Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 572
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 1 965
  • софия
Това недоразумение сега го загледах.От къде ги изнамират тези девойки? Имам чувството,че са от реклама на зле сложен хиалурон или им го поставят специално за целта преди предаването с търсен ефект:open_mouth:

# 1 966
Включвам се на раздаването на розите. Не съм ви чела. Кой е прав от сбилите се - Мони или Теодора

# 1 967
Дали всичко това не е един режисиран театър ,този уж "бой" ,или заливане с кола.. нищо не показаха и т.н..
А пък това тази Пам да се изтъква,че жените и завиждали, че правила хубав секс е прекалено плитко режис. решение Simple Smile
А изказването на жрицата на платените услуги-Габиту,че секса бил нещо много лично е СМЯХ

# 1 968
А къде е молдовката, как и беше името?!

# 1 969
  • Пловдив
А къде е молдовката, как и беше името?!
И аз не я видях!?

# 1 970
  • Варна
За мен лично тази Габриела има някакъв чар в лице, ако не беше мигриралият хиалурон в устните, за разлика от Теодора, примерно, с тази конска физиономия. Тя е откровено нелицеприятна.

# 1 971
Теодора е пътничка за мен, след като миналата година гледахме как Капитонова беше недосегаема и никой не посмя да я изгони заради подобни прояви, че даже и спечели. Сега е време още в началото да ги изгонят тия злобните патки, ако искат предаването им да не е пародия като първи сезон.

# 1 972
  • София
Не харесвам Мони, тя също се надценява доста, но триото трябва не трябва да бъде поощрявано.
Доста злоба и липса на елементарно възпитание от трите.

# 1 973
Какъв е инстаграм профила на Елена?

# 1 974
  • Бургас
Кой каза, че Айлин няма корекции? Устни, зъби, нос, даже скули май...

Снимката е от представянето на баща й на Гласът на България.

# 1 975
  • here and now
Хигиената в телевизионния ефир налага Теодора да си ходи.
Рядко противно същество.

# 1 976
Много ме напряга Теодора докато я гледам... Виждам огромни криви устни и огроооооомни изкуствени бели зъби... А поведението й я прави още по-нелепа.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 12:52 от Анонимен

# 1 977
Само 4-5 дават и техните драми, а другите кога? Като ги изгонят ли.
Като сфинкс е тази Мони  не трепва. Прекаленият самоконтрол пак ми говори  за някакъв дефицит.

# 1 978
Кой каза, че Айлин няма корекции? Устни, зъби, нос, даже скули май...

Снимката е от представянето на баща й на Гласът на България.
Тука повече прилича на родата🙂

# 1 979
И Айлин и Теодора имат бондинг на зъбите ,да са бели и равни .Правени са и брадички и да не изброявам още какво Joy

Общи условия

Активация на акаунт