Божествено дълги коси

• 80 282
  • 244
  •   1
Отговори
# 120
момичета, може и да се повторя ама нямах време да чета цялата тема, преди 2 седмици си правих процедура по отстраняване на черната боя от косата ми, трябва да направя още поне една, за да се изчисти косата, но от тогава косата ми е #Cussing out просто ужасна, метла е меко казано, моля ви за съвет за ампули които възстановяват, сега ще си избирам някаква маска, ама си мисля че няма да е достатъчно има ли някой който е правил такива процедури да каже, иначе косата ми е на 10см от кръстта и не ми се реже хич ooooh!

# 121
Tinka79, тайната според мен за хубава дълга коса е търпение, добър фризьор, добра козметика и качествена храна. И по-малко експерименти с нея.
Е па не е баш така.В другата тема за косите,където се дават предимно акъли как да се постигне хубава коса,вече написах,че според мен всичко е ген и природа.
Моето косище е изтърпяло какви ли не есперименти-почнах го още в училище с шампоан-оцветители,после минах на бои.За бала ме обезцветиха /изрусиха/ и после 2 пъти ме боядисаха,за да стана ярко червена.Правете сметка-това са 3 третирания за 2 дни.Един косъм не падна от нея след това-само стана суха и трудна за решене.После един дълъг период слагах в боята по една тубичка фуксин пак с цел да става по-ярко червена.Преди няколко години махнах червеното и почнах руси кичури.После пак минах на червено,ама не с боя,ми се едни гръцки мазила,които приличат на лютеница.Спомням си,че след като майка ми ме намазваше,веднага се пъхвах в банята-толкова симна беше тая боя.
Никога не съм си слагала маски-ползвам какъвто шампоан ми попадне и възможно най-евтиния балсам.
И въпреки всичко имам коса,достатъчна да се разпредели на 2 глави.Същата грива има и сестра ми.
Не съм се стригала от 1 година и няколко месеца.
Май решението е да приемем това,което имаме,да го третираме според възможностите му,защото ако моята коса не понасяше всичките тия ексцесии,едва ли щях да я мъча така.
Ето изнамерих още една "космата" снимка,на която съм на кичури.Малеее,много се харесвах,ама ми ги направиха в Капанови и после нямах възможност да им плащам солените цени.

# 122
  • Варна
само стана суха и трудна за решене.

Това красива, жизнена и здрава коса ли е???
Не виждам нищо красиво в дълги коси, които са изтощени, сухи, без блясък, изглеждащи като плява.
Колкото и дълга да е косата, смятам, че ВИНАГИ ще изглежда по-добре, ако е жизнена и с блясък.
А дали ще има накой коси за двама или няма да му стига и собствената, наистина е свързано с гена. Аз благодаря за моята коса на дядо ми.

П.П. Не приемай поста ми като заяждане. Не визирам нито твоята коса, нито нечия от форума. Просто това е мнението ми. Между другото харесвам косата ти.

# 123
е, тя ще изглежда добре ако не е третирана, като моята, помогнете с ампулиииии Praynig

# 124
  • Добрич
 tedy_e ,с какво третираха косата ти за сваляне на черното,каква марка продукт и в крайна сметка какъв  е резултата,питам защото и аз съм на път да направя това,за да махна черния цвят/май изпиране го нарече фризьорката ми/,,,,?Иначе ти препоръчвам ампули на Рене Фуртерер-комплекс 5 или пък Фито,ампулата е около 4лв,слага се веднъж в седмицата ,това поне 2месеца,съчетай и с шампоан от същата серия,мисля,че ще си доволна Wink

# 125
Имам дълга коса. Ползвам качествени продукти - маски, балсами, шампоани и според конкретен проблем. Фризьорите подстригват косата ми в тази линия  - снимката на аватара ми, иска ми се да избягам в друга форма, но...накрая все това се получава.

# 126
Tinka79, тайната според мен за хубава дълга коса е търпение, добър фризьор, добра козметика и качествена храна. И по-малко експерименти с нея.
Е па не е баш така.В другата тема за косите,където се дават предимно акъли как да се постигне хубава коса,вече написах,че според мен всичко е ген и природа.
Моето косище е изтърпяло какви ли не есперименти-почнах го още в училище с шампоан-оцветители,после минах на бои.За бала ме обезцветиха /изрусиха/ и после 2 пъти ме боядисаха,за да стана ярко червена.Правете сметка-това са 3 третирания за 2 дни.Един косъм не падна от нея след това-само стана суха и трудна за решене.После един дълъг период слагах в боята по една тубичка фуксин пак с цел да става по-ярко червена.Преди няколко години махнах червеното и почнах руси кичури.После пак минах на червено,ама не с боя,ми се едни гръцки мазила,които приличат на лютеница.Спомням си,че след като майка ми ме намазваше,веднага се пъхвах в банята-толкова симна беше тая боя.
Никога не съм си слагала маски-ползвам какъвто шампоан ми попадне и възможно най-евтиния балсам.
И въпреки всичко имам коса,достатъчна да се разпредели на 2 глави.Същата грива има и сестра ми.
Не съм се стригала от 1 година и няколко месеца.
Май решението е да приемем това,което имаме,да го третираме според възможностите му,защото ако моята коса не понасяше всичките тия ексцесии,едва ли щях да я мъча така.
Ето изнамерих още една "космата" снимка,на която съм на кичури.Малеее,много се харесвах,ама ми ги направиха в Капанови и после нямах възможност да им плащам солените цени.

Според мен твоята коса е просто едно от малкото изключения защото ген -не ген, нито една част от организма на човек не би желала да бъде третирана с химикали... Браво за здравата и послушна коса!  bouquet

# 127
Толкова много ви се възхищавам и правя какво ли не да расте и моята коса така,а сега плача за бой.За нова година се боядисах с шампоан-боя(черна).Много ми ходи на зелените очички,но познайте какво се случи.Фалшива бе боята ли,изтекъл срок ли...незнам,но още при първото ми миене изпада повече коса от  колкото си мислех,че имам на главата.
Реве ми се...............ама то аз съм си виновна де кой ме кара да се хлепонтя пак.
Ама................. #Cussing out #2gunfire Sick #Crazy ooooh! Close Cry Sad

# 128
tedy_e ,с какво третираха косата ти за сваляне на черното,каква марка продукт и в крайна сметка какъв  е резултата,питам защото и аз съм на път да направя това,за да махна черния цвят/май изпиране го нарече фризьорката ми/,,,,?Иначе ти препоръчвам ампули на Рене Фуртерер-комплекс 5 или пък Фито,ампулата е около 4лв,слага се веднъж в седмицата ,това поне 2месеца,съчетай и с шампоан от същата серия,мисля,че ще си доволна Wink
благодаря ти за съвета, ще се разходя и ще видя какво ще намеря, а иначе ме правиха с продуктите на Южен Перма, прах Ремувър и окислител, дано съм ти го написала да ме разбереш, аз имах 2 прахчета и косата ми стана червеникава, ама преди това такава си и беше/ преди черното/, само отпред стои по- черно, където е мазано повече Joy, предполагам следващия път ще направя само едно прахче и ще сложа един цвят, защото то няма да стане като естествения ти цвят, пак си личи, но определено е по- добре Peace

# 129

Вие имате ли дълги коси?-Дълга ми е косата
Как ги поддържате?-с желание ,боя ,маски ,обичам я и я глезя ....
Третирате ли ги?да ,май даже прекалявам .
Дайте и снимки ако можете и искате.-след малко ще потърся снимка .

# 130
Ми айде де Ради. Какво стана туй след малко два дни.  bouquet

# 131
такаааааааааааааа  Mr. Green минах през кварталната аптека ( в княжево сме си като на село и вси4ки се знаем Simple Smile) и обяснявам аз за хап4етата с 300-та зора мацето каза 4е се се6та но не ги зареждат та не6то от рода ДЕРМОЛЕКС в зелена кутия розови хап4ета оба4е също така ми каза 4е вършат работа като МЕРЦ т.е. е все тая кои ще си вземеш
  bouquet

# 132
Купете си бадемово масло на Икаров и си мажете косата(най вече корените) и стойте колкото можете по дълго.Аз съм много доволна от него,косата ми започна да расте (преди това стигаше до определена дължина и спираше да расте и цъфваше #Cussing out),стана по лесна за разресване,блестяща,мека ! Joy

# 133
Купете си бадемово масло на Икаров и си мажете косата(най вече корените) и стойте колкото можете по дълго.Аз съм много доволна от него,косата ми започна да расте (преди това стигаше до определена дължина и спираше да расте и цъфваше #Cussing out),стана по лесна за разресване,блестяща,мека ! Joy

Аз също съм доволна от бадемовото маслао, въпреки че го използвам не в чиста форма, а вместо мас в маската на Деси с тривитаминола. Hug

# 134

Аз също съм доволна от бадемовото маслао, въпреки че го използвам не в чиста форма, а вместо мас в маската на Деси с тривитаминола. Hug
И аз използвам маската на Деси ,но в оригинал от 1 месец, а 1 година преди това си слагах бадемово масло и сега косата ми е почти до кръста ! Маслото е за растеж на косата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт