Пазаруване от НМ, тема 62

• 43 933
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
Бельо, което съм купувала от НМ - и за деца, и за нас, е било с добро качество. Досега поне. Защото пак ще отбележа, едно детско долнище (панталонче) е толкова тънко, такова некачествено трико, че стана на безброй дупки. Не съм им правила рекламация, защото е в цвят, който детето хареса, но след всяко ново зашиване, нови и нови дупки ставаха.накрая ще се наложи да го срежа и направя на къси панталонки. Дано не са снижили качеството на трикото на  долното бельо сега, последно съм купувала преди половин година.

# 181
  • София
Има такива дрехи, да. И не само в детското. Имам две пижами за кърмене с дълъг ръкав. Едната е хубаво плътно трико, носена 4 години… другата е тънка тънка и с доста дупки и носена много по-малко. Предполагам от модел до модел си зависи. При детското и бебешкото пак така. Имам стари плътни бодита с къс ръкав, а имам и нови, но доста по-тънки.

# 182
Не помня дали е коментирано вече, но имам първо връщане на поръчка откакто занулиха точките на плюс нивото. Преведена е цялата сума без удръжка за транспорт. Имах притеснения, но явно привилегиите се запазват.

# 183
Ти явно не си разбрала, че връщането е безплатно за всички членове, без значение от нивото. Само доставката е безплатна за тези с Плюс ниво.

# 184
О, добре че казахте. Моите ще ги нулират утре. Имах някои неща за поръчване и мислех сега да го направя, но ще изчакам малко, за да се добавят към новите точки. Някой ваучер не дават ли като ти ги нулират, ей така за да ти оправят настроението Grinning

# 185
  • София
Здравейте,
Имам по мейл 25% на един артикул в магазин или онлайн. Не на основния профил, а на един друг с малко точки (по точно с 0 точки). Така че си проверете профилите и мейлите.

# 186
От последното намаление вредих най-после и собствените си крака с HM-ски чорапи-ами просто са идеални. Последно бях купувала от Пепко-развличат се, овъртат ми се около крака. Мин седмица поръчах от Синсей и директно ги върнах, не бях обърнала внимание, че са само с около 60% памучно съдържание.

Зарекла съм се от следващото HM-ско намаление да заредя чорапи за маратонки за всички и бельо за голямото дете и повече да не експериментирам с други марки.

# 187
  • Бургас
Тази рокля-риза виждали ли сте я? Дали е хубава? https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1151722002.html

# 188
  • Пловдив
Нямам нищо аз...на всички профили дето съм поръчвала по веднъж са ми затрили историята и ми показва, че нямам покупки.

# 189
Мистик, член ли си на тези стари профили?

Нямам аз никъде.

# 190
  • Пловдив
Де да знам...не ми се занимава Wink

# 191
Влизам днес да си пусна поръчката при вече нулираните точки, но те са си още там. Сигурно ще ги нулират на края на деня, ОК, но в "бонуси" видях едно такова съобщение :

Поздравления, преминахте на плюс ниво!
HELLO H&M MEMBER
Изтича на 15.03.2024 23:59

Знам, че сме го коментирали 1000 пъти и се извинявам ако пак аз не съм разбрала нещо, но не разбрах как днес ще ми се нулират точките, а вече съм в плюс ниво до 2024-та....

# 192
Изглежда, че се запазват привилегиите на плюс нивото за една година. Не помня точно кога съм стигнала плюс ниво миналата година, но по-късно беше, ще следя в профила ми дали ще има промяна, но доколкото разбирам независимо от датата, която е била за достигане на това ниво, до следващото подновяване на членство пак ще сме си ниво плюс, независимо от това колко точки имаме в момента - след подновяване на членството. И за справка - сега все още съм плюс ниво, след зануляване и имам БД. Изпробвано, защото имах поръчки.

Нямам никакво желание да ровя по допълнителните профили дали имам -25%, предпочитам да нямам стимул за пазаруване на излишни неща, а това, което трябваше вече купих. На основния разбира се, че нямам - в предната кампания, преди около месец имах.

# 193
  • Mostly in my mind
Естествено нямам-25%

Но както се оплаквах, че нямам ваучери за 5 лв, три ми дойдоха. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 194
Аз имам само на 1 профил 25% процента, виждам го на имейла си, но на сайта като вляза никъде го няма. Ако реша, че нещо ми трябва тогава ще им звъня. А и не пише никъде до кога е това?

Общи условия

Активация на акаунт