Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 583
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 1 950
Тия се гледат в стил Малката булка Grinning Три минути близък план на вторачените им погледи...

# 1 951
Колко е долен😁, в добрия смисъл. Признавам го. Класи над ВиктАр.

# 1 952
Някой да им даде сега по една чаша кола, перфектно за тази музичка от турски сериал 😂

# 1 953
  • Мюнхен
Ти да видиш! Или са гледали първи сезон, или са по-малко прости от Капитонова и Александра. Няма проблем да не се отразяват, със сигурност е по-добре от цирковете миналата година.

Евгени = класа.

П.С: ех, избързах. Евгени си остава класа, ама тия двечките...

# 1 954
  • Пловдив
Обаче наистина са като от индийски сериал. Да не са поканили някой индийски режисьор!?

# 1 955
Дали ще изгони някоя от трите кобри? 😀

# 1 956
Майтап да остави последни Мони и Теодора...

# 1 957
Очевидно номерцата, които владеят не са достатъчно виртуозни, за да са вътре в търсене на спонсор. И корекциите, и ноктите, и екстеншъните не са им осигурили живот на принцеса🙂 Кобри, зли , и не особено адаптивни.

# 1 958
  • Някъде там
Според мен ще е някоя от незабележимите.
Твърде рано е да му позволят да изгони носещите гледаемост.

# 1 959
Тази Джия ли е каква е е двойник на тва Минкова.

# 1 960
Габиту  е като дъщеря на Елисавета, една мъничка до нея. Joy Прекалено махленско е шоуто, тази година ще има повече скандалжийки. Има една камара момичета на които не сме им чули гласа.

# 1 961
Според мен Теодора ще остане без роза с претекст, че отхвърли предложението за заравяне на томахавките.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 22:52 от Donna Paulsen

# 1 962
Някои момичета като Мария и Рая не ги показват въобще.

Мони се показва различна от визитката си и това ми харесва. Много ми прилича на певицата Галена.

# 1 963
На Габриела все едно нещо и е засмукало лицето Laughing

# 1 964
Идвам само да кажа, понеже знам, че триглавата ламя четат и се пукат..: сигурна съм… :
Толкова невъзпитани и лоши злобарки аз не бях виждала… Родителите им да гледат колко зле са ги възпитавали и да се срамуват от себе си.. То лиготии, то злобни коментари, присмиване… Леле, едно ще кажа: пази Боже!

Общи условия

Активация на акаунт