Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 659
  • 2 702
  •   2
Отговори
# 1 800
  • София
Ако Теодора не си отиде скоро, ще има и истински бой

# 1 801
  • Някъде там
Ъъъъ колкото и да ми беше симпатична външно Валерия, направо ми опротивя като я видях с тези трите кукумявки.

# 1 802
  • София
Ох, аман от тази Сашка и мелодрамите покрай нея

# 1 803
Злите сестри на Пепеляшка са странно нереално прости Close

# 1 804
Е този ли беше боят, дето цял ден го чакахме? Пффф. Оф, Александра взе да срича и да фъфли простотии, не мога.

# 1 805
Офффф... Срещала съм любовта!
Какви са тези въпроси! И кой друг да се изяви освен Милито. Скукаааааа...

# 1 806
  • До сърцето...
Дано тези, които харесват Александра, са доволни, защото не виждам друга причина това недоразумение да е във формата. Дразни ме с позите си.
Думите на Елена за огледалото са наистина различни. За първи път ме впечатли.

# 1 807
Милица е красива с тази очна линия.

# 1 808
  • София
Боже, "дамата" от катуна не издържа и два дни да се обере и да не покаже циганските си номера. Боят не бил агресия, WTF? Надявам се Евгени да вземе отношение по конфликта, а не като Витко да се скатава зад храстчетата в градината и да се прави на нечул и невидял.
А Мони ми прави приятно впечатление със самообладанието и обраността си. Доста добре се владее за възрастта си. А трите гаргойла са толкова невъзпитани, че изгубвам ума и дума от реакциите им. Никога не съм си представя, че съществуват чак толкова невъзпитани хора, честно.

# 1 809
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Оххх, Генчо са му навили букличките на охлювчета.
Сашка ръси вселенски мъдрости облечена с рокле дето малко остава на въображението. Трио злобил изкопаха Марианската падина, тоя дето ще вземе всяка една от тях трябва медал да получи и после спешна медицинска помощ.

# 1 810
  • София
Милица е красива, но трябва да си лекува нервите

# 1 811
Патето Яке (да се чете Габи), с тези джуки и триъгълни очила направо ме уби JoyJoy

# 1 812
Тодоро, Тодоро, ако имаше външния вид на Пам, щеше да си благодарна, щото сега приличаш на хлебарка.

# 1 813
Ама какво се е разобяснявала Пам за секс пред тези професионалистки?

# 1 814
Не харесвам Елена чисто визуално, но коментарите ѝ до момента са доста точни, според мен има какво да видим от нея.

Общи условия

Активация на акаунт