Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 135 834
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 1 935
“Тя ме залИ с кола” Joy
Сигурно е завършила втори клас с връзки

Евгени трябва да я изгони само заради това!

# 1 936
Ами това е нивото, то и  български автор да им спомене, все ще е тая. Рязко се отличават вече няколко момичета с някакъв интелект, останалите са със силикон вместо мозък. Сигурно е мигрирал от гърдите и джуките нагоре.

# 1 937
Следва очна ставка.
 Триглавата ламя е  +1 - с 4 та част, която им припява ..ветрилото.

# 1 938
“Тя ме залИ с кола” Joy
Сигурно е завършила втори клас с връзки

Представям си я като абитуруиентка, бахти и клишираното броящо от 1 до 12 същество..........

# 1 939
Въпрос към всички, харесващи Мони. Какво по-точно й харесвате - външния вид ли, маникюра ли, това, че на 17 си е монтирала джуки, а на 18 цици, или репликите й за 30-годишните злобни лелки, които й завиждали, или това, че гордо съобщи, че нямало значение какъв ще е мъжът срещу нея, щяла да избере този, който печели повече... Та?!

# 1 940
  • Сливен
Аз ли се бъркам,или както във Фермата,също им пускаха 1ви епизод-епизода с представянето,на участничките?

# 1 941
Много е тъжно, че още не са разбрали, че са там, за ги избира Евгени, а всички заедно да забавляват зрителите. Пък били те и хейтъри.

# 1 942
Хайде сега подайте си ръчичките и кажете "извинявай мило другарче ,повече няма да правя така" ....

# 1 943
Ъъъ, до края на предаването ли ще слушаме "тя е дебела" и ще гледаме въртене на очи? Тия трите булита Теодора, Елисавета и Габриела са застинали в развитието си някъде в гимназията. Байганясах (тази дума ми се струва най-подходяща в случая Joy) от поведението им, а е едва 3 епизод.
Елена ми направи страхотно впечатление и засега показва най-голям умствен багаж.

# 1 944
Аа рано е да гонят някоя  от Светата Троица.Кой ще прави шоу и зрелище после.Ще настане една скукааа

# 1 945
  • Пловдив
Въпрос към всички, харесващи Мони. Какво по-точно й харесвате - външния вид ли, маникюра ли, това, че на 17 си е монтирала джуки, а на 18 цици, или репликите й за 30-годишните злобни лелки, които й завиждали, или това, че гордо съобщи, че нямало значение какъв ще е мъжът срещу нея, щяла да избере този, който печели повече... Та?!
Поведението й в конкретната ситуация.

# 1 946
Сега го пускам, ама Мони ако я е залИла с кола да си заминават и двете.
Миналата година Капитонова за водата стана най-мразения човек, сега не може да се оправдава Мони, понеже трио Злобил са непоносими.
Онази пък се хвали как всеки би я хванал за косата...

# 1 947
Сега, ако се сбият пред Евгени, ще ги призная Joy

# 1 948
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
То пък си представям какви може  да са родителите на тези момичетата. То крушата не пада по-далеч от дървото.
И ти си права. Просто главата ми не го побира как е възможно да съществуват такива нанадолнища. Хем очаквах най-лошото, хем въпреки това съм потресена до дъното на душата си. Циганката откраднала везната и после се нахвърлила на бой, за да се защити. Rolling Eyes Габриела е толкова куха хралупа, че явно изобщо не е чувала за метафора. То и къде ли да го чуе де, училище едва ли е виждала. Евгени говори за книги, те се подхилкват и въртят очи. Простотия до шия.

# 1 949
Миналата година се заливаха с джин с тоник, тая година с кола. Абе, не им ли писна да показват комплексарските си характери? Бахти и посредственото предаване.

Общи условия

Активация на акаунт