Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 135 906
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 1 920
Поли я пере шайбата, но явно много се притеснява
Готина е. Има чувство за самоирония.

# 1 921
Боже той им говори, че чете Айн Ранд, те много сладко казваш Л.  ЖДНБ

# 1 922
За Пам обаче съм категорична за едно- създаде едно присъствие в предаването, което определено се усеща и е приятно. Искам да остане повече. Относно коментара за Милица, че й трябва любов и защо се е записала- ами, наивно, но именно заради това. Подозирам, че малък процент от момичетата наистина са се записали заради възможно запознанство, и тя е една от тях.

# 1 923
Евгени за три епизода върза повече изречения от Виктор за цял сезон .

# 1 924
Ех, трите злобарки ми напомнят на триглавата ламя Спаска.

# 1 925
Микаела е много красива

# 1 926
  • Fire & Blood
Генчо си намери публика, нищо че говори на китайски на момите. Диванче А поне се напъва и имитира интерес, диванче Б - закривай!

# 1 927
Роклята на Поли е прекрасна,тя е красива, явно много се притеснява Simple Smile

# 1 928
Нали търсехте Капитонова, ей ви я, нА.

# 1 929
Обаче Генчо как се беше барнал за груповата среща, чудно! Особено загащенката фермерска риза в панталончето и то без колан, ммм мечтаният мъж.

# 1 930
За мен Микаела е най-красивата жена в предаването.

# 1 931
  • Пловдив
Тази глупачка Теди пък, момчето я кани на среща, а тя с целия си акъл ще го отегчава до безкрай с оправдания за тъпотията си. Тези момичета явно не могат да разберат, че това момче е друг тип човек.

# 1 932
Е те наистина са и взели везната, какво се прави Теодора

# 1 933
“Тя ме залИ с кола” Joy
Сигурно е завършила втори клас с връзки

# 1 934
То там такива правила не важат явно Joy, джунгла.... А и прави огромно впечатление, че не излъчиха точно какво се случи, за да има интриги и гледаемост... Ииии явно всичко е нагласено Grinning

А тази Теодора ли е каква, която прилича на мангалка, защо продукцията не я дисквалифицира ? До колкото знам, във всяко предаване, при физическа разправа, директно се гонят ?
По спомен, дисквалифицираха един от Фермата, който само беше бутнал едно момиче, преди години май дисквалифицираха друг от Биг Брадър.
А сега защо тая простакеса не я дисквалифицират ?

Общи условия

Активация на акаунт