Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 368
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 580
  • София
Това с акцента дойде от реплика на Ирина към Евгени, че много му харесва акцента. И той беше изненадан, че има акцент.😂
Явно тя опита да намери уж нещо общо между тях заради нейния акцент.

# 2 581
Няма акцент Ергени, но си построява изреченията по английски модел, сякаш си превежда наум, преди да каже нещо.
Цитат
Мони
Още от визитката не ми хареса. Но засега не е на минуса, защото бе тормозена. И това я спасява. Иначе е много надменна и гледа на останалите като някакви незначителни червеи. Ходи, държи се, гледа, стои, сякаш е с много класи над всички останали?!
Ей това ми харесва само в Мони, държи се като жена, която се харесва и уважава и не намира грам смисъл да се доказва някому. Много рядко срещано поведение.

# 2 582
  • Вестерос
Тифани, червенокосата тук е Крисия,не Микаела, а до нея е Мария. За която аз нищо не разбрах.
Мерси, въобще Микаела, Крисия /даже не помнех за нея/, Мария, Лиа, Райа, Боряна са ми толкова незабележими... Помня главните действащи лица- МилиТУ ревящата, ЖениТУ с оранжевата коса и ветрилата, Меган зубрачката, Виктория йогийката Grinning, Валерия веганката, Айлин каратистката, Джия чалга певАчката, ГабиТУ тъпото, Пам, Елена, Кристина, Бай Елисавет, МониТУ, Ивелина.
С отпадналите ги докарах до 22, май бяха 25 Grinning Три ми се кубят.

п.п. сетих се Ирина, Габриела миската, значи една се губи
Малкото ПоЛи
бяло петно ми е ПолитУ

# 2 583
Каква зодия е Мони? Търсих информация за участничките, за да направя пак списък със зодиите, но никъде не можах да им открия нито зодиите, нито датите на раждане

# 2 584
  • София
По-горе е даден рожденият ѝ ден, 23.01

# 2 585
Каква зодия е Мони? Търсих информация за участничките, за да направя пак списък със зодиите, но никъде не можах да им открия нито зодиите, нито датите на раждане
Мони е Водолей.
А списъка със зодиите някой вече го направи. Мисля, че беше drеamer или тя само обеща, че ще го включи на първа страница в следващата тема (ако бъркам, моля този който положи усилията да събере зодиите, да ме извини Blush ) Липсваха само една или две участнички.

# 2 586
Еее и аз да си имах  цял стелиум във Водолей и луна в Козирог..., а съм такава нервачка

Аз какво да кажа, като съм Рак с асцендент Везна и луна в Овен... Нервак-перфекционист, постоянно търсещ хармонията и мира, а всъщност едно чихуа-хуа, тресящо се от напрежение 😄

А тази Милица, като ѝ гледам инфантилното поведение, барабар с изпълненията в стил неуверена тийнейджърка, която неловко се мъчи да се изкара по-опитна и сексуална, отколкото изобщо може да бъде - напляскала едни еротични фотосесии в Инстаграм, подарява отливки от бюста си, изобщо....ми напомни на ей този откъс от филма "Двойникът" с Тодор Колев.
Изрязах ви сцената, която имам предвид, защото не можах да я намеря отделно, но трябва да кликнете върху линка, защото като се опитам да го вмъкна като видео, седи празно:
https://youtube.com/clip/UgkxJHeEmOZViiUFWmStEpL28FJcBJYWsdtY

# 2 587
Зодиите на всички участнички. Не успях да намеря само зодията на Райя, ако някой има информация, нека я сподели. Ще ги добавя и към първия пост на следващата тема.
Айлин - Овен
Боряна - Овен
Виктория - Телец
Елисавета - Телец
Валерия - Близнаци
Кристина - Близнаци
Паолина - Близнаци
Теодора - Близнаци
Габриела Великова - Рак
Ивелина - Рак
Ирина - Рак
Мария - Рак
Евгения - Лъв
Крисия - Дева
Микаела - Дева
Полина - Дева
Габриела Силикона - Везни
Джия - Стрелец
Пам - Стрелец
Леа - Козирог
Милица - Водолей
Мони - Водолей
Елена - Риби
Меган - Риби
Скорпионите дали умишлено са избягвани, заради Капитонова?😄
Ето ги зодиите. Ще е добре, който прави новата тема, да ги закачи в главния пост.

# 2 588
  • София
Ауткаста с две видеа за два дена за Ергенът
Първото е много добро, второто след малко го зареждам, че е съвсем прясно, прясно.

# 2 589
Като за 21 годишна или на колкото е там Монито, шапка ѝ свалям на самообладанието. Циганката подскача и вряка насреща, а Мона гледа като сфинск, все едно нищо не се случва.

# 2 590
  • Варна
Ей това ми харесва само в Мони, държи се като жена, която се харесва и уважава и не намира грам смисъл да се доказва някому. Много рядко срещано поведение.
Държи се, ама не е подплатено с нищо това държание.
Като за 21 годишна или на колкото е там Монито, шапка ѝ свалям на самообладанието. Циганката подскача и вряка насреща, а Мона гледа като сфинск, все едно нищо не се случва.
Хахах, професионалният й опит е от цигански сватби все пак. Там не е за лабилни души.

# 2 591
Подплатено или не, по-приятно е от на Габи. А и защо да не е подплатено, защото е със силикон ли? Това не я прави автоматично нестойностен човек. Още не сме видели достатъчно, а каквото съм видяла дотук, на мен ми харесва. Този предразсъдък малко като за дебелите - щом са дебели, значи са вътрешно красиви, щом са със силикон, значи са тъпи.

# 2 592
# 2 593
  • Варна
Подплатено или не, по-приятно е от на Габи. А и защо да не е подплатено, защото е със силикон ли? Това не я прави автоматично нестойностен човек. Още не сме видели достатъчно, а каквото съм видяла дотук, на мен ми харесва. Този предразсъдък малко като за дебелите - щом са дебели, значи са вътрешно красиви, щом са със силикон, значи са тъпи.
Не е предразсъдък. Елементарни разсъждения от нейна страна.. Колко била доволна, че всички я обсъждали в училище заради корекциите, даже и учителите.
Съжалявам, за мен изглежда една празна черупка..

# 2 594
Била е на 18 бе хора. Много важно. Ще мине време и ще тръгне в друга посока, ще промени мисленето си..... Важното е, че поведението и възпитанието й са на ниво и много сериозно изпъква на фона на всички останали тунинговани кифли, макар и тя самата да е с корекции. И Мони и Габриела са с много корекции по тях, но разликата в манталитета, поведението, възпитанието и т.н. е цял океан

Общи условия

Активация на акаунт