Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 674
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Кристина е красива, но има толкова ледено излъчване, че буквално мога да я наредя до джукестите моми по противност. Не мога да преценя дали е надменност или нещо друго. Според мен един мъж не би бил щастлив, ако има такова ледено момиче до себе си

# 1 786
Ваня Щерева казва при Емил Конрад да не бързаме с оценките и за Евгени, и за момичетата. Щели да ни изненадат. Сезонът бил много различен от м.г.

# 1 787
Гледам днес сте пооплюли ръста и професията на Евгени.
Едно ще ви кажа - нека да е 170 и нека да е музикант.
Хич няма да го върна това сладурче.Heart Eyes
Виктор не може на малкия му пръст да стъпи.
А сега да се насладим на женски бой JoyJoy

# 1 788
Мони е странен образ. В половината моменти изглежда добре. В другата половина много прилича на травестит

# 1 789
Мони и нейното поведение не съответстват на външния вид, който си е докарала. Прави впечатление на доста обрана и спокойна от към поведение и емоции, което е само в нейн плюс, особено в реалити. Има женствени маниери, но не лигавее като Айлин, и аз започвам определено да й симпатизирам. Ще ми е интересно да гледам как ще се справи сега с тази ситуация с въпросната везна.

# 1 790
Валерия тотално пропадна в очите на сумати хора сядайки на диванчето с трите харпии.

# 1 791
Мони всъщност не е грозна, ако намали устните и оправи веждите, би била красива даже.

# 1 792
Тая природа се е подиграла сериозно с някои от тия жени... Спестявала от мозък, от външност, направо ограбила някои от тях. Никой не е виновен за това как изглежда, ама когато маймунската ти външност приляга идеално на вещерската ти същност, просто е трагедия.

# 1 793
  • Варна
къде са сцените от самия бой

# 1 794
Все по-махленско става. Joy

# 1 795
Теодора:"Ако не става с бой, става с много бой. И това не е агресия"

Ужас! ЖДНБ!

# 1 796
Гледайки и слушайки, имам само едно обяснение - втори сезон явно е финансиран по Програма за развитие на селските райони. Mask

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 21:16 от welcometoheaven

# 1 797
По скоро по програма за развитие на свиневъдството и дребен рогат добитък.

# 1 798
  • София
Така пък им повярвах за боя... Толкова режисирана сценка, нямам думи. Ужасен писък, счупено стъкло - зрителят да си представи останалото.

# 1 799
Гледайки и слушайки имам само едно обяснение - втори сезон явно е финансиран по Програма за развитие на селските райони. Mask
ТОП!!
Абе това същество с хавлиената джуфка на главата Теодора 19-годишната ли е???

Общи условия

Активация на акаунт