Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 560
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 1 980
Ами добре са й се получили на Айлин корекциите. Обиграна е също. Но явно не е чааак толкова мила и сладка.

# 1 981
  • Варна
Кой каза, че Айлин няма корекции? Устни, зъби, нос, даже скули май...

Снимката е от представянето на баща й на Гласът на България.
Тук е неподходящо избрана снимката. Устни и вероятно нос. Не знам брекетите водят ли се корекция..

# 1 982
Махането на Теодора хем сценарно ще донесе справедливост (заради миналия сезон), хем няма да се лишат от Габриела, която е бижуто на простачките. Добре измислено.

# 1 983
Мони ако си оправи веждите, намали устата и спре да си слага толко светъл коректор около очите, ще бъде хубава.

# 1 984
И? Днес няма ли да си ходи някоя? До колко ще продължи предаването?

# 1 985
За мен лично тази Габриела има някакъв чар в лице, ако не беше мигриралият хиалурон в устните, за разлика от Теодора, примерно, с тази конска физиономия. Тя е откровено нелицеприятна.
Теодора ако беше някое свястно лъчезарно момиче щеше да ни изглежда супер, просто отвратителното й поведение и излъчване са изписани на лицето й.

# 1 986
Тази Елисавета не ви ли прилича на Албена Вулева?

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 16:02 от Enisa60

# 1 987
  • Пловдив
Да се маха цингето.
Мони с всичките и кусури е за предпочитане.

# 1 988
  • Бургас

Тук е неподходящо избрана снимката. Устни и вероятно нос. Не знам брекетите водят ли се корекция..
Е, не е от Инстаграма й естествено, "резнах" я от самия  клип.Joy  Зъбите - нищо общо

# 1 989
Тази Елисавета не ви ли прилича на Албена Велева?
Вулева.. да. същата гнусарка

# 1 990
  • София
Надявам се да изгони циганката тази вечер, а после и другите две чупакабри. Изглежда интелигентно момче, едва ли е сляп за държането им и не вижда как непрекъснато се присмиват и подиграват на всички останали. То е просто очеизвадно. А те са толкова безумно прости, че дори не се сещат да се опитат да пазят някакво нормално поведение пред него, както правеше Питона миналия сезон. Явно се намират за неотразими.

# 1 991
  • Буркина Фасо
една скочобра по-малко Smiley

# 1 992
  • Варна
Ууууу, най-накрая си тръгна тая отврат, пфуууу. Айде сега, Евгенчо, чичо Ели и Алобегето.

# 1 993
Айде пак отварачки на очи. Аман!

# 1 994
  • Варна
Скрит текст:

Е, не е от Инстаграма й естествено, "резнах" я от самия  клип.Joy  Зъбите - нищо общо
Имаше по-рано други снимки от клипа, по-подходящи и обективни бяха.

Общи условия

Активация на акаунт