Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 549
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Пловдив
Трите простакеси са толкова прости и кухи, че са нереални. Чудя се родителите им как се чувстват сега като гледат какви провали са произвели.
Елена не ми харесва като визия, но реагира и говори съвсем адекватно.
То пък си представям какви може  да са родителите на тези момичетата. То крушата не пада по-далеч от дървото.

# 1 891
Офф Пам какво пък е тръгнала да спори за секса с труженичките? Очевидно е, че имат повече опит от нея...

# 1 892
Ръцете горе за Пам! Крайно време беше да си заяви позицията срещу простотията и наглостта!

# 1 893
  • София
Не разбрах защо никой не се намеси в спора. Явно момите са доста страхливи.

# 1 894
Ама по-добре, че Габито не говори за нейния опит, че разкази за клиенти не ми се слушат.

# 1 895
Мони в лицето ми прилича на мумия .Гадно направени устни и с това ярко червило ,отврат.Иначе много суетна го дава

# 1 896
  • Варна
Не мога да харесам Мони, съжалявам
Нормален човек няма да си причини това на лицето.

# 1 897
Пам се поддава на провокации, не може да се води спор с това. То се кефи и си търси скандал и сеир, а Пам се опитва да води диалог. А Кристина е спиращо дъха красива.

# 1 898
Кристина е страшно красива. За Холивуд е.
В Холивуд не търсят просто красота. Търсят излъчване, характерност и умение да влизаш в роли. У Кристина целия набор не виждам.
Е, тя излъчва - лед.
Така е. Но до момента не излъчва нищо друго освен лед. Пък в Холивуд трябва да си хамелеон.

# 1 899
  • Мюнхен
Стилистите като че ли най-много обичат Айлин. С косата вчера нещо не я докараха, но гримът ѝ е най-нежният от всички момичета.

# 1 900
  • Пловдив
Не мога да харесам Мони, съжалявам
Нормален човек няма да си причини това на лицето.
Е, то на всички трябва да ни е ясно, че в това предаване няма нормални хора, включително и Евгенът.

# 1 901
Възлюбеният на Валерия - "Трябва да е куче", не видях коя го каза Joy

# 1 902
  • Буркина Фасо
Ама по-добре, че Габито не говори за нейния опит, че разкази за клиенти не ми се слушат.
на тая патка горната джука не може да и влезе в чашата за да отпие от виното.
глей, глей ....  rotfImbo 

# 1 903
Теодора чете книга която се казва "Богата Жена" - ех мечти 😀 гарантирам, че след като изгонят Валерия нейната дружка Айлин веднага ще се присъедини към триглавата ламя. Явно не са научили нищо от Капитонова и как тя си развали репутацията за нула време.

# 1 904
Стилистите като че ли най-много обичат Айлин. С косата вчера нещо не я докараха, но гримът ѝ е най-нежният от всички момичета.

Те заедно с Кристина са най-красиви. Кристина излъчва по-студена красота, докато Айлин е по-свежа и усмихната.

Общи условия

Активация на акаунт