Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 399
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 595
Струва ми се, че някои ценности или ги имаш или ги нямаш - не се появяват и току така изчезват с възрастта.

# 2 596
Ние хубаво бяхме тръгнали първо момъка да проучим и семейния/партньорския му статус, но ударихме на камък. Оказа се доста далеч Лондон и Берлин за коректни данни.

Някой да познава лично Лука Шулич или някой негов брат'чеТ Joy ? Белким по-акуратна информация получим.
Аз такова,много искам да го познавам лично 😂😂😂
Сериозно,писателят Йордан Славейков се беше изцепил,че Евгени бил женен и имал дете.Това беше съвсем в началото когато обявиха,че той ще е новия ергенин. После си изтри коментара и повече никъде не съм срещала подобна информация.
Най-вероятно са живяли заедно с последната му приятелка и сега жълтурите си пишат свободни съчинения.

# 2 597
Тук да не би всички да живеят в Холандия, Дания, Латвия, Естония, Швеция и т.н. държави със среден ръст за мъже 1.85м, че се гаврите с Ергенито толкова. Ние сме от по-високите нации ама не особено високи, 175см е среден читав ръст, при който тялото е съразмерно. Нелепо ся жени 1.60м искат 1.85м и жени 1.80м искат 1.85-90м 😂😂😂

Ето жокер за Ергени, лично знам Виктория в този сезон и затова се занимавах да чета тез форуми 😂😂😂 и знам, че тя е 1.75-6. Отидете на кадъра, където са по бански Евгени и момите и може да видите разликата спрямо нея. А те са вероятно боси и на равно там. Ергенито да е 1.72-3м. И пак казвам, това не е толкова фрапантно нещо.

Във форума много от жените се правят на важни, ама в реалния живот взимат който им обърне внимание и забравят всякакви претенции.

# 2 598
Най-вероятно са живяли заедно с последната му приятелка и сега жълтурите си пишат свободни съчинения.
Доколото си спомням, Евгени се е преместил да живее в Берлин именно заради приятелката си. Но дали е била последната, не мога да коментирам. Информацията беше от лятото тук в предната тема от някой, който твърдеше, че лично познава Евгени. Дори някой попита дали това не е майка му, защото доста лична информация снесе, а и приемаше много навътре коментарите за него Smile

Viliiv, искрено ти пожелавам да познаваш Лука лично. Не е толкова непостижимо. Животът ни завърта всякак и често се случват такива неочаквани запознанства да преминат в по- близък контакт. От личен опит го казвам. Wink

# 2 599
  • Варна
Сериозно,писателят Йордан Славейков се беше изцепил,че Евгени бил женен и имал дете.Това беше съвсем в началото когато обявиха,че той ще е новия ергенин. После си изтри коментара и повече никъде не съм срещала подобна информация.
Гугълнах го този Йордан Славейков, ама не ми стана ясно какво общо има той с Евгени, че да разкрива подобни "тайни".

# 2 600
За последната той каза сам, че е била юристка и са било четири години заедно. Ако правилно помня, сподели, че са се разделили в началото на 2022, но разбира се, трябва да прегледам пак епизода, за да съм сигурна.

# 2 601
Вярно, че много отдавна бях на 17, но не виждам нищо ненормално 17-годишна да се кефи как всички я обсъждали, то това им е целта на 17-годишните. Ненормално виждам в родителите, които са допуснали да се слага силикон въобще. А, и ако може да пропуснем 30 поста как ние като сме били на 17 или пък сега децата ни на 17, сме учили за кандидат-студентски, а не сме мислили за силикони, това си е ясно.

# 2 602
Във форума много от жените се правят на важни, ама в реалния живот взимат който им обърне внимание и забравят всякакви претенции.

Затова пък в Ергенът на почти всички кандидатки (изключение може би прави Милица) грам не им дреме за вниманието на сладичкия Евгени, но се преструват, опитвайки се да се задържат колкото се може по-дълго в ефир, за да могат след това да имат по-голям избор от кандидати навън Grinning

# 2 603
  • Варна
Вярно, че много отдавна бях на 17, но не виждам нищо ненормално 17-годишна да се кефи как всички я обсъждали, то това им е целта на 17-годишните. Ненормално виждам в родителите, които са допуснали да се слага силикон въобще. А, и ако може да пропуснем 30 поста как ние като сме били на 17 или пък сега децата ни на 17, сме учили за кандидат-студентски, а не сме мислили за силикони, това си е ясно.
Да, така е.
 НО в момента не е на 17, а на 21. И пак се кефи. 4 години са минали.

# 2 604
Като за 21 годишна или на колкото е там Монито, шапка ѝ свалям на самообладанието. Циганката подскача и вряка насреща, а Мона гледа като сфинск, все едно нищо не се случва.

Да, и на мен ми направи впечатление самообладанието на Мони, не всеки го умее. Държа се до последния момент като оловен войник на на пост и не трепна и за миг, докато ония трите гъсеници се гърчеха и тресяха от емоции и паника, а после кой бил жалкия, много ясно, че те Sunglasses

# 2 605
Е тя пък голямата разлика от 17 до 21 Grinning За възрастта си тая Мона слага в джоба сума ти 40-годишни. Даже и прехвалената Пам - по отношение на самоконтрол и реакции, да уточня.

# 2 606
  • Варна
Е тя пък голямата разлика от 17 до 21 Grinning За възрастта си тая Мона слага в джоба сума ти 40-годишни. Даже и прехвалената Пам.
Абсолютно. Давам и 10 години отгоре.
Обръгнала и поизхабена е вече.

# 2 607
А аз все си мисля, че Мони се държи така донякъде, защото е наблъскана с филъри и ботокс и единственото, което я вълнува, е да не ѝ се развалят грима и прическата и да изглежда максимално добре пред камерите, като избягва да прави ненужни физиономии.

# 2 608
  • София
Аз от визитката на Мони се отвратих, но от показаното в епизодите се впечатлих. Евала ѝ правя как като се върнаха при другите и разказа как е минала "срещата" им и по този начин провокира Теда да се изложи още повече и пред Евгени най-вече.
Просто не искам да си представям какво щеше да стане, ако алобегето беше на мястото на Мони в този конфликт 😆😆🤦‍♀️🤦‍♀️
Все пак има още доста време, ще видим.

# 2 609
Какво точно е постигнала Меган, може ли някой да ме светне, че май нещо не разбирам. Благодаря.
И аз разбрах, че в началото на годината, е станал пак ерген.
Дори да има дете, не е задължително да е с майка му, а да подържат добри отношения, заради детето.
Мони тепърва ще блести и гори, няма да я подминат и нея сценаристите.

Общи условия

Активация на акаунт