Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 572
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 1 905
Аз гледам мааалко назад
Айлин явно не е толкова сладка и мила, хм

# 1 906
  • София
Мони е страшна в лице, а и ноктите са 🤢 Но се владее, което й дава преднина пред змиите.
Много добре, че Ергенът остана сред момите, а не хукна на срещи

# 1 907
Много ме радва Пам как седи отгоре им и ти наблюдава като добрата класна. 😂😂😂

# 1 908
Евгени донесе везна. Виктор се беше отчел с гривна.
Евгени, мой човек си, но развържи кесията, моля те Joy

# 1 909
Стилистите като че ли най-много обичат Айлин. С косата вчера нещо не я докараха, но гримът ѝ е най-нежният от всички момичета.
Фризират ги,но повечето се гримират сами.

# 1 910
Половината от девойките изобщо не са дошли да спечелят Ергена ,дошли са за сеир пред хората, за скандали и за вдигане на рейтинг да не кажа и цената Laughing

# 1 911
В сравнение с триото злобили Мони бие по точки, но иначе... Иска и се опитва да се движи с финес и като кралица едва ли не, но с този изкуствен вид.. Прекалено голямо самочувствие и студенина лъха от нея.
Елена пусне ли бритон ще е хубава. Момичето има нещо на горния етаж.
Пам нещо не ми изглежда бойна мацка, постоянно влиза в обяснителен режим на разни провокаторки. Абе не им се обяснявай, плети си твоята кошница.
Милица буди съжаление в мен. Щом е била жертва на насилие, отглеждала се е сама на тази крехка възраст, това са травми.. Момичето има нужда от любов какво търси тук.
В Гени прозират някои изкуствени усмивки и жестове.
Поли същият анимационен глас като Айлин.

# 1 912
Боже, колко е тъпа и проста Габриела! То не се издържа...

# 1 913
Поли е като смърфче .. поправям се като жълтите minions

# 1 914
Малкото Поли Евгени гони! Grinning

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 22:34 от Анонимен

# 1 915
Поли е много смешна 😀 и стандартния въпрос - Как се чувстваш? 😀

# 1 916
Може ли да си призная нещо? Винаги съм искала да се видя в рокля, като тази на Поли… ❤❤❤🥺🥺🥺

# 1 917
  • София
Поли я пере шайбата, но явно много се притеснява

# 1 918
  • Мюнхен
Е, добре де, как да не му се радвате на момчето! Много по-готин е от Виктор, честно! Отговаря в прав текст, без да се филмира, като кани момичетата, не е такова гадно дърво. Усмихнат е, разговорите им са весели. А Виктор с перманентно опечаления поглед изсмукваше всякаква позитивна енергия от обстановката.

# 1 919
Оле защо тази Поли говори с този бебешки глас за понита 😂 Евгени ще си остане ерген за дълго време усещам

Общи условия

Активация на акаунт