Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 544
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 115
Според мен засега Пам се държи съвсем нормално. Тя не е отишла там да слага кифлите на място, да им показва колко са жалки и смешни. Отговаря им подобаващо, без излишно задълбочаване. Аз, ако бях разговорът щеше  да бъде  сведен до минимум. "Добро утро", нещо свързано с шоуто и до там. Но те сами идват да се заяждат и понякога няма как. Мисля, че, ако се задълбочат нещата на Евгени ще му е досадно. Както вчера с Мони и Теодора. Мъжете не обичат. Така, че Пам, ако е малко по-хитра, ще е по-умерена, но не и да се оставя да я мачкат.
Нито я гримират добре, нито роклите са за нея. А прическите са под всякаква критика. Тя не е нищо особено за модел, защото съм виждала наистина чаровни пълни жени. Но все пак трябваше повече да се постараят.

# 2 116
Валерия щеше да е съвършена, но уви. Красива, естествена, нежна, с кауза. В момента вече ми е много надолу в класацията. Скучна, объркана, безлична, злобна.

# 2 117
Този сезон много ме разочарова засега. Не знам заради Щерева с нейната неизживяна младост ли е толкова пошло, продуцентите ли нещо са криворазбрали задачата си ли, или какво.

Миналият сезон скандалите почнаха доста по-късно и не бях чак толкова елементарни. Питона направо е ангелче в сравнение с тези змии. Не смятам за редно да се отдава толкова ефирно време на трио змей. Тази простакеса Габриела я показват непрекъснато.

Пам ми харесва - премерена е. С тези недоразумения разговор не може да се води.

Теодора трябваше веднага да я отстранят. Отделно психическото насилие на другите две също е агресия и не може да бъде търпяно. Ама на, няма да ги изгонят скоро..

# 2 118
Добрютро. Нямате изчитане, затова директно се включвам.

След снощния епизот Евгени не само ми се издигна в очите, но и започна да ми харесва много повече от Виктор. Постъпи много мъжки и не толерира по никакъв начин отвратителното поведение и агресията от страна на Теодора. А и съм сигурна, че не му е допаднаго грозното подхилкване на триглавата ламя и постоянните им подигравки към всички. От мен има голямо БРАВО това момче!

Относно Мони - имам приятелка, която много прилича на нея, като маниери и начин на поведение и винаги ми е било приятно в нейната компания. Визията й няма да я коментирам, защото не ми допада, но пък поведението й и начина й на мислене много ми харесват. Харесвам умерени хора.

ЕВгени ми хареса снощи - изпълнението му на пияното беше брилянтно. Аз самата съм пианист - любител и се насладих максимално на прекрасната музика. Отделно ми прави впечатление, че винаги първо раздава рози на нормално изглеждащите момичета - тези, които нямат корекции по себе си, които директно показва какви жени харесва. Накратко - все повече ми харесва това момче Simple Smile

# 2 119
Аз съм последният човек, който ще защитава Ваня Щерева, но тя е редактор, а не сценарист и освен да им подшушне някоя тема на разговор или да насочи интервю в дадена посока, друга роля няма.

# 2 120
Тъй като 25-30епизода не могат да направят романтика, те си залагат на сканадалите и силиконките, които да понапълнят епизодите.
Затова смятам, че са отредили първата част за скандали и сеири, а втората част да поизграждат някакви отношения, които да доведат до връзка. УЖ! И тази последователност има повече смисъл за хепиенд накрая, макар и чисто ескалационно да не вървят точно така нещата, но какво да направим като трябва да се пълни време?

От една страна не е никак лошо да показват и такива хора като тези от ОЧЗ, за да бъде именно нехаресвано подобно поведение. За да се покаже лошият пример, той да бъде индиректно заклеймен и уж да се покаже какви не трябва да бъдем, как това изглежда отстрани и повлиява на останалите. Лошото е, че може да се заклейми само от осъзнати хора. Много лабилни го приемат като пример за поведение.

Много ми се ще някой да понареди Валерия по този начин.
https://www.instagram.com/p/CmQ0B91qwFy/
Подобни вегани, животномани и прочее толкова се фиксират в една тема и кауза, че изобщо не успяват да видят пълната картинка и техния принос към нея. Както и снощи Валерия успя да ни покаже колко е лицемерна в чувствителността си към агресията. Или пък предния ден как щяла да го прави някой си веган. Ама ти пита ли този някой дали иска? Търпимост изискват към себе си, но не проявявт търпимост и разбиране към другите.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 09:42 от geri1919

# 2 121
Аз не мога да разбера защо не изгониха и двете момичета. В миналият сезон заливането с чаша вода беше върхът на агресията, а тук все едно тя е потърпевшата. Ясно е, че Мони е по-малкото зло в сравнение с Айше, но все пак и тя е проявила агресия. За мен трябваше и двете да си тръгнат. В миналият епизод никой не си тръгна, в следващият никой да не си тръгне и пак ще им излезе сметката за броя епизоди.
Иначе Евгени като пианист е гордост за България. Струва ми се и доста интелигентен
И евала на Капитонова, че е имала силна воля толкова дълго да си потисне злобата и да се изпусне чак след месец/и. Тук се почнаха от вторият ден

# 2 122

От една страна не е никак лошо да показват и такива хора като тези от ОЧЗ, за да бъде именно нехаресвано подобно поведение. За да се покаже лошият пример, той да бъде индиректно заклеймен и уж да се покаже какви не трябва да бъдем, как това изглежда отстрани и повлиява на останалите. Лошото е, че може да се заклейми само от осъзнати хора. Много лабилни го приемат като пример за поведение.

Точно, обаче аз самата се хващам че почвам да злобея като ги гледам ОЧЗ-то, а пък съм вече осъзната и хич не съм лабилна Simple Smile Като вирус е

# 2 123
  • Вестерос
Можеха да се постараят повече със стайлинга на Пам, има достатъчно едри жени, които биха закупили рокли, който с харесали, и какво ли не. Самата тя се облича добре, когато е със собствени дрехи. За поведението - нито уау нито зле. Едва ли друга нормална едра жена би се усмелила да участва където и да е. Настроенията към пълните жени ги виждаме. Злобата от други жени най-вече. Така че се радвам, че участва. Това, че предаването си има определен капацитет, това си е друга тема
Бих добавила, че снощи с черната рокля на церемонията беше доста красива!

# 2 124
Да, съгласна съм с всичко негативно дотук за Валерия. Намерила си е наистина това, което й подхожда - да моделства, да се усмихва и да не говори, че като проговори всичката й магия изчезва и става една фанатична, истерична лицемерка..
Останах разочарована и от Айлин, която в предния епизод ми допадна, обаче като видях как злослови и се причисли към отровното трио, направо я отписах и нея от отбора на адекватните.
Жалко, че в живота не става само с красота, а трябва и акъл.
За Евгени съм съгласна с всеобщото мнение, че така трябва да се постъпва, обратното на Викторовото малодушно поведение първия сезон.

# 2 125
Моята фаворитка е Поли.
На визия чудесно ще си подхожда с Ергенчо и е натурално сладка, за разлика от повечето участнички там. 😀

# 2 126
И аз си представям Поли да бъбри с гости на някое събитие, докато Евгени изпълнява нещо на пианото

# 2 127
Това, което се случи в края на предния сезон, сега го разиграха в началото. Женски бой, крясъци...не видяхме, но чухме.
И всичко това за да покажат на драгия зрител, че този път Ергенът има то*пки.
Аха да им повярвам и чувам Пам, да коментира, че на ламята й пораснали две нови глави. Ясно! Продукцията затова се лиши от Теодора, защото си знае, че този път са се погрижили, да имат достатъчно Людмили и Питони, за да могат да разиграват сценария както си искат.
Продължавам да не харесвам Евгени. Ако взимаше сам решенията, според мен, щеше да изгони Габи, която съвсем открито и нагло му се подиграва.
Милица, Пам и Валерия  ми стават антипатични.

# 2 128
Поли ми е инфантилна.
Дори и притеснена да е била, изглеждаше смешно.
Не търпя жени, които се лигавят така.

# 2 129
  • Варна
Миналият сезон скандала почна точно от 2-ри,3-ти епизод, когато се чудихме коя е тая, дето се кани от басейна.

Общи условия

Активация на акаунт