Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 569
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 025
Уфф, Мони беше права в конфликта и се държа с достойнство, но не мога да се абстрахирам от вида ѝ на надуваема секс кукла

# 2 026
Айлин да говори, че Мони била фалшива, ми е върха на сладоледа.
Полина е със сходно поведение на Айлин, но си личи, че ѝ е в натурела, забавлява се и си личи, че е истинска. Айлин се прави на добрата фея, за да трупа симпатии.
Още една точка за Евгени срещу Виктор, застана си като мъж и си защити позицията. Витя на негово място щеше да изпидурка някоя невзрачна и да държи детегледачката до по-късен етап. И да, знам, че в предния сезон бях на страната на агресорката.

# 2 027
Валерия щом си отвоеи устата и приятното впечатление от външността и отива по дяволите.  А ми беше фаворитка....  Грубост и първичност, дори не умее да представи каузата, за която се бори по свестен начин...

# 2 028
Аре мангасарян - аут !
Остава джуката, тип надуваема кукла и траверса.
Но последните две ще ги оставят още малко за " забавление " на публиката, като клоуни.......
Тази вечер бесарабската българка май наистина я нямаше ?
Мони, има леко поглед, като впереност и фиксиране на Гергана от миналия сезон да...
Траверса, да приличала на Вулева, ми то Вулева поне е миньонче, а това  -  кон !

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 23:23 от BlackCat12

# 2 029
Ирина беше тази, която му каза "добър вечер", докато й даваше розата.

# 2 030
  • София
Коя изпратиха да си ходи? Тази вечер сме на друго шоО и нямам да има нерви да гледам и това.

# 2 031
Браво на Евгени, че изгони Теодора. То тази злоба не се търпи.
Пам ме кефи, че не им мълчи. Елена също трупа плюсове, и двете не се страхуват да си изкажат мнението.

# 2 032
Ирина беше тази, която му каза "добър вечер", докато й даваше розата.
Изтървала съм я. А Жени?

# 2 033
Ирина беше на коктейла, с червена рокля и кок, вижда се тук:

После при раздаването на розите имаше някакъв много бърз кадър просто как Евгени ѝ дава розата

# 2 034
Айлин на тази снимка не е ли на 15-16, затова изглежда малко по-различно. Пак си е хубава, според мен.

Мислех, че Валерия ще е интересна. От малкото, които се държат нормално. Днес гледаше много злобно, но изпуснах началото и не разбрах какъв беше поводът.

Елена е крайно досадна, но също ми е интересна за гледане.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 23:27 от roundelle

# 2 035
Много ми е интересно Елисавета какво прави там като е очевидно доста по-възрастна, 2 глави над Генчо и му изглежда като майка. Явно са я взели като специална компаньонка на Габриела, че кой друг ще я трае.

# 2 036
  • София
Браво на Евгени, така се прави, спечели уважението ми! Има то*ки и позиция, която не се притеснява да сподели и защити, не като онзи мухъл Виктор -  ни лук ял, ни лук мирисал.
Отначало като се покри, се притесних, че и той ще се окаже мекотело, но момчето явно е имало нужда да се окопити и да помисли, едва ли е свикнало на такава дива селяния в ЮК и по света.

# 2 037
Моля някой да пусне пак целият епизод. Blush

# 2 038
Reinа, особено много обичам мненията ти, ама вярно ли смяташ, че той е взел решението да измете хлебарката?

Намерих си картинката със зъблата, мерси.

# 2 039
  • here and now
Много ми е интересно Елисавета какво прави там като е очевидно доста по-възрастна, 2 глави над Генчо и му изглежда като майка. Явно са я взели като специална компаньонка на Габриела, че кой друг ще я трае.
Веднага ти отговарям - излгага се. По-възпитано да се изкажа - изразява себе си.

Reinа, особено много обичам мненията ти, ама вярно ли смяташ, че той е взел решението да измете хлебарката?

Намерих си картинката със зъблата, мерси.

Аз дори съм на мнение, че скандала е предизвикан за да замажат резила от първия сезон. Политкоректни да са..

Общи условия

Активация на акаунт