Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 614
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 1 860
Елена днес ме спечели окончателно с поведението и нещата, които каза.

# 1 861
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Писмото в превод, продуцентите не са успели да изкарат тази вечер Генчо от хралупата, дори и с риск да го натирят, момчето бая се е уплашило от тия гаргойли.

# 1 862
  • earth
Кога им научихте имената на всички?

# 1 863
Елена ми е любимка с адекватните си коментари, право в целта.
Но и да им казва всички тези неща в очите, а не "зад кадър".

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 21:55 от Анонимен

# 1 864
Коментарът на Елена против защитата на животните беше тъп.

# 1 865
Гледах им представянията в профила на ергена в инстаграм. Половината не са ги давали сякаш. Коя е Райя?

# 1 866
Сега започна предаването, а те вече не се понасят въобще. Жалко за външния вид на Мони и всички корекции, защото иначе изглежда като свястно момиче.

# 1 867
Кристина е страшно красива. За Холивуд е.
В Холивуд не търсят просто красота. Търсят излъчване, характерност и умение да влизаш в роли. У Кристина целия набор не виждам.

# 1 868
Не гледах,но в крайна сметка коя започна търкала Мони или Теди?т.е.коя е права?
Търкал не видяхме, само джангър чухме. Но Мони слиза в кухнята, не си намира везната, намира бележка от ОЧЗ, че са ѝ я взели и няма везна. И задаваш отговори...
Не мога да ги гледам тия трите, толкова противни същества!

# 1 869
В някой момент ще почнат и в очите да си ти казват нещата. Неминуемо е. Този сезон е представителна извадка на жените в Бъргария.
Елена все повече ми харесва. Да видим нея как ще я очернят.

# 1 870
Голям кеф - Ергений избяга от Сашка, хахахха.

# 1 871
  • София
Бюстът на Габито е потресаващ, то висят надолу тези вимето, страшно е.
Елена говори разумно, но коментарът й да животните беше малко тъп. Няма връзка между защитата на животните и това дали предпочиташ да се свиеш при конфликт

# 1 872
Елена и Пам ми се струват единствените, с които може да се проведе нормален разговор. Не знам дали това е и определящо за начина, по който изглеждат - с индивидуалност и не по калъп. Има и няколко девойки, за които не излъчват как се изказват и комуникират, не изключвам да има интелект и там. Но и силиконовите кукли, и тези със стандартните за модели занимания - защита на правата на животните, йога и т.н. (нямам нищо против, даже обратното), нямат особено много дълбочина в себе си.

# 1 873
Защо не сме чули две думи от юристката? Странно, красиво момиче и какво показва до сега? Очаквах много повече

# 1 874
Не гледах,но в крайна сметка коя започна търкала Мони или Теди?т.е.коя е права?
Мони обвини Теодора, че й е откраднала везната. Теодора по сведения и на двете е взела да я скубе, защото не можела да допусне такова нещо да бъде обвинявана. Накрая се оказа, че наистина тя и Габриела са скрили везната.

Аз пък никаква представителна извадка не виждам, нито една такава тъпа кифла не познавам.

Общи условия

Активация на акаунт