Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 564
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 1 875
Ама какво се е разобяснявала Пам за секс пред тези професионалистки?
Ама така де, те са от висшата лига! https://www.google.com/amp/s/fakti.bg/amp/life/758030-uchastnich … -kato-kompanyonka

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 15:19 от fatalina

# 1 876
Кристина е страшно красива. За Холивуд е.
В Холивуд не търсят просто красота. Търсят излъчване, характерност и умение да влизаш в роли. У Кристина целия набор не виждам.
Е, тя излъчва - лед.

# 1 877
Имам си фаворит и това е Мони.

# 1 878
  • Асеновград
Много пъти съм казвала , Простотията много пречи в живота. Тези трите кухи лейки , не мога да ги гледам. Браво на Мони , много добре се сдържа. Елена ми направи много добро впечатление, Пам също.
Дано онзи крокозъбел гледачката да я изгонят.

# 1 879
Само на мен ли ми се струва или Мони само си подърпва косите?
Какъв е смисъла от това нещо?
Аз ли като мъж не го разбирам или няма реална функция?!

Елена има ужасен татус като просорец на супер видимо място, but whyy?

# 1 880
Сега започна предаването, а те вече не се понасят въобще. Жалко за външния вид на Мони и всички корекции, защото иначе изглежда като свястно момиче.
Повтарям се от вчера, именно такава злоба и гадости често водят до такива корекции. Хубавото е, че според мен е донякъде обратимо, ако оправи веждите и да махне обем от устните, не  й трябва това дърпане. Ще ми е много интересно да я видя с по- съразмерни устни и по- хубави вежди.

# 1 881
  • София
Браво на Елена!
Макар и зад кадър казва точните думи.
Валерия явно само по една тема може да говори.

Не съм фен на Мони, а триото са за изгонване или поне две от тях, че жената с вимето си е доста проста, чак забавно проста.

# 1 882
  • София
Не съм вярвала, че ще го кажа, но Габриела от сезон 1 ми се струва виче мило и симпатично момиче на фона на трио ОЧЗ.

# 1 883
Тая Теодора, ако наистина е детегледачка на Гущерови, то те са наистина малоумни да вземат тая тъпата злобарка да им гледа децата.. 🤦🏻♀ И наистина много прилича на сестра на Софи Маринова. 😆
Валерия наистина дразни с нейното натякване за веганство и правата на животните.. аман вече..

# 1 884
А тази Теодора ли е каква, която прилича на мангалка, защо продукцията не я дисквалифицира ? До колкото знам, във всяко предаване, при физическа разправа, директно се гонят ?
По спомен, дисквалифицираха един от Фермата, който само беше бутнал едно момиче, преди години май дисквалифицираха друг от Биг Брадър.
А сега защо тая простакеса не я дисквалифицират ?

# 1 885
Добре, кому е нужно сега това издевателство от три идиотки върху всички останали?!

# 1 886
Само на мен ли ми се струва или Мони само си подърпва косите?
Какъв е смисъла от това нещо?
Аз ли като мъж не го разбирам или няма реална функция?!

Елена има ужасен татус като просорец на супер видимо място, but whyy?
Има си хора с такива тикове - да си дърпат/навиват косата, да си пипат лицето, да тропат с крак, според мен нейното е несъзнателно.

# 1 887
  • Пловдив
Кристина малко ми прилича на Грейс Кели на моменти.

# 1 888
  • София
Трите простакеси са толкова прости и кухи, че са нереални. Чудя се родителите им как се чувстват сега като гледат какви провали са произвели.
Елена не ми харесва като визия, но реагира и говори съвсем адекватно.

# 1 889
Забележи парадокс - подиграват се на Пам за фигурата и а те самите са натъпкани с пластични процедури и то им личи. Ало, като не харесваш себе си защо се вглеждаш в другите?

Общи условия

Активация на акаунт