теодора от първата минута с грозните обиди, противна е.

# 927
Вече второ издание не мога да си обясня защо само част от момичетата имат представяне и визитки във фейса.. Вероятно те са сигурни финалистки, другите за пълнеж ли саж там 🤔 като се има предвид, че сред тях има много по-хубави..

# 928
  • София
Не е само заради почивката, но и за известността, която ще получат.
Сега дали ще бъде в добра или лоша насока си зависи от тях. Grinning

# 929
"изкефи" ме тази с крокодилските зъби Grinning "бизнес дама" , а накрая пред Женьо каза че обучава кадри...
Ама много е тъпо да инвестират в джуки, без да обърнат внимание на зъбите. Всеки ще гледа в това творчество, искаш, не искаш, погледа забива там. И зъбите съответно и те адски се набиват и вадят очи. Едва събрала за устенца, ми пипни малко и зъбките!

Общи условия

Активация на акаунт