Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 555
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 040
Много ми е интересно Елисавета какво прави там като е очевидно доста по-възрастна, 2 глави над Генчо и му изглежда като майка. Явно са я взели като специална компаньонка на Габриела, че кой друг ще я трае.
Според мен с чичо Ели се познават от преди предаването, защото още докато я видя и я придърпа и каза "усетихме се докато се видяхме".. да бе, ние сме толкова тъпи.

# 2 041
Много ми е интересно Елисавета какво прави там като е очевидно доста по-възрастна, 2 глави над Генчо и му изглежда като майка. Явно са я взели като специална компаньонка на Габриела, че кой друг ще я трае.
Според мен с чичо Ели се познават от преди предаването, защото още докато я видя и я придърпа и каза "усетихме се докато се видяхме".. да бе, ние сме толкова тъпи.
Познават се от музикалното в Пловдив. Генчо е бил осми клас, а Елисавет е бил господина по физкултура.

# 2 042
Горгоната Джукендра като са смукали мазнини, май и двете ѝ мозъчни клетки са отишли зян. Добре поне, че гръбначен мозък има, че главния кух като хралупа... Пошла простакеса....
Другата пък - гузен-негонен бяга, тя имала чест и морал...Боже мой! Добре, че я изгониха, една мърша по-малко.

След този епизод Веганката и Айлин са ми рязко противни, напомнят ми на безгръбначните подгласнички на Питоня миналата година.

Мони - още веднъж се впечатлих, едва на 21, а такъв стоицизъм и самообладание, направо завидни. Другите се пукат по шевовете от злоба, че върви нахакано и напето, но мен учудващо манеризмите ѝ не ме дразнят, напротив - като се погледне отвъд устните и кифленския вайб, всъщност е доста интелигентна, което личи и от поведението, и от богатия речник, с който приятно ме изненада.

Пам днес ми хареса повече, както и че намери общ език с няколко други свестни момичета, дано не започнат да ги гонят, както направиха миналата година с дружките на Алекс.

# 2 043
Аз не смятам, че е негово решение да изгони кобрата. Казано му е, а и той ако е гледал 1 сезон, знае че ще отнесе много хейт и ще го нарочат за „мек”. Видях обаче, че доста тежко преживя загубата на кобрата, защото като си тръгваше показа страдание. Определено не беше негово решение, но постъпи умно, за да запази най вече себе си. Ами артист човек.... само че в цирка

# 2 044
Все си мисля, че Мони и Теодора щом се почнаха от вратата още се познават преди предаването и от там е конфликта! Даже някой пита Мони първата вечер, но отрече, според мен не категорично! И ония все повтарят, че трябва да я разобличат.... Има нещо, но му пазят името на нещото!

# 2 045
  • here and now
Мисля си, че Меган ще се развие като Александра от първия сезон.
Относно това, кой дали и с кого се познава, те не са се запознали първата вечер, която ни показаха. Предполагам са имали ден два поне, докато започнат снимките и си са се "поопознали"

# 2 046
Радвам се, че няма да гледаме повече тая гледка!

# 2 047
Мегън продължава да ме стресира! Никъде не можах да открия инфо, че Евгени е свирил с температура на концерта пред Бранденбургската врата, тя обаче И това знаеше...

# 2 048
Мегън ми прилича на Лина Роскин.
А на Мони давам най-малко 30.Въобще не знаех, че е на 21. Тя като стане на 40+ какво ще прави?

Мегън продължава да ме стресира! Никъде не можах да открия инфо, че Евгени е свирил с температура на концерта пред Бранденбургската врата, тя обаче И това знаеше...
Тази жена е от КГБ направо. Сигурно в предишен живот е била таен агент. Може да го познава от преди. Не се знае.

# 2 049
И тя беше там. Така се бяха изгаврили с косата й. За пореден път се убеждавам, че стилистите си имат любимки и жертви.

Ирина беше тази, която му каза "добър вечер", докато й даваше розата.
Изтървала съм я. А Жени?

# 2 050
Дали някой може да качи днешния епизод, че изтървах шамарите.
Аз не разбрах, щом ГабитУ скрила везната, що не си призна, а и оная Теодора и тя не издаде съучастника си? изобщо някой нещо обясни ли й на танцьорката, кой какво и кога й взел?

# 2 051
Ето ги моите 5 стотинки за днешния епизод.
Слагам ги в скрит текст, че стана малко дълго и да не товаря излишно страницата. Който иска, да отваря.  Wink

Скрит текст:
По-голямата част от епизода ми беше неловко да я гледам. Толкова очевидно скалъпени сцени, че трудно някой да им повярва.
В епизода, в който докарват Александра, се случва скандал, заливане, скубане, реакция на топ ергенинът на продукцията. Всичкото лъха на задкулисие. Нито им видяхме спора, нито скубането, за което се твърди. Героите, които дават синхрони за случката, дори не са били свидетели, а просто отвън и после отиват в къщата...... Мани-бегай!
Не се съмнявам, че провокацията е дошла от Теодора и все пак е плод на монтаж всичко, а преки свидетели нямаме да ни разкажат.
Да се маха Теодора. И без това достатъчно напрегна зрителя за 3 епизода. Има още доста напрягащи вътре, които ще поемат смяната.

Групата на „подобрените“ всички ги зачекнахме за това колко са заядливи, злобни, ехидни, самодоволни, нападателни, подигравателни, прости, невъзпитани, но аз искам да отбележа нещо още по-отвратително. Те лъжат най-безцеремонно. При това за неща случили се пред камера. На това не му се казва манипулация, а идиотщина. И Габриела и Елеонора ги хванах няколко пъти в откровена лъжа пред кред камери за други неща, които също се случиха пред камери. Е, това е да си върховно прост.
На всичкото отгоре и лицемерни.

Айде и другата лицемерка, която отива в групата – Валерия. Хубаво я захапаха, че когато се отнася за агресия спрямо животно, подскача и чете лекции с дни, а когато се касае за хора си пасува. Агресията си е такава и спрямо животни и спрямо хора и щом си чувствителен към тази отнесена към животните, следва да имаш същата чувствителност и в друга ситуация. Останалото е лицемерие и фиксация в една идея, която отива повече към симптом.

Айлин няма да я зачеквам много, че има доста поддръжници и да не ги дразня особено, но и тя е към лицемерките и много ми прилича на групата на „подобрените“. Тя сама ще се закопае. Тогава ще я храня. Неслучайно я коментираха момите колко е ограничена в отговорите си на груповата среща. Само напъни да се покаже като нещо повече, но е до време. Всичко лъсва.

Мони също не е светата вода ненапита. Подобен непоклатим стоицизъм също поманирисва леко.

Мегън има психопатски поглед. Сори. Нещо ме плаши.

Милата Милица. Дано има късмет по-скоро да излезне и по-скоро да ѝ се усмихне късмета, за да намери своя човек и опората, от която има нужда. Евгени не е човекът за това. И тя има нужда от помощ.

Миналия сезон му викаха санаториума, този с пълна сила могат да му викат диспансера.

Елена имаше адекватни включвания, макар все още да имам към нея сериозни резерви.

Поли имаше мяу-мяу поведение подобно на Сиайната луна. Но при нея не ме дразни. По–отръки ѝ идва това детинското поведение. По-искрено някак. По-нейното. Да, детинско е, но беше сладко и беше провокирано от притеснение.

Искам да видя повече Микаела.
Има и още един куп статистки дето и имената им трудно връзвам с лицата, Ивелина, Мария, Джия, Рая и т.н.

Добре, че Евгени се остави малко да го поразпитат и съм съгласна с Пам, че разпитът беше неособено адекватен и полезен за опознаването му.

Страхувам се, че зубърът Мегън е открила стоматолога му и му е изровила денталния профил. Ще може да ни разкаже и за пломбите му. Дори и той ще е забравил кой зъб е правил.

Хубаво ги остави Евгени да достигнат до някакъв консенсус двете моми, но мисля, че не могат да се правят сравнения със сегашната ситуация и тази от миналата година. В момента Евгени не ги познава, не знае за предистория между участничките, а и самият той няма никаква предистория с която и да е от тях. Просто ситуацията е друга. Единственото похвално е, че когато има случай на агресия, някакви мерки са взети и агресорът е махнат. Но ми стоеше режисирано. Сори.

Предвещавам, че първата половина на сезона ще се разиграват многото циркове с всичките силиконки и скандалджийки. Втората част ще я отредят да е за някаква си поизмислена любовна история.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 08:48 от geri1919

# 2 052
  • Пловдив
https://www.bechstein.com/die-welt-von-bechstein/pianisten/evgeny-genchev/
Доста неща пише за него, но трябва да търсиш на английски, немски и др. езици.

# 2 053
Начи говорим си с един приятел и той гледаше у тях си, но си чатим. Директно попита за Айлин "тази циганка ли е".
Може ли някой да ми прати на ЛС мемето с Евгения и онова чудовище от някакъв филм на ужасите, моля, че обещах да му го покажа! Той си помислил, човекът, че тя има червило по зъбите...
Хахах, радвам се, че моята асоциация с чудовище от филм на Стивън Кинг е направило такова впечатление 😄🙈
Ето, заповядай пак:

Линк към епизода тази вечер: https://playtube.tv/watch/%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%8A%D … 3_3pOs0vpTvf.html

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 00:08 от ♛𝐵𝑒𝒶 𝒮𝓃𝑜𝓌♛

# 2 054
https://www.marica.bg/samo-v-marica/intervyuta/pianistat-evgeni- … -epichno-shou/amp

За температурата по време на концерта в Берлин при Бранденбургската врата.  Пловдивски вестник

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 23:56 от Dimana12

Общи условия

Активация на акаунт