Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 627
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 010
Ууууу, най-накрая си тръгна тая отврат, пфуууу. Айде сега, Евгенчо, чичо Ели и Алобегето.
Алобегето-Габиту ли е?? Че тя е на 400 лв на час,скъпа компания е, как Жъ гъ махат Simple Smile

Същият змей.
Гадта мръсна, заради която съм блокирана, иначе си изтрила обявата. 400 цирея на висналото дупе да й излязат.
https://www.alo.bg/8466903#fb_open

От къде си блокирана???

# 2 011
  • Варна
То няма аналог тва.

Колев, от фейса.
Пише, че подателя на обявата я е архивирал

# 2 012
Само ще кажа браво. Евгени не награди агресията с цвете, за разлика от Виктор. Значи не им диктува продукцията кого да изгонят и да оставят, техен избор си е. Показа, че можеш да имаш позиция и преценка дори и само от наблюдения. За разлика от Виктор момчето има мнение и ясна преценка за ситуацията. Може да взема решения.

# 2 013
  • here and now
Има неща, които никакви корекции не могат да прикрият.
На мен Пам ми е симпатична заради възпитанието и поведението си, Елена също.
Не вярвам да не ги провокират продуцентите, просто умеят да се изразяват без да стават за резил.

# 2 014
О, чудесно, Евгени не е мекушав като Витята. Разделяме се и чао, не 15 минути да мрънка колко съжалявал, че нямали още време. Ясно показа, че няма да трае цигански номера.

И на мен ми хареса как я отпрати без да се обяснява.

# 2 015
А Мони първа се заяде с Кристина, предполагам и тя ще е от другия отбор

# 2 016
Чудно! Една злобилка по-малко. Валерия и Айлин ще си покажат бързо рогцата! Знаех си, че не Милица, а Айлин е заместителят на Блага. Валерия явно е на онази Вики.
Донякъде ме кефи Евгения, която си е на нейна планета Joy
След седмица 1 фаворити са ми: Меган, Елена, Пам и Кристина
На дъното са: Габриела джукесата и Елисавета; близо са Айлин и Валерия
Някои от момичетата дори не знам кои са още.
Не ме учудва, че Габриела не може да разбере как жена като Пам смята, че прави хубав секс. То ако го правиш без чувства, а за пари, няма как да ти е хубаво.

# 2 017
Евгени излезе по-мъж от Виктор. То тя Александра излезе по-мъж от Виктор, като си тръгна… ама да не се връщаме назад. Агресия - аут. Това е правилно.

# 2 018
Въпрос към всички, харесващи Мони. Какво по-точно й харесвате - външния вид ли, маникюра ли, това, че на 17 си е монтирала джуки, а на 18 цици, или репликите й за 30-годишните злобни лелки, които й завиждали, или това, че гордо съобщи, че нямало значение какъв ще е мъжът срещу нея, щяла да избере този, който печели повече... Та?!
Отговарям:
1. Външният вид- да, прекалила е по тази точка, но е красива жена. Ефектна е и прави впечатление, нямаше да са толкова злобни спрямо нея, ако не беше такава. Определено трябва да намали това, което си е причинила, защото не ѝ е нужно, хубава е и без него.
2, от мен Simple Smile Ориентира се в правилната компания, общува приятно, сдържа нервите си на места, на които много не биха успели. Справя се с напрегнати ситуации без излишно напрежение и с достойнство. Да, има самочувствие, но то не буди смях, а е на място, ако не беше изградила такъв модел на поведение, не виждам на какво щеше да стане психиката ѝ около толкова злоба и завист. Поведението ѝ работи в нейна полза.
Общо взето е това от мен. За печеленето на пари сте права, но истината е, че немалка част  от хората, гледат точно това, тя поне има куража да си го признае.  Надявам се да преосмисли някои неща, доста други обаче вече е разбрала добре.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 23:15 от Анонимен

# 2 019
А само да попитам: Жени и Ирина къде бяха?

# 2 020
Кой каза, че Айлин няма корекции? Устни, зъби, нос, даже скули май...

Снимката е от представянето на баща й на Гласът на България.
Тук е неподходящо избрана снимката. Устни и вероятно нос. Не знам брекетите водят ли се корекция..
Е, не е от Инстаграма й естествено, "резнах" я от самия  клип.Joy  Зъбите - нищо общо
И тук е много различна.
Скрит текст:

Баш ромка си е тука.

# 2 021
Неприятно ми е, защото Айлин и Валерия отначало много ми допаднаха.

# 2 022
Начи говорим си с един приятел и той гледаше у тях си, но си чатим. Директно попита за Айлин "тази циганка ли е".
Може ли някой да ми прати на ЛС мемето с Евгения и онова чудовище от някакъв филм на ужасите, моля, че обещах да му го покажа! Той си помислил, човекът, че тя има червило по зъбите...

А само да попитам: Жени и Ирина къде бяха?
Жени получи роза, изглеждаше потресаващо с нещо като мокра коса. Ирина (да, забравих ѝ името) я нямаше през цялото време и аз попитах за нея.

# 2 023
  • София
Закъсняха с 1 сезон... малко режисирано беше всичко.

# 2 024
Ох, ама много плитък сценарий разиграха продуцентите, та чак скучно стана. Чухме един крясък и някаква чаша като от някой филм от 90-те на касетка, ама нищо не видяхме. Александра разконспирира ситуацията. Евгени отиде да мисли, после го игра медиатор. Гледаха се като в индийски сериал, нямаше помирение и доброто възтържествува в лицето на Евгени. Край на първо действие, завесата пада. Първи сезон е отмъстен - злото е наказано, а мъжът се оказва мъж. Във второ действие очаквайте: триглавата ламя била четириглава.

Общи условия

Активация на акаунт