Издателство „Изток-Запад“ те предизвиква: Бъди повече. Можеш!

• 12 712
  • 575
  •   1
Отговори
# 375
Всички книги са интересни,избрах ,,Презареждане на мозъка" като най-подходяща за този етап от живота ми.

# 376
Бих прочела - семейни и социални ценности – „Как да отгледаме добри хора“
В момента съм майчинство и всичко в тези книги би ми било от полза.

# 377
Как да отгледаме добри хора? Това е много важно в днешният свят на злоба, интриги и лъжи.

# 378
  • Плевен
Бих прочела работа и професионално развитие – „Есенциализъм“, смятам, че имам нужда от рестарт в професионалната сфера.

# 379
  • София
"Как да отгледаме добри хора"- с удоволствие бих прочела, от една страна че имам три деца и ще ми помогне за тяхното възпитание, а от друга съм студентка специалност "Педагогика"

# 380
„Личностни тестове“ - защото смятам, че има още какво да науча за себе си.

# 381
"Как да отгледаме добри хора"

# 382
  • у нас
Как да отгледаме добри хора, Есенциализъм и Презареждане на мозъка с удоволствие ще прочета и със сигурност има още много какво да науча. И останалите книги са интересни, но трябва да се ограничим с 3.

# 383
Желая да прочета книгата: "Как да отгледаме добри хора" , защото в днешно време такива хора са все по - малко

# 384
“Личностни тестове” и “Презареждане на мозъка “, биха ми били много интересни.

# 385
„Как да отгледаме добри хора“ ми се струва най-близка до мен за момента, тъй като отглеждам една малка госпожица и всякакви съвети биха ми били полезни. Виждам, че за много хора вече не е особено важно да си добър, но аз много държа детето ми да бъде добро, когато порасне.

# 386
  • Бургас
С удоволствие всички, но щом трябва да се посочи нека е темата Себепознание -Личностни тестове.

# 387
Бих прочела "Как да отгледаме добри хора" и "Личностни тестове"

# 388
  • София
Ако трябва само една да посоча - "Презареждане на мозъка".
Доста актуално четиво, с оглед забързаният начин на живот на повечето хора в днешно време.

# 389
"Как да отгледаме добри хора" бих прочела,защото тоя вид хора вече сме на изчезване.....

Общи условия

Активация на акаунт