Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 559
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 145
Това, което се случи в края на предния сезон, сега го разиграха в началото. Женски бой, крясъци...не видяхме, но чухме.
И всичко това за да покажат на драгия зрител, че този път Ергенът има то*пки.
Аха да им повярвам и чувам Пам, да коментира, че на ламята й пораснали две нови глави. Ясно! Продукцията затова се лиши от Теодора, защото си знае, че този път са се погрижили, да имат достатъчно Людмили и Питони, за да могат да разиграват сценария както си искат.
Продължавам да не харесвам Евгени. Ако взимаше сам решенията, според мен, щеше да изгони Габи, която съвсем открито и нагло му се подиграва.
Милица, Пам и Валерия  ми стават антипатични.

И аз не вярвам на Ергени, та той до последно се двоумеше за предпоследното момиче, дали да изгони нея и да остави двете скандалджийки, а после когато изгони Теодора, направи толкова страдаща физиономия, че ми идваше да му ударя един задвратник. Пълен позьор е за мен ЕРгени. Добре, че в слушалките му казват, как трябва да постъпи правилно. Ако имаше обаче наистина яки топки, щеше да привика на разговор ГабитУ, за да й обясни, че прекрачва границата и дори да изгони нея, защото другата се води по нейния акъл. Продължавам да си мисля, че Генчо не е по различен от ВиктАр.

# 2 146
Образът на Пам ме разочарова, грозни рокли, грозни прически, не е на ниво, не е отракана, не е чаровница, не им натрива носа.
Как ще натриеш носа на такова нешо? Има хора, които просто каквото и както и да им го кажеш, е безсмислено. Освен, че чуват само себе си, дори да има негласна подкрепа, Пам доста често е сама в конфликтите си срещу тях, и железни нерви да имаш, няма как да не ти повлияе. Чаровна си е и е отракана, но не твърде отракана, за да си пълно перде все пак, се изискват определени ,,качества”.

# 2 147
Елисавета е наистина на толкова години.Relieved
Чудна работа.. още като я видях на визитката помислих, че гони 50-те.

# 2 148
Аз и един път не чух, Пам да говори за килограмите си. Другите говорят за това, но тя не. Ако беше толкова комплесирана, нямаше въобще да влезе там, да търпи обиди или пък да се подвизава като плюс сайз модел.

Много по-готин човек е отколкото половината вътре, които ги показаха досега.

# 2 149
  • София
И за мен Пам е комплексирана на тема килограми. И всичката тази уж самоирония е много нескопосан опит да го прикрие. Не знам кому е нужна тази поза, по принцип откровеността винаги печели пред позата. Рано или късно.

# 2 150
Гледах видеа от концерти на Евгени. Има доста екзалтирани зрителки, та се чудя тези моми дали имат някакъв шанс, при положение, че нищо не разбират от неговата музика. Отделен въпрос е дали би се показал в публичното пространство с някоя от тях. Може би разчита на това, че феновете му не биха гледали „Ергенът“.

# 2 151
Александра пак неадекватна. При „очевиден” конфликт между 2 кокошки, тя защитава ЕРгени. Дрънка им глупости, колко го наранявали, а той бил златен. Ми не трябва да й дават на тая да практикува.

О, да. И аз се подразних на това - можеше да се намеси съвсем на място в този конфликт, ама явно участието ѝ си беше чисто бутафорно, къде ще задълбава да помага - важното беше да се фръцне с бялата рокличка Simple Smile

Поведението на Мони е като нейната добре заучена и изградена броня, личи си, че е защитен механизъм, зад който прозира ранимост. Средата, в която е живяла, определя и леко бунтовническото провокативно поведение - всичкото това фръцкне и демонстрация на самочувствие на по-плиткоумните им идва дразнещо, защото не могат да видят отвъд фасадата. Ще видим какво ще покаже по-нататък, но инстинктивно продължавам да ѝ симпатизирам, усещам я като по-свястна, отколкото дори самата тя иска да покаже, защото бронята на фатална жена я пази по-добре (в нейните представи).

За Меган - погледът ѝ, както и тази вечна невинна, улта добронамерена усмивка на лицето ѝ - веднага ми бият на фалш.
Няколко човека в коментарите от предните страници се чудеха какво лошо има в това да е проучила Евгени предварително. Принципно нищо лошо - дори е умно да го направи, обаче...начинът, по който тя бълва зазубрената информация, е меко казано инфантилен и нелеп.
Звучи като някоя отличничка, която не може да изчака учителката да я посочи, затова бърза да изстреля отговора, за да се покаже колко знае. Само дето фанатизираният поглед, придружаващ излишната информация - мен лично ме кара да настръхна. Ние се шегуваме с Джо от "YOU", ама баш стокърски маниер е това.
Ако беше малко по-рафинирана, както уж дава заявка да бъде, можеше да използва наученото в своя полза, например в контекста на разговор да блесне с познание, което приятно да изненада Евгени, вместо да го плясва ни в клин, ни в ръкав, сякаш е голяма гордост, че си ровила из всички възможни статии и профили онлайн, за да му научи и майчиното мляко.
Скоро очаквам да избълва и кръвната му група каква е, барабар с резус фактора.

Милиту миличката....ох. Не мога да преценя жал ли ми е или ми е толкова нелепа, че очите ми автоматично се врътват нагоре. Изглежда ми като примитивна, тежко хистрионна личност. Може да прозвучи безчувствено, но на груповата работа, когато Александра спомена домашно насилие и тя с готовност се изправи...първата ми мисъл беше "дали наистина, или просто сграбчи момента като още един повод да привлече вниманието в ролята на жертва, която свършва в прегръдките на главния герой."
Начинът, по който отбеляза колко романтичен жест било да ѝ избърше сълзите, както и почти жадната ѝ готовност да му разкаже насаме "някой път" какво била преживяла...сякаш само потвърждават тезата ми.
Малко си я представям като девойка, четяща разни героични любовни романи, в които принцът спасява припадащата девойка с клета съдба, утешава я и най-вече - колкото по-труден е бил животът ѝ, толкова по-героично ѝ се струва да звучи, сякаш очаква именно изтъкването на такива подробности да накара приказния принц (Евгени) да избере нея, да ѝ симпатизира най-силно...

Поли - в първия момент изглежда нелепо, една такава шантава, бъбрива, инфантилна.. Но както и други отбелязаха, тъй като очевидно е искрено и добронамерено поведение, базирано на неудобство, веднага става симпатична. Като започна с логореята "Поли имала пони", направо ме уби! SmileSmile Сладурана!

Айлин, обаче - е точно обратното. Дори преди в промото за следващия епизод да потвърдят, че тя и Валерия са минали към "тъмната страна", я усещах като скрита пепелянка и нея. Валерия пък да не говорим колко ме разочарова - в началото ѝ симпатизирах, но с всеки епизод, все повече се затвърждава лошото ми впечатление от нея.

# 2 152
Аз като видях Александра от миналия сезон .. ми тя 20 пъти по-красива и стройна от девойките в този сезон.Много я харесвам.
От сегашните симпатични са ми Меган , Микаела, и дамата с йогата , не й запомних името.

# 2 153
Пам се окопити. В първия епизод се свиваше и говореше само в синхроните, а сега им се противопоставя и добре го прави според мен. На онази инфантилка с въпросите "защо", "ама защо" и "искам да знам защо не искаш да си играеш с нас"  какво друго можеше да ѝ отговоря. Хареса ми, че разказа за себе си и секса. Иска се смелост да се разголваш за тези неща и малко акъл, за да не звучиш пошло. Така разчупи образа на обижданата дебеланка и мисля,че го направи съвсем съзнателно, за да се види повече от нея, а не само стереотипа. И роклите ми харесаха - зеленото кадифе отиваше на червената ѝ коса, а черната рокля от снощи имаше красиво деколте.

# 2 154
Не е ли нормално да е комплексирана на тази тема? И да се опиташ да не бъдеш, ако всички виждат това в теб основно, няма как да не ти повлияе. Не смятам и, че на абсолютно отраканите plus-size жени не им пука и са абсолютно отракани, просто се прикриват добре. Самата свръх-показност и демонстрация, говори точно за желанието да те приемат всички. Предпочитам варианта на Пам.

# 2 155
не вярвам на онази с гипсовата отливка за домашното насилие. много не и вярвам. с Поли няма нищо сексуално но ми се струва голям пич и да си на маса и приятел с нея мисля че бих бил. Микаела оправи говора от първи епизод - може би като е притеснена мьека. на мен ми допада като външност чакам я и да говори повече на среща. елена ми е псевдоинтелектуалка. епизода за мен беше бутафорка тотална и много скучен - в реалити с камери не хващат такъв момент като караницата им - ей сега. и то точно когато 'александрата' гостува. Мони ми харесва като спокойствие и хладнокръвие защото ценя такива качества но само тва. Джия кво се е пристегнала като дворцова особа. тя ми допадна със смеха си в първи епизод и че се опитваше да го възпре. замислих се тогава кога сега и в първи сезон някой се е смял.... Памела Неандерсън - мега скучна и клиширана

# 2 156
Защо ги обличат с тези ужасни рокли?
Има толкова по-съвременни и адекватни опции за вечерно облекло от тези хабитурентски ориенталски пердета. Гримът, който им правят е една идея по-добър от миналогодишния, но все още покъртителен при някои от момичетата.

Елена да спрат да й слагат този черен молив, че е като Тутанкамон. Определено не е хубава, но с подходящ грим и коса, ще изглежда добре. Иначе ми е симпатична като позиция и коментари.

Поли е като надишан с хелий анинационен герой. Това е супер отблъскващо и досадно за слушане, не знам как се изтрайва. Според мен няма никакви, ама никакви шансове.

Мони е същата куха кратуна, просто не й лае толкова устата колкото на другите. На 20 години да си наблъскаш лицето и деколтето с филъри и силикони, не показва никакъв капацитет. Поне нейната инвестиция изглежда една идея по-скъпа от тази на Габи. Последната е ходила явно при някакви гаражни хирурзи - филърът е поставен ужасно, за гърдите, които всъщност са увиснали вимета да не говорим.

Смешно е Евгени да им обяснява за Атлас изправи рамене и класически музиканти докато те мигат на парцали и все едно им говорят на китайски. Това, което ги разделя е непреодолимо. Така че, нека сеирът да върви, все пак рекламодатели, праймтайм пък след шооото, кой откъдето е.

# 2 157
  • София
Тя и Мони започна провокациите от първата вечер, с това чие има къде било написано - а те на простакеси като Бавачката, толкова им трябва. Та не ги защитавам, ама и тя не е невинна. Определено е провокативна.

Иначе триото с подигравателния кикот са отвратителни - това си е агресия и ме е яд, че нито Евгени, нито Александра реагираха на това поведение. А те абсолютно нагло го навират в лицето на всеки.

Предполагам, че този сезон ще обърнат палачинката - "лошите" ще си получат заслуженото, но се чудя колко бързо. Изобщо не трябва да се допуска такова поведение, камо ли да се търпи толкова дълго.

Лошото е, че когато имаш агресор като триглавия змей, най-бързият и ефективен начин е да ги залееш с агресивни подигравки - те от интелигентно поставяне на място не разбират. Но това значи да им паднеш на нивото и да станеш самият ти агресор. Повечето хора не биха искали, а и не биха могли, да действат толкова безгранично.

# 2 158
Евгени да подарява на изкуствените моми с голямо самочувствие по едно огледало, вместо роза. Те нямат огледала, за да се докарат до този вид... Поздравления за Евгени, че изгони злобата Теодора! Мони на визитката не ми хареса, но започнах да й давам шанс, в сравнение с трио Простакеса направо си е за уважение нейното поведение. Поли е фармацевтка, както подари на Евгени хапчета против главоболие, така може тя да си пие и за еуфория Smiley, че ми е доста странна и неадекватна с изказванията си...
Не разбрах на какво се смя толкова много Джия в първия епизод?

# 2 159
Гледах видеа от концерти на Евгени. Има доста екзалтирани зрителки, та се чудя тези моми дали имат някакъв шанс, при положение, че нищо не разбират от неговата музика. Отделен въпрос е дали би се показал в публичното пространство с някоя от тях. Може би разчита на това, че феновете му не биха гледали „Ергенът“.
Не знам доколко биха гледали международните му фенове, но още през декември, когато тръгна промото с него имаше никак немалко чуджоезични международни коментари под видеото, заявяващи подкрепа за участието му и искаха линкове, за да могат да гледат от чужбина.
И да гледат само "по картинки", не знам доколко би им станало ясно какво се случва, но е факт, че искаха да проследят изявите ми.

Общи условия

Активация на акаунт