Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 555
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 055
Мегън продължава да ме стресира! Никъде не можах да открия инфо, че Евгени е свирил с температура на концерта пред Бранденбургската врата, тя обаче И това знаеше...
Меган е от малкото ,които имат акъл...Явно доста добре е проучила Евгени и идва подготвена. 100 % е изчела всичко за него -от-до !

# 2 056
Начи говорим си с един приятел и той гледаше у тях си, но си чатим. Директно попита за Айлин "тази циганка ли е".
Може ли някой да ми прати на ЛС мемето с Евгения и онова чудовище от някакъв филм на ужасите, моля, че обещах да му го покажа! Той си помислил, човекът, че тя има червило по зъбите...
Хахах, радвам се, че моята асоциация с чудовище от филм на Стивън Кинг е направило такова впечатление 😄🙈
Ето, заповядай пак:

Линк към епизода тази вечер: https://playtube.tv/watch/%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%8A%D … -3_3DmxL1ps0.html

това е миналия сезон. Благодаря все пак

# 2 057
Егати акъла, сигурно знае и с какви чорапи е бил
на абитуриентския си бал.. 😳 Има нещо.. свързано с неприятната, известна дума криндж, което засега си стои и ще видим дали ще се разкара.

# 2 058
Егати акъла, сигурно знае и с какви чорапи е бил
на абитуриентския си бал.. 😳 Има нещо.. свързано с неприятната, известна дума криндж, което засега си стои и ще видим дали ще се разкара.
Има си мозък в главата,тя.. за разлика от някои други,които са там само за да се лигавят,тя в сравнение с тях е като компютър и  лейка Simple Smile

# 2 059
това е миналия сезон. Благодаря все пак

Извинявай, копирала съм грешния линк. Ето епизодът от тази вечер: https://playtube.tv/watch/%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%8A%D … 3_3pOs0vpTvf.html

Меган как ѝ блеснаха очичките с маниакален патос и избълва "КОНЦЕРТА КЪДЕТО СИИМАЛ ТЕМПЕРАТУРА НАЛИ!!!" 😄😄😄😄😄😄 (Бягай, Генчо, бягай!)

# 2 060
Ето ги моите 5 стотинки за днешния епизод.
Слагам ги в скрит текст, че стана малко дълго и да не товаря излишно страницата. Който иска, да отваря.  Wink

Скрит текст:
По-голямата част от епизода ми беше неловко да я гледам. Толкова очевидно скалъпени сцени, че трудно някой да им повярва.
В епизода, в който докарват Александра, се случва скандал, заливане, скубане, реакция на топ ергенинът на продукцията. Всичкото лъха на задкулисие. Нито им видяхме спора, нито скубането, за което се твърди. Героите, които дават синхрони за случката, дори не са били свидетели, а просто отвън и после отиват в къщата...... Мани-бегай!
Не се съмнявам, че провокацията е дошла от Теодора и все пак е плод на монтаж всичко, а преки свидетели нямаме да ни разкажат.
Да се маха Теодора. И без това достатъчно напрегна зрителя за 3 епизода. Има още доста напрягащи вътре, които ще поемат смяната.

Групата на „подобрените“ всички ги зачекнахме за това колко са заядливи, злобни, еходни, самодоволни, нападателни, подигравателни, прости, невъзпитани, но аз искам да отбележа нещо още по-отвратително. Те лъжат най-безцеремонно. При това за неща случили се пред камера. На това не му се казва манипулация, а идиотщина. И Габриела и Елеонора ги хванах няколко пъти в откровена лъжа пред кред камери за други неща, които също се случиха пред камери. Е това е да си върховно прост.
На всичкото отгоре и лицемерни.

Айде и другата лицемерка, която отива в групата – Валерия. Хубаво я захапаха, че когато се отнася за агресия спрямо животно, подскача и чете лекции с дни, а когато се касае за хора си пасува. Агресията си е такава и спрямо животни и спрямо хора и щом си чувствителен към тази отнесена към животните, следва да имаш същата чувствителност и в друга ситуация. Останалото е лицемерие и фиксация в една идея, която отива повече към симптом.

Айлин няма да я зачеквам особено, че има много поддръжници и да не ги дразня особено, но и тя е към лицемерките и много ми прилича на групата на „подобрените“. Тя сама ще се закопае. Тогава ще я храня. Неслучайно я коментираха момите колко е ограничена в отговорите си на груповата среща. Само напъни да се покаже като нещо повече, но е до време. Всичко лъсва.

Мони също не е светата вода ненапита. Подобен непоклатим стоицизъм също поманирисва леко.

Мегън има психопарски поглед. Сори. Нещо ме плаши.

Милата Милица. Дано има късмет по-скоро да излезне и по-скоро да ѝ се усмихне късмета, за да намери своя човек и опората, от която има нужда. Евгени не е човекът за това. И тя има нужда от помощ.

Миналия сезон му викаха санаториума, този с пълна сила лика могат да му викат диспансера.

Елена имаше адекватни включвания, макар все още да имам към нея сериозни резерви.

Поли имаше мяу-мяу поведение подобно на Сиайната луна. Но при нея не ме дразни. По–отръки ѝ идва това детинското поведение. По-искрено някак. По-нейното. Да, детинско е, но беше сладко и беше провокирано от притеснение.

Искам да видя повече Микаела.
Има и още един куп статистки дето и имената им трудно връзвам с лицата, Ивелина, Мария, Джия, Рая и т.н.

Добре, че Евгени се остави малко да го поразпитат и съм съгласна с Пам, че разпитът беше неособено адекватен и полезен за опознаването му.

Страхувам се, че зубърът Мегън е открила стоматологът му и му е изровила денталния профил и ще може да ни разкаже и за пломбите му. Дори и той ще е забравил кой зъб е правил.

Хубаво ги остави Евгени да достигнат до някакъв консенсус двете моми, но мисля, че не могат да се правят сравнения със сегашната ситуация и тази от миналата година. В момента Евгени не ги познава, не знае за предистория между участничките, а и самият той няма никаква предистория с която и да е от тях. Просто ситуацията е друга. Единственото похвално е, че когато има случай на агресия, някакви мерки са взети и агресорът е махнат. Но ми стоеше режисирано. Сори.

Предвещавам, че първата половина на сезона ще се разиграват многото циркове с всичките силиконки и скандалджийки. Втората част ще я отредят да е за някаква си поизмислена любовна история.

И моето усещане в сравнението Поли-Айлин е същото - и двете говорят с глезени гласчета, но Поли бълбука без да ме дразни, защото звучи непресторено и се шегува със себе си и логореята си, а и нямаше глупотевини като "колко сладичко", "миличко", "очичките ти" и тн. Айлин кокетничи (нищо лошо) и ми звучи доста прозрачно манипулативно и неискрено.
Може би е използван скандала за везната като повод да си измият очите от предния сезон, но дори и изгонването на Теодора да е решение на продукцията, ми хареса колко безапелационно я отпрати Евгени - "съжалявам, но времето ни заедно изтече". Засега му давам бонус точки пред Виктор, който в подобни ситуации се гънеше безхарактерно.
За финала на шоуто като непоправима роматичка давам 5% шанс да излезе и истинска връзка  Wink

# 2 061
Отначалото се чудя на кой ми прилича Теодора и тази вечер ми светна лампата 😃
Някоя от вас ако е гледала 90 Дни до сватбата, Теодора е копие на сестрата на Педро- Никол! Не само като визия, но и като маниери и изказ.

# 2 062
  • София /Абсурдистан
Някоя от вас ако е гледала 90 Дни до сватбата, Теодора е копие на сестрата на Педро- Никол! Не само като визия, но и като маниери и изказ.
Точно! Злобна и проста като нея. И физически си приличат.

# 2 063
За мен шансът да излезе истинска връзка съществува, но след предаването.
Не вярвам обаче, че може да си избере за победителка тази, която наистина го е заинтригувала най-много или че може там на място да се роди каквато и да е любов. Влюбването като цяло е хормони и химия, любовта идва след време. А там сред сценарии, камери и микрофони има шанс само някой да те грабне и да искаш да го опознаеш след като приключи предаването. Да не говорим как масово са отишли за популярност, звездно време, привличане на спонсори, без никаква нагласа да търсят връзка. Тук таме може и да има заблудени души като Милица.

# 2 064
Браво на Генчо!

Значи някой, като Монито,  като ми каже колко се съобразява какво яде и си мери храната.... и в следващия момент кола.. и ми става смешно.

# 2 065
  • София
Мона да ме извинява, но се е докарала на травестит.

# 2 066
  • София /Абсурдистан
МонитУ изглежда като извънземно.

# 2 067
Скрит текст:

Мегън продължава да ме стресира! Никъде не можах да открия инфо, че Евгени е свирил с температура на концерта пред Бранденбургската врата, тя обаче И това знаеше...

https://www.bechstein.com/die-welt-von-bechstein/pianisten/evgeny-genchev/
Доста неща пише за него, но трябва да търсиш на английски, немски и др. езици.
В тази статия не пише, че е свирил с температура. 🙄

# 2 068
Точно! Злобна и проста като нея. И физически си приличат.

Oх, този епичен момент помните ли:
Скрит текст:

# 2 069
  • София
Reinа, особено много обичам мненията ти, ама вярно ли смяташ, че той е взел решението да измете хлебарката?
Благодаря ти! Симпатиите са взаимни. Hug
Ами вярвам, че И на него му е добре дошло това развитие на нещата. Иначе най-вероятно продукцията си прави извънредно закъсняла корекция и замазва миналогодишната излагация, затова рано-рано побързаха да "сътворят" скандала и да въздадат справедливост.
От друга страна, понеже познавам някои журиращи от други формати и знам, че на тях им е абсолютно все тая кой ще спечели даденото риалити, се осмелявам да мисля, че и тук има някаква вероятност да е така. Още повече, че не е кой знае каква загуба, че си е тръгнала една кукувица, защото те всички там са такива, та сеирът няма да свърши с това изгонване, нито нещата ще станат по-лицеприятни. А на всички е ясно, че нормален човек няма как да има каквито и да е аспирации към пълна простачка, дори и само за финалните кадри на предаването като Виктор, та трите орки ако не сега, то в близко бъдеще ще бъдат изпидуркани от ол инклузива.

Общи условия

Активация на акаунт