Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 555
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 160
Джия, според мен ,си беше подпийнала.

# 2 161
Към Лъвица, начинът на Мони- спокойно да демонстрираш превъзходство и хладнокръвие, да си уверен в собствените си качества, е много работещ срещу такива. Видимо има резултат, защото освен, че се пукат от яд, набързо им разтури тройната седянка. Wink
За мен тя е провокатор точно толкова, колкото е нужно, всеки според заслуженото.

# 2 162
онова оранжевото момиче я разсмя. дали с изгледа си дали нещо е говорело смешно не знам. хареса ми че поне някой се смее и ми хареса че се опитваше да го възпре но физически не и се получаваше. а като казахме оранжеви момичета онази с аниме оранжевата коса ми е направо като елфка много ме кефи винаги се усмихвам като я видя. супер не на място ми седи - се едно гледам чуждестранен филм

# 2 163
  • София
Смешно е Евгени да им обяснява за Атлас изправи рамене и класически музиканти докато те мигат на парцали и все едно им говорят на китайски. Това, което ги разделя е непреодолимо. Така че, нека сеирът да върви, все пак рекламодатели, праймтайм пък след шооото, кой откъдето е.

На мен това ми е любима книга - че даже и аз на английски съм я чела - имаме общо с Ергенито Joy Но е факт, че са му подбрали момичета, които съм сигурна, че до една не би погледнал в истинския живот. Никаква мисъл да изберат адекватни кандидатки, попълват си психо профилите за комбинация максимум сеир. Което е жалко, защото според мен Евгени е доста различен от Виктор и би използвал възможността да се запознае с нови момичета и дори да търси връзка с някоя от тях, ако бяха качествени като материал.

# 2 164
  • Terra incognita
Пам е абсолютно клише, по- голямо клише е самото й участие в Ергенът. Сега ще се превърне във флагман на пухкавите дами и ще я въртят до откат като развалена полча от предаване в предаване. Изобщо не ми е интересна и не виждам нищо кой знае какво от нея до момента. Нито виждам да блести с огромен интелект, нито с красота. Виждала съм невероятно красиви пухкави жени, в които просто ти остават очите. За съжаление смятам, че Пам иска да трупа слава върху гърба на собствените си недостатъци, като понякога умело влиза и в ролята на жертва ( горкото момиче, на което всички се подиграват).
Самият факт, че се е набутала там е красноречив. Ако искаше да ни омайва с интелект, щеше да избере друг формат.

# 2 165
Аз не мога да повярвам, че най-накрая виждам жена, която адски ми харесва без грим, а след като е излязла от професионален гримьор изглежда потресаващо. Говоря за Елена. Като ѝ дават синхроните в натурел ми е кеф да я гледам и слушам. Като тръгне да говори гримирана, искам само да я слушам. Ма тва не е нормално! Кви гримьори са тия там? Били топа в Турция… 🤦♀

# 2 166
Пам е абсолютно клише, по- голямо клише е самото й участие в Ергенът. Сега ще се превърне във флагман на пухкавите дами и ще я въртят до откат като развалена полча от предаване в предаване. Изобщо не ми е интересна и не виждам нищо кой знае какво от нея до момента. Нито виждам да блести с огромен интелект, нито с красота. Виждала съм невероятно красиви пухкави жени, в които просто ти остават очите. За съжаление смятам, че Пам иска да трупа слава върху гърба на собствените си недостатъци, като понякога умело влиза и в ролята на жертва ( горкото момиче, на което всички се подиграват).
Самият факт, че се е набутала там е красноречив. Ако искаше да ни омайва с интелект, щеше да избере друг формат.
Кой е форматът, показващ интелект, защото аз не се сещам за такъв от известните? Може би само Стани Богат, но там е по- скоро за знания.
Защо да е клише? В клише я превръщаме ние, защото обръщаме специално внимание на килограмите ѝ. Не всички от останалите дами, да не кажа повечето, НЕ блестят с ум и красота, повечето също не са интересни. Тя е на място точно толкова, колкото и другите, не следва да няма място, защото е пълна. Както Триото  има самочувствие да е там въпреки всичко, така и Пам има това право. Дали ще я предпочетат, вече е друг въпрос.

# 2 167
Образът на Пам ме разочарова, грозни рокли, грозни прически, не е на ниво, не е отракана, не е чаровница, не им натрива носа.
Как ще натриеш носа на такова нешо? Има хора, които просто каквото и както и да им го кажеш, е безсмислено. Освен, че чуват само себе си, дори да има негласна подкрепа, Пам доста често е сама в конфликтите си срещу тях, и железни нерви да имаш, няма как да не ти повлияе. Чаровна си е и е отракана, но не твърде отракана, за да си пълно перде все пак, се изискват определени ,,качества”.

Страшното е, че стават все повече и повече тези хора. Всички ламтят за последователи, гледания и трият всички негативни коментари. Тия пък са в още по-голям филм, щот са вторачени в балъците, дето жадуват да им дават пари, за да си легнат с тях.

# 2 168
  • София

И аз съм на същото мнение. Проблемът й изобщо не е в килограмите - за съжаление просто има 0 харизма, и е досадна с постоянното си мрънкане по другите. Аз за нея нищо не разбрах от синхроните - само, тези-онези какви били.

Нещата, които спомена като обиди, за съжаление наистина са неща, които се говорят на този тип жени. И щеше да е хубаво някой да стане лице на тези жени, да бъде пример, модел на поведение. Но Пам не е такава - тя е задълбала в позицията на жалваща се жертва и не показва нито сила, нито увереност, нито воля да се въздигне над външния си вид. За съжаление, отговорите й на въпросите на Александра бяха слаб опит да покаже как килограмите не й влияят, но се провали и в това. Искаше да излезе, че тези, които й се подиграват, всъщност й завиждат, но това е слаба защита, която по-тъпичките дори не зацепиха, а тя самата не можа да формулира изобщо.

# 2 169
Цитат
Кой е форматът, показващ интелект,

Всеки формат може да бъде формат, в който показваш интелект. Така например миналия сезон имаха игра с въпроси, която целеше да покаже общата интелигентност на групата.

Цитат
Пам е абсолютно клише, по- голямо клише е самото й участие в Ергенът. Сега ще се превърне във флагман на пухкавите дами и ще я въртят до откат като развалена полча от предаване в предаване.

От къде пък си толкова сигурна? Освен това нищо лошо не виждам в дами Plus Size да търсят и да демонстрират любов. Всеки човек има право на любов, нали така? Защо хората с по-едри фигури да нямаме право?

# 2 170
Може ли някоя добра и информирана душа да покаже как е изглеждала Теодора като по-малка.

# 2 171

И аз съм на същото мнение. Проблемът й изобщо не е в килограмите - за съжаление просто има 0 харизма, и е досадна с постоянното си мрънкане по другите. Аз за нея нищо не разбрах от синхроните - само, тези-онези какви били.

Нещата, които спомена като обиди, за съжаление наистина са неща, които се говорят на този тип жени. И щеше да е хубаво някой да стане лице на тези жени, да бъде пример, модел на поведение. Но Пам не е такава - тя е задълбала в позицията на жалваща се жертва и не показва нито сила, нито увереност, нито воля да се въздигне над външния си вид. За съжаление, отговорите й на въпросите на Александра бяха слаб опит да покаже как килограмите не й влияят, но се провали и в това. Искаше да излезе, че тези, които й се подиграват, всъщност й завиждат, но това е слаба защита, която по-тъпичките дори не зацепиха, а тя самата не можа да формулира изобщо.

Ми тя не знам с какво може да им опонира. Освен да каже, че тя не е трошила пари за извивки като на тези. И само кучетата си играят с кокали. Хумор и чар не са присъщи за всички пълни хора, може да кажем че те в последствие стават по-развити с цел да компенсират други недостатъци. Но в повечето време си е даденост. А тези, които имат визия, пък не си дават зор за характер и акъл.

# 2 172
  • Terra incognita
Да, бе. Голяма любов в това предаване. Да каже човек, че е първи сезон, вярно може да се е объркала. Но последното нещо, заради което е влязла, е любов. Пълните хора имат успешни любови и семейства, огледайте се около себе си. Не се тръшкат, че ги обиждат на килограми, живеят си живота и не изпитват необходимост да се обясняват и доказват на слаботелесните.
Пам има чисто комерсиални цели, като например да си развие профила в ИГ и с това не се различава с нищо от останалите.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 11:31 от VickyTaylor

# 2 173
Да, бе. Голяма любов в това предаване. Да каже човек, че е първи сезон, вярно може да се е объркала. Но последното нещо, заради което е влязла, е любов. Пълните хора имат успешни любови и семейства, огледайте се около себе си. Не се тръшкат, че ги обиждат на килограми, живеят си живота и не изпитват необходимост да се обясняват.
Пам има чисто комерсиални цели, като например да си развие профила в ИГ и с това не се рсзличава по нищо от останалите.

Е тва е ясно, всичките са вътре за това 🤣😂 Ергени въобще не биха го забелязали на улицата.

# 2 174
Цитат
Кой е форматът, показващ интелект,
Всеки формат може да бъде формат, в който показваш интелект. Така например миналия сезон имаха игра с въпроси, която целеше да покаже общата интелигентност на групата.
Нека не бъркаме викторина за обща култура на ниво начално образование с интелект Simple Smile. Защото в подобни формати тези игри са за обща култура. Интелектът отива малко отвъд, макар и да съдържа обща култура.

Общи условия

Активация на акаунт