Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 135 891
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 130
Много Айшета в този сериал!
Тази смуглата от Петрич е 100 % Айше, разправя се, липсва речник

За другото Айше от Пирдоп бяхме 🧐прави. Лисица, която пък е прикрита Горгона злобничка с усмивка. Тези лигавите и добри Айшета все се оказват поредните нови змейски глави.
Джия от махалата е 110% Айше също.

# 2 131

За другото Айше от Пирдоп бяхме 🧐прави. Лисица, която пък е прикрита Горгона злобничка с усмивка. Тези лигавите и добри Айшета все се оказват поредните нови змейски глави.

Joy

Коя беше смуглата от Петрич Thinking

# 2 132
Мони се очертава като новата Александра. Като този път и двата лагера имат повече поддръжници. Жалко за по-тихите момичета, не е ясно дали ще успеем да им научим даже имената.
Сега гледах пак промото, в него Валерия и Елена се карат, ще има още скандали.

# 2 133
Вчера, като гледах Габи как се заяжда с Пам по най-олигофренския възможен начин и лигавенето ѝ, докато другите момичета разпитваха Евгени за живота му, ми идеше да счупя тоз телевизор, а нея да оскубя.

Валерия ми направи много грозно впечатление на онзи материал от телевизията, в който се нахвърли на някакви хора, които се оплакват от бездомни кучета. Личеше си, че социалните ѝ умения са под всякакава критика – вместо да се опита културно да обясни, че бездомните кучета идват в града от околните села и там наистина никой не контролира кастрцията, тя се нахвърли на хората и ги обвини, че всеки един от тях имал роднина или приятел, който е изхвърлял на улицата малки кученца. Всичкото това изказано с невероятно самочувствие.
Друг въпрос около веганството ѝ ме занимава – след като тя е такава фанатичка в това отношение, в приюта ѝ за кучета с какво хранят клетите животинки? В сухата храна има месо (животински продукти) и идва въпросът – защо зоополицията още не я е арестувала (не, че има такава у нас и не, че биха ѝ търсили сметка).

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 16:18 от LadyCharming

# 2 134
Да не забравяме, че за Виктор и Евгени участието във формата си е служебен ангажимент за който вземат хонорар и правят точно каквото им кажат. Наивно е да се твърди, че Виктор е избрал Виктория, явно е била избрана по други критерии, и дори си позволи да направи Виктор смешен, като почти се гнусеше да го докосне.
Със сценаристи като Ваня Щерева, която беше и в екипа на Биг Брадър, ще гледаме евтин театър и драма на ниво читалищна вечеринка .

Е тогава ( не оспорвам дали е така) какъв е смисъла да коментираме кой как се е държал и постъпил?

# 2 135
  • София
Изчетох ви Simple Smile

1. Много ми хареса поведението на русичката адвокатка (как й беше името?) по време на игрите с балоните. Съблече дрехите и категорично отказа да се излага. Достойно поведение, с което показа ниво от което не иска да пада. Браво! Тя ми е една от фаворитките, заедно с Меган - приятни, интелигентни жени.

2. Евгени трябва да внимава с милите жестове към Милица. Ясно е, че иска да я накара да се почувства по-добре в някои моменти, но тези жестове ще оставят у нея много грешно впечатление, че е харесвана от него, което според мен категорично не е така и това ще я нарани на по-късен етап в предаването. Тъй като тя е много чувствителен човек, с очевидни проблеми, ще обърка неговата загриженост с чувства.

3. Каратистката и Поли не мога да ги търпя с тези скърцащи гласчета. Ако трябва да слушам такива гласове постоянно бих откачила. Адски дразнещи са.

4. Пам - проблема при нея изобщо не е в стайлинга или в причетака/грима й. Просто в лице тя не е красива, и каквото и да правят с нея, няма да стане по-привлекателна, защото не е.

# 2 136

От една страна не е никак лошо да показват и такива хора като тези от ОЧЗ, за да бъде именно нехаресвано подобно поведение. За да се покаже лошият пример, той да бъде индиректно заклеймен и уж да се покаже какви не трябва да бъдем, как това изглежда отстрани и повлиява на останалите. Лошото е, че може да се заклейми само от осъзнати хора. Много лабилни го приемат като пример за поведение.

Точно, обаче аз самата се хващам че почвам да злобея като ги гледам ОЧЗ-то, а пък съм вече осъзната и хич не съм лабилна Simple Smile Като вирус е
е, нормално е да се изригва по някакъв начин срещу насилието. Естествено чудесна и идеална реакция е със сладки но хапещи думи да ги сложиш ня мястото им, или да ги игнорираш. Но е нормално и на войната да отговориш с война. Според силата, досетливостта и емоционалното съзряване е ответната реакция.
Но в моите очи, няма лошо да се отговори с насилие на насилието. И да, точно като вирус е, но с обратен знак.

# 2 137

Joy

Коя беше смуглата от Петрич Thinking

ВИП бавачката, която е изпидуркаха вчера 😀

# 2 138
  • Terra incognita
Не съм гледала снощи, надявам се Мари да е качила епизод.
Разбрах, че Теодора е аут, което е супер. Коментарите под местната преса казват, че всъщност не е от Петрич, а от едно петричко село и че до преди 3-4 г е била доста...пълна.

# 2 139
  • София
Хареса ми Елена като поведение, хареса ми това, което разказа и начина, по който го разказа. Изглежда ми като някого, с когото бих комуникирала в реалния живот. Да, визуално не ми допада, но това е толкова субективно.
Харесва ми, че има жена като Пам. Знаете ли - вчера видях една plus size мацка, очите ми останаха в нея. С хубаво лице, разкошна коса и облечена с вкус. Болно ми е, когато жените се обиждаме взаимно, особено на тема външен вид. По принцип тези обсъждания и подигравки показват огромните дефицити на Горгоните. Човек обсъжда другите, когато не иска да погледне себе си. По принцип ги разбирам, и аз нямаше да се вглеждам в себе си, ако на 19 съм се направила на надуваема секс кукла. Много по-лесно им да се подиграват на другите.
Милата Милица… Ако е преживяла домашно насилие, това обяснява доста неща.
Айлин, Айлин… Спечели ме комбинацията тъмна коса-светли очи (любима ми е), но явно ще залитне към другия лагер.
Микаела ми е много красива. Има много фини черти на лицето, като кукла е. Дано видим повече от нея.

# 2 140
Миналият сезон скандала почна точно от 2-ри,3-ти епизод, когато се чудихме коя е тая, дето се кани от басейна.

Мда, и аз имам такива спомени. Още съвсем в началото Дениз се заяде с Александра в басейна.

Не знам сценаристка намеса ли е или лично решение на Евгени да изпидуркат Теодора, но ако той го е решил - евала. Една противна и злобна физиономия по-малко. Въпреки, че на 100% ще се покажат други, които да компенсират липсата.

Разочаровах се от Айлин. Имах едно на ум, че я виждам все седнала при триото и се чудех защо баш тях си намери за компания, но снощи като я чух как ги нарежда злобно за Мони, ми стана ясно. Скрита лимонка и не чак толкова миличка, за колкото се представя.
Обаче взеха да ме дразнят двете с Валерия как все си седят по скутовете. Много инфантилно.

Поли ми е много бъбрива и някак превъзбудено-нервна. Не знам дали ми допада. Но косата й е много хубава!

Започвам да симпатизирам на Мони, но и там още съм с колебания.

# 2 141
Съвсем по традиция се сдърпаха в първите епизоди. Забравили сте, че още в първата вечер миналата година се заяждаха на "стара мома" и "евтини обувки". А скандалът между Денис и Алекс край басейна, защото втората си показвала дупето, беше май още във втори епизод, Единственото различно е скоростното изгонване на едната злобилка. Подозирам, че триото и без да ги подкокоросват от продукцията са решили да повторят "успеха" на някои от кавгаджийките в първи сезон, които се задържаха в шоуто и после имаха 5 мин слава по подкастове и социални мрежи.

# 2 142
Ето ги моите 5 стотинки за днешния епизод.
Слагам ги в скрит текст, че стана малко дълго и да не товаря излишно страницата. Който иска, да отваря.  Wink

Скрит текст:
По-голямата част от епизода ми беше неловко да я гледам. Толкова очевидно скалъпени сцени, че трудно някой да им повярва.
В епизода, в който докарват Александра, се случва скандал, заливане, скубане, реакция на топ ергенинът на продукцията. Всичкото лъха на задкулисие. Нито им видяхме спора, нито скубането, за което се твърди. Героите, които дават синхрони за случката, дори не са били свидетели, а просто отвън и после отиват в къщата...... Мани-бегай!
Не се съмнявам, че провокацията е дошла от Теодора и все пак е плод на монтаж всичко, а преки свидетели нямаме да ни разкажат.
Да се маха Теодора. И без това достатъчно напрегна зрителя за 3 епизода. Има още доста напрягащи вътре, които ще поемат смяната.

Групата на „подобрените“ всички ги зачекнахме за това колко са заядливи, злобни, ехидни, самодоволни, нападателни, подигравателни, прости, невъзпитани, но аз искам да отбележа нещо още по-отвратително. Те лъжат най-безцеремонно. При това за неща случили се пред камера. На това не му се казва манипулация, а идиотщина. И Габриела и Елеонора ги хванах няколко пъти в откровена лъжа пред кред камери за други неща, които също се случиха пред камери. Е, това е да си върховно прост.
На всичкото отгоре и лицемерни.

Айде и другата лицемерка, която отива в групата – Валерия. Хубаво я захапаха, че когато се отнася за агресия спрямо животно, подскача и чете лекции с дни, а когато се касае за хора си пасува. Агресията си е такава и спрямо животни и спрямо хора и щом си чувствителен към тази отнесена към животните, следва да имаш същата чувствителност и в друга ситуация. Останалото е лицемерие и фиксация в една идея, която отива повече към симптом.

Айлин няма да я зачеквам много, че има доста поддръжници и да не ги дразня особено, но и тя е към лицемерките и много ми прилича на групата на „подобрените“. Тя сама ще се закопае. Тогава ще я храня. Неслучайно я коментираха момите колко е ограничена в отговорите си на груповата среща. Само напъни да се покаже като нещо повече, но е до време. Всичко лъсва.

Мони също не е светата вода ненапита. Подобен непоклатим стоицизъм също поманирисва леко.

Мегън има психопатски поглед. Сори. Нещо ме плаши.

Милата Милица. Дано има късмет по-скоро да излезне и по-скоро да ѝ се усмихне късмета, за да намери своя човек и опората, от която има нужда. Евгени не е човекът за това. И тя има нужда от помощ.

Миналия сезон му викаха санаториума, този с пълна сила могат да му викат диспансера.

Елена имаше адекватни включвания, макар все още да имам към нея сериозни резерви.

Поли имаше мяу-мяу поведение подобно на Сиайната луна. Но при нея не ме дразни. По–отръки ѝ идва това детинското поведение. По-искрено някак. По-нейното. Да, детинско е, но беше сладко и беше провокирано от притеснение.

Искам да видя повече Микаела.
Има и още един куп статистки дето и имената им трудно връзвам с лицата, Ивелина, Мария, Джия, Рая и т.н.

Добре, че Евгени се остави малко да го поразпитат и съм съгласна с Пам, че разпитът беше неособено адекватен и полезен за опознаването му.

Страхувам се, че зубърът Мегън е открила стоматолога му и му е изровила денталния профил. Ще може да ни разкаже и за пломбите му. Дори и той ще е забравил кой зъб е правил.

Хубаво ги остави Евгени да достигнат до някакъв консенсус двете моми, но мисля, че не могат да се правят сравнения със сегашната ситуация и тази от миналата година. В момента Евгени не ги познава, не знае за предистория между участничките, а и самият той няма никаква предистория с която и да е от тях. Просто ситуацията е друга. Единственото похвално е, че когато има случай на агресия, някакви мерки са взети и агресорът е махнат. Но ми стоеше режисирано. Сори.

Предвещавам, че първата половина на сезона ще се разиграват многото циркове с всичките силиконки и скандалджийки. Втората част ще я отредят да е за някаква си поизмислена любовна история.
Уааау! Страхотен профил на момичетата!
Все си мислех с мен ли нещо не е наред, че ме стряска погледът на Мегън… Поли я преоткрих снощи- сладникава е, но й отива някак, има самоирония и не е банална. Сега предстои и Айлин да излезе от черупката си.

# 2 143
Само да вметна, че не се заяде Дениз, а Сашка взе да бучи, че ще плиска където си иска и колкото си иска, с което си подписа присъдата.
Пам не ми допада. Всъщност тя е комплексирана от килограмите си и върти, суче, все натам го обръща. Дразни ме.

# 2 144
Елисавета е наистина на толкова години.Relieved

Общи условия

Активация на акаунт