Божествено дълги коси

• 80 277
  • 244
  •   1
Отговори
# 135
Купете си бадемово масло на Икаров и си мажете косата(най вече корените) и стойте колкото можете по дълго.Аз съм много доволна от него,косата ми започна да расте (преди това стигаше до определена дължина и спираше да расте и цъфваше #Cussing out),стана по лесна за разресване,блестяща,мека ! Joy

Аз също съм доволна от бадемовото маслао, въпреки че го използвам не в чиста форма, а вместо мас в маската на Деси с тривитаминола. Hug
И аз използвам маската на Деси ,но в оригинал от 1 месец, а 1 година преди това си слагах бадемово масло и сега косата ми е почти до кръста ! Маслото е за растеж на косата  Peace

и аз я мажа с бадемово масло ама не много редовно-през 1-2 седмици стоя полвин ден после си мия косата и съм довилна Hug

# 136
Браво,колкото по често се мажиш с бадемовото масло ,толкова по бързо ще порасне косата ти ! Успех с постигане на желана дължина  Wink

# 137
Браво,колкото по често се мажиш с бадемовото масло ,толкова по бързо ще порасне косата ти ! Успех с постигане на желана дължина  Wink

незнам дали на мен го написа това ама аз отговарям....Simple Smile коса имам кат за 3-ма но го правя за да е хубава и здрава....мисля 4е има ефект.
бях сложила снимки в на4алото на темата.....така или ина4е косата има нужда да и се помага-не мисля 4е само природата и помага...трябва и ние едно рамо да ударим 4е да е хубава..  Heart Eyes

# 138
ами от какво най- често цъфти косата, че моята сякаш изведнъж нацъфтя и сега почвам с маски против цъфтеж и тн, ама от какво се получава? Peace

# 139
Ето я моята косица преди да се подстрижа. Честно да си призная в началото след като я отрязах бух много доволна, дащото ми беше трудно да я поддържам с малко бебе, но сега умирам от яд  Close

# 140
не се ядосвай, ще видиш колко бързо пак ще порасне Peace

# 141

ами от какво най- често цъфти косата, че моята сякаш изведнъж нацъфтя и сега почвам с маски против цъфтеж и тн, ама от какво се получава? Peace
Всяко нещо си иска поддържане,както лицето ,така и косата и т.н.А щом искаш косата ти да не цъфти се подстрижи с гореща ножица.Тя спира цъфтежа,аз съм много доволна и косата ми на цъфти толкова колкото преди. Hug
Косата цъфти когато е изтощена,неподдържана.Когато се заплита косъмът се поврежда и накъсва и това води до цъфтеж.Използвай кристали за коса.

# 142
Къде в София подстригват с "гореща ножица"? Хмм...сигурно е тъп въпрос  Embarassed  ще поразпитам наоколо салоните... (ох,вече имам страх от фризьори)  А колко ли ще взимат за това? Кой е пробвал?

# 143
значи трябва да я поокълцам малко, а някой знае ли къде във Варна има такива процедури, вероятно се е получило от махането на черното, защото миналия месец я подстригах и сега пак се заплита, а какви са тези кристали и колко струват и къде да ги търся? Blush

# 144
Във всички Красен стил фризиорски салони - 8 лв. Аз лично възобще не съм доволна от резултата - пак си цъфти; но ако си ти решила - действай.

# 145
С гореща ножица подстригват почти навсякъде,в Красен стил струва 8 лв,а в други салони които се намират на центара вземат 15,общо взето е различно.

# 146
значи трябва да я поокълцам малко, а някой знае ли къде във Варна има такива процедури, вероятно се е получило от махането на черното, защото миналия месец я подстригах и сега пак се заплита, а какви са тези кристали и колко струват и къде да ги търся? Blush
Кристалите за коса можеш да ги намериш в почти всеки магазин където продават продукти за коса .Аз лично съм много доволна от тях,те са против цъфтеж и заплитане на косата,също така предпазват косата и от сешоар. Hug  Има на различни фирми,но най доволна съм от  Био Фарма-български са и са много ефикасни.Слагат се в краищата на косата или на отделни кичури.. Ако си от Варна мога да ти кажа откаде вземам моите-100мл за 9лв.

# 147
Дали някоя мама знае в Пловдив къде правят подстригване с гореща ножица. Имам още въпрос- може ли с такава ножица да се подстригва нормална, нецъфтяща коса? Нещо като превантивна мярка срещу цъфтежите.

# 148
Знам, че във Нуши има, за друго място не знам понеже ходя само в Нуши.А за кристалие на Avon серума за сухи краища, този зеления, който е, а не оранжевият също е много хубав.Ползвала съм други - и скъпи и евтини, но от него оставам най-доволна.

# 149
Може, разбира се, на теория това запечатва косъма „залепя” го буквално.
Чела съм тяхната реклама за тази процедура.

Общи условия

Активация на акаунт