Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 605
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 900
  • софия
Савана
Защото се търси провокация и пошлост, а мнението за нея е по-скоро положително. Че е интелигентно и работещо момиче.
А и много се откроява сред всички киборги + визуално не ми харесва (не защото е пълна, липсва ми чар).

# 901
Интелигентни момичета не участват в такива формати.

# 902
  • София
Не знам.....
Пам ми е напълно неизвестна, но тук няколко души писаха, че е много интелигентна жена. А защо е решила да участва в това предаване.... сигурно си има причина.

# 903
  • София
V_e_S_i ,
Елена е, да! има татуировка на ръката.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 22:15 от Mari_Mar

# 904
  • earth
Интелигентността е относителна.

# 905
Изгледах и аз първия епизод. Много бих искала да бяха затруднили повече Евгени. Иначе новия ерген ми харесва повече. Умее да води някакви разговори, както и очаквах. Относно девойките, някои просто не трябва да се показват по телевизията (Теодора, Габриела-джуката, Евгения, Мони, Елисавета).
Ще напиша и кой на кого ми прилича Simple Smile
Евгени - Joe Jonas
Теодора - Софи Маринова
Крисия - Валя фолкпевицата
Ирина - Наталия Кобилкина
Евгения - Венета от първия сезон
Мони - Гери-Никол и Тита
Меган - Александра от първия сезон
Валерия - Дениз от първия сезон

# 906
  • софия
Споделям, според това което съм прочела за нея като коментари. Не я следя и не съм запозната в подробности. Но сте прави, че ако излезе твърде рано ще има коментари за дискриминация.

# 907
Не знам.....
Пам ми е напълно неизвестна, но тук няколко души писаха, че е много интелигентна жена. А защо е решила да участва в това предаване.... сигурно си има причина.
Защото понякога човек има нужда направи нещо тотално извън зоната му на комфорт. Отделно Пам се опитва да премахне боди шейминга, както и да покаже, че пълните жени не са за подценяване. Да го наречем някакъв вид кауза.

# 908
Мен пък никак не ме радват хора с наднормено тегло, които се гордеят с това и се опитват да го наложат като "нормално" или "новото модерно".

# 909
  • Разпиляна във въображението
Пфу, този инстаграм. Не трябваше да влизам. Отивам да търся темата за спойлерите Simple Smile

# 910
малко странно изглежда да се приема такава но да се засяга. на нея възлагах много да ги наковава зверски тези които я атакуват. ако ще циври прави лоша услуга на 'калзата' си

# 911
С бретон Елена ми харесва много повече. Прикрива несиметричността на веждите ѝ, едната се смъква много странно надолу, която прави и очите ѝ да изглеждат странно.

# 912
  • Terra incognita
+1
Ужасно вредна пропаганда, която лежи на една плоскост със силиконовата такава. Еднакво опасни са. Наднорменото тегло даже повече, защото вече говорим за здраве.
Мен пък никак не ме радват хора с наднормено тегло, които се гордеят с това и се опитват да го наложат като "нормално" или "новото модерно".

# 913
Не знам.....
Защото понякога човек има нужда направи нещо тотално извън зоната му на комфорт. Отделно Пам се опитва да премахне боди шейминга, както и да покаже, че пълните жени не са за подценяване. Да го наречем някакъв вид кауза.
Освен да се окаля страшно, нищо друго няма да направи. Каузата е обречена предварително.
Следя я и аз отдавна във Фейса, виждам, че я подкрепяте страстно. Ще останете разочарована вероятно от обидите и нещата, който ще прочетете за нея. Никой няма да я пожали, нито вътре, нито тук или в социалните мрежи. Дано не си ближе раните дълго тази, мислех, умна жена.

# 914

Пам не го налага като нормално. Тя е постоянно във фитнеса. При нея не е от занемаряне.

Общи условия

Активация на акаунт