Божествено дълги коси

• 80 303
  • 244
  •   1
Отговори
# 180
Веси мили4ка,ако имаш голям и нерешим проблем наи-добре отиди да ти види косата лекар.понякога не можем сами да ре6им тези проблеми само с маски.Витамин Вcomplex е много полезен ако е на нервна по4ва доколкото помня.Що не пробва6 да го пиеш.
Пие се по 2 хап4енца сутрин и ве4ер а сутрин вземаи и един Геритамин.  bouquet

# 181
  • На небето
Преди две седмици спрях маската с тривитаминол,че се изплаших,че ще остана без коса.Започнах да си правя най-традиционната българска маска-мас,гас,оцет.Косата продължава да ми пада.Сега ще видя какво ще стане с туй кисело мляко.
Благодаря ти много бонбониерко   bouquet

Намали количеството на тривитаминола и ще спре да пада. Явно идва силен за втвоята коса. И други момичета имаха този проблем и така го решиха. При мен ефекта е обратен, спря да пада.

# 182
и моята спря да пада

# 183
за косата има разни митове и има значение и кога ще я подстрижеш да расте по- бързо, ама като не помня дали на пълнолуние или на новолуние newsm78

# 184
Казват, че ако подстригваш коста при растяща луна или на пълнолуние, расте по - бързо, а при намаляваща луна и новолуние се прави епилация и диети за отслабване.

# 185
благодаря, ще знам вече Peace

# 186
интересно,не се бях замисляла за това newsm78

# 187
  • На небето
Казват, че ако подстригваш коста при растяща луна или на пълнолуние, расте по - бързо, а при намаляваща луна и новолуние се прави епилация и диети за отслабване.

И аз съм го чувала това за пълнолунието.  newsm78 Не знам дали е вярно.  Thinking

# 188
ами аз като го научих това и изчаках да се подстрига когато трябва и наистина порасна по- бързо от обикновено, ама беше отдавна и забравих кое как беше Peace

# 189
  • На небето
ами аз като го научих това и изчаках да се подстрига когато трябва и наистина порасна по- бързо от обикновено, ама беше отдавна и забравих кое как беше Peace

Е, че как разбираш кога ще е пълнолуние, че да се пострижеш тогава? newsm78

# 190
Аз тая процедура с пълнолунието съм я правила.Гледам в попското календарче кога е пълнолуние и режа сериозно.Дали расте по-бързо незнам.В един месец миналата година имаше два или три пъти пълнолуние и аз за да не пропусна сума пъти се офъках.Та докато тръгне да расте и пак я режа,та и от това се отказах. Joy

# 191
А чували ли сте за това,че по време на цикъл не било хубаво да се боядисва косата,защото цвета не хващал.При мен естествено се получи обратното.Едно време като бях руса се боядисвах само като съм в цикъл,за да бъда сигурна,че ще ми хване цвета.
Лелееее при мен май все на опаки стават нещата. hahaha Joy

# 192
  • На небето
А чували ли сте за това,че по време на цикъл не било хубаво да се боядисва косата,защото цвета не хващал.При мен естествено се получи обратното.Едно време като бях руса се боядисвах само като съм в цикъл,за да бъда сигурна,че ще ми хване цвета.

И аз съм го чувала това, и за къдренето е същото. Не съм пробвала за да видя резултата, но при майка ми става така, като е неразположена не и хваща боята.

# 193
Още едно доказателство за това каква издънка съм само.... Joy Joy Joy

# 194

И аз съм го чувала това, и за къдренето е същото. Не съм пробвала за да видя резултата, но при майка ми става така, като е неразположена не и хваща боята.

Да вярно е това

Общи условия

Активация на акаунт