Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 523
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 175
Адел е жив пример че може да си пуфкаф и изключително забавен. спуквал съм се от смях с нейни интервюта. даже пълна повече ми харесваше
Ама и тя отслабна. Както и Ребел Уилсън.
Всъщност, гарантирам, че нито една дебела жена няма да има нищо против да не е дебела. Килограмите пречат. Пречат на много неща. Недопустимо е на 30 години, не раждала жена да не си обърне внимание и да не направи максимално възможното да свали колкото се може повече килограми. Всъщност, правилното е да не допуска да ги качи толкова. Но за това са виновни майките, не е само до ген това, дисциплина е. Казвам го като жена, която не е слаба. И която е такава, защото е мързелива и не е възпитана да спортува здравословно. Като дете ме юркаха да катеря планините и никой не ме питаше искам, или не искам. Ставаш в събота и неделя в 5, за да си на върха в хижата в 11, и после тъгъдък надолу. Ма че цяла седмица си на училище и искаш събота, и неделя да си поспиш?! Никой не го интересуваше. Толкова намразих насилственото катерене, че всичко свързано с физическо издевателство над тялото ми, тормозеше душата ми и когато вече можех сама да решавам, никога повече не си го причиних. Ама аз все пак имам някакво оправдание за килограмите - раждах деца. Свиква се, носиш си килограмите, но, ако има как да ги махнеш докато е време, няма да се откажеш от тази възможност, защото от един момент нататък става по-добре да не ги махаш... Научаваш се и да се харесваш, а ако имаш други достойнства като чар, ум, дар слово, последно ще забелязват килограмите ти. Кофти във всичко това е, че дебелите хора знаят, че са дебели и не е нужно това да им се навира постоянно в очите от другите.

# 2 176
  • София
След като с интерес изчетох всички коментари на изминалите епизоди включвам се и аз да отбележа, че определено този ерген ми е в пъти по-свеж и разчупен от дървото Витьо, който не предаде никаква дълбочина в думите си и действията. Евгени за няколко епизода направи повече изказвания отколкото Витя за целия сезон.
Не знам защо, но случката с агресията и уж побой между Мони и Теодора някак е усетих супер нагласена. Всякаш сценаристите се опитаха да оправдаят неадекватното си поведение в предния сезон и сега да покажат, че агресията не се толерира изгониха Теодора. Такаили иначе Теодора беше пътник добре стана, че дали по сценарий или не е вече вън от шоОто.
Елена -адекватна и интелигентна на фона на останалите празноглави и повърхностни девойки. Пам също е някак приземена и ми допада като позиции и поведение. Валерия - сухарка ми е голяма. Имаше прекрасната възможност първа да опознае Евгени. Тя създаде едно напрежение в срещата и пропусна най-важното, а именно са го накара да се почувства добре. Дори мисля, че го напрегна ...
Кристина - чаровна е, но не чуваме нищо от нея, защото няма какво да каже. Моя приятел е бил в обща компания с нея за даден период. Той е човек, който рядко си позволява да каже нещо лошо за когото и да е. Е, за нея думите му бяха - нямаш си на идея колко е тъпа ....

# 2 177
  • София
От къде пък си толкова сигурна? Освен това нищо лошо не виждам в дами Plus Size да търсят и да демонстрират любов. Всеки човек има право на любов, нали така? Защо хората с по-едри фигури да нямаме право?

Няма нищо лошо, разбира се. Ама да е трънала до търси в най-нагласения и бутафорен формат, където е ясно, че ще я нападат зверската и няма кой да ги спре - какво говори това? Човек все пак трябва да е реалист. Ясно е, че вкарват някакви, които нямат никаква връзка със света - като Зори Джи, но тя не ми се струва такава.

# 2 178
Някой хубаво беше казал по-рано, че Пам няма нужда от друго оправдание защо е там,  освен че просто съществува. И ако тя е клише, какво да кажем за силиконките. Ако трупа популярност на гърба на килограмите си (никой не е само това) - ами нейни са си, не е чужд гръб, точно както други искат да станат известни  заради красота, остроумие, глупост, екстеншъни или който каквото си има.

# 2 179
На онези патки може да им скъса нервите например Гергана, но Пам им ходи по гайдата и ги забавлява и нахъсва все повече. Кара се с Габриела, все едно е на детската площадка. И аман вече от нейните килограми, и без тях пак с нищо не изпъква и не е интересна. Наистина е клише - дебела съм, ама вижте ми вътрешната красота, а пък моля, госпожо, слабите ми се подиграват.

# 2 180
Адел е жив пример че може да си пуфкаф и изключително забавен. спуквал съм се от смях с нейни интервюта. даже пълна повече ми харесваше
Ама и тя отслабна. Както и Ребел Уилсън.
Всъщност, гарантирам, че нито една дебела жена няма да има нищо против да не е дебела. Килограмите пречат. Пречат на много неща. Недопустимо е на 30 години, не раждала жена да не си обърне внимание и да не направи максимално възможното да свали колкото се може повече килограми. Всъщност, правилното е да не допуска да ги качи толкова. Но за това са виновни майките, не е само до ген това, дисциплина е.
Напълно съм съгласна с това, още повече, че света няма как да се промени и да се харесват повече пълните хора, а по-скоро се стремим да сме толерантни, но и това често е лицемерно.
При мен обратно, спортът винаги е бил част от живота ми и не мога да си представя ден, в който да не тренирам/спортувам, понеже самото тяло ти го иска и се чувства по-добре така.

# 2 181
Колкото до сексовете - хора, за всеки влак си има пътници. Не знам колко мъже трябва да е имала една жена, за да се мисли, че е ба си мадамата и направо пръска! Не е важно колко, а какви... Wink А те могат да са и повече, отколкото можете да си представите, съдейки от вида на една жена. Никой на никого не е светил и всичко, което някой каже в това отношение, може да е вярно, а може и да не е. Няма документ за това.

# 2 182
След като с интерес изчетох всички коментари на изминалите епизоди включвам се и аз да отбележа, че определено този ерген ми е в пъти по-свеж и разчупен от дървото Витьо, който не предаде никаква дълбочина в думите си и действията. Евгени за няколко епизода направи повече изказвания отколкото Витя за целия сезон.
Не знам защо, но случката с агресията и уж побой между Мони и Теодора някак е усетих супер нагласена. Всякаш сценаристите се опитаха да оправдаят неадекватното си поведение в предния сезон и сега да покажат, че агресията не се толерира изгониха Теодора. Такаили иначе Теодора беше пътник добре стана, че дали по сценарий или не е вече вън от шоОто.
Елена -адекватна и интелигентна на фона на останалите празноглави и повърхностни девойки. Пам също е някак приземена и ми допада като позиции и поведение. Валерия - сухарка ми е голяма. Имаше прекрасната възможност първа да опознае Евгени. Тя създаде едно напрежение в срещата и пропусна най-важното, а именно са го накара да се почувства добре. Дори мисля, че го напрегна ...
Кристина - чаровна е, но не чуваме нищо от нея, защото няма какво да каже. Моя приятел е бил в обща компания с нея за даден период. Той е човек, който рядко си позволява да каже нещо лошо за когото и да е. Е, за нея думите му бяха - нямаш си на идея колко е тъпа ....

Ама завършила право 😂🤣😂🤣 това добре ли е, зле ли е, не знам. Смазва ги всички откъм красота, не е склонна да се излага също. Може пък да е повече смотана, отколкото тъпа. Изглежда да има какво да каже ама не гони камерите за разлика от други.

# 2 183
Двете харпии на диванчето, Мони и Теодора като че ли на едно място са си правили джуките, доста подобни.
То и Тедито беше си боцнало, но по скоромно. Предполагах, че Евгени ще разкара първо ДжУкондите, но дъщеря ми смята че ще държат Габи за да им прави сеир. Според нея продуцентите му казват коя да гони и какво да прави, като се съобразяват с това кои момичета харесва и не трябва да ги гонят в конкретния момент.
Дъщеря ми познава една от участничките в Ергенът 1. Каза, че им давали малко ядене и много пиене за да има сеири.

# 2 184
  • София
Ставането на Пам при въпроса за секса беше тъжна картинка. Дожаля ми за нея. Особено при обясненията, които даде - правела добър секс, защото мислела за другия, или нещо подобно. Много, много тъжен подтекст има зад тези изявления, голям комплекс и се чудя, като е толкова интелигентна, защо не си дава сметка за това. Уязвима е и с цялото си поведение го доказва. И не мисля, че дава някакъв пример или повод за гордост на останалите пълни жени. Жалко. И впрочем - не е задължително да си вътрешно красив, ако външно не си. Едното няма нищо общо с другото.

# 2 185

Напълно съм съгласна с това, още повече, че света няма как да се промени и да се харесват повече пълните хора, а по-скоро се стремим да сме толерантни, но и това често е лицемерно.
При мен обратно, спортът винаги е бил част от живота ми и не мога да си представя ден, в който да не тренирам/спортувам, понеже самото тяло ти го иска и се чувства по-добре така.
[/quote]

Толерантни сме, когато някой ни пречи с нещо и го търпим. Дебели, пълни и т.н. хора, които имат различен външен вид от нашия, не пречат на никого, освен вероятно на себе си и хората, с които съжителстват.

А сега по темата: безобразно поведение на жени, които един ден ще възпитават други хора. Жалко, че тези жени, въпреки усилията си да изглеждат добре, са постигнали обратен ефект, който се подсилва от поведението им. А това поведение често бива толерирано от останалите, които трябва да го търпят. Огледайте се и ще откриете минимум по една такава простакеса в заведението, в транспорта, на плажа, в киното и т.н.

# 2 186
Ама естествено, че казват на ергена, коя да отпадне. Нали всички видяхме слушалката в ухото на Виктор. Тук поне гъстата коса на Евгени я крие. Наум плямпаше някакви глупости за тази слушалка, но нали не му повярвахме? Та тяхната дума, почти всяка е лъжа....

# 2 187
Не очаквах Теодора да си тръгне, изненадах се приятно. Триото освен със злобни коментари и тъпи шеги, няма с какво друго да блеснат, нямат достатъчно капацитет да се аргументират. Фразата на Теодора за многото бой и това не е агресия, направо ме стъписа. Много грозно изказване за претенциите и нивото, които има за себе си.
От това, което ни показаха, Мони се държа по-обрано, сякаш е изградила стена пред себе си, а триото неистово се опитваха да я разрушат с провокации.
Теодора ми заприлича на тази ютюбърка Даниела:
Скрит текст:

# 2 188
  • София
Ами нормално е да са такива, щом обществото го позволява. Нещо повече, натрапват се като пример на успешни жени - текат от статии, реклами, билбордове и къде ли още не. Всяка от тях мечтае да е Николета или някоя от Златките.

# 2 189
На пълните жени ще дадеш добър пример, ако им обясниш, защо е по-добре навреме да направят всичко възможно да свалят повече от излишните килограми, защото ще дойде ден да съжаляват, че са ги натрупали, а не да им обясняваш, че си вървежна колкото всички останали и не е никакъв проблем, че си с наднормено тегло. Когато на теб не е имало кой да ти го обясни това навреме, когато сам не си го осъзнал докато е можело да направиш нещо и когато дойде време да търпиш последиците от това, си много по-наясно какво да кажеш на дебелите. А и тогава вече нямаш комплексите от тия кила. Когато си млад... се оправдаваш и се опитваш да убедиш другите, че всичко е топ. Ми, не, не е. Ако съберат една зала с дебели жени и един час им говори някой, който им обяснява, че са страхотни и много харесвани, че те трябва много да се обичат във вида, в който са, нищо няма да постигне. Ако изляза аз и им кажа болезнената истина в очите от позицията на личен опит,  гарантирам, че ще има по-добри резултати, защото доста от тях ще се замислят, и има вероятност да направят нещо добро за себе си. А то е да отслабнат! И това е само и единствено за тяхно лично добро в дългосрочен план. Другите не ги бърка кой как изгледа и колко килограма носи.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 11:59 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт