Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 616
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 1 815
Искам Евгени да покани Пам на индивидуална среща, просто, за да гледам сеира на трио твърде проста съм, за да работя Joy

# 1 816
  • Пловдив
Тодоро, Тодоро, ако имаше външния вид на Пам, щеше да си благодарна, щото сега приличаш на хлебарка.
Външния вид е само за първото впечатление, по-натам не върши много работа. Както ММ обича да казва за такива простакеси : Бъди красива и мълчи.

# 1 817
  • София
То тези поне да бяха красиви ...
Те наистина си мислят, че са си направили "подобрения" и "поддръжка", а всъщност са заприличали на чучела.

# 1 818
Напук на външния си вид Мони прави много добро впечатление като поведение.

# 1 819
Не гледам такива шоу програми, но се загледах сега и искам да видя тази пълничката Пам как ще разговаря с ергенчето

# 1 820
Значи получавам дежаву и се изприщвам от Сашка. Извади менторския тон и взе да дудне. Ама сега са длъжни да я слушат, горките.

# 1 821
  • София
И на мен не ми харесва Елена на външен вид, но говори много разумно.
Трио злобил малоумно се смее. Това много ще ги издигне в очите на Евгени. Не вярвам, че природата може толкова да ощети тези жени откъм интелект

# 1 822
В пионерският лагер засега скука. Вчера двата отряда пукаха балони, днес викторина... Айде да видим боя, де! Че Сашето ме преспа вече..

# 1 823
Пам си има доста красиви правилни черти - малко носле, хубави очи, устни. Въпреки наднорменото тегло и двойната брадичка пак е по красива от трио грозили.
А и какво толкова се впечатляват от това че е по пълна, ами сега това си става норма...

# 1 824
  • Пловдив
Значи получавам дежаву и се изприщвам от Сашка. Извади менторския тон и взе да дудне. Ама сега са длъжни да я слушат, горките.
А коя е тази Сашка!?

# 1 825
  • София
В пионерският лагер засега скука. Вчера двата отряда пукаха балони, днес викторина... Айде да видим боя, де! Че Сашето ме преспа вече..
Ама той мина боят, не внимаваш!

# 1 826
  • София
Мони наистина се владее чудесно. Предполагам, че и темпераментът ѝ е такъв, спокойна е и това помага. Но е с осанка на кралица пред тези кикимори. ( Не съм мислила, че ще го кажа).

Елена наистина се включва с точни коментари.

# 1 827
  • София
Триото Палуни успяват да стигнат големи висини.

# 1 828
  • Буркина Фасо
ако махнат от раз 20-на моми може и да си задържа погледа за няколко минути в/у останалите Smiley

# 1 829
Някой може ли да преразкаже защо Елена се разстрои?

Общи условия

Активация на акаунт