Пазаруване от НМ, тема 62

• 43 938
  • 776
  •   1
Отговори
# 195
Върнах едно нещо, но сега май искам да върна още нещо от тази поръчка. Възможно ли е, от къде да взема товарителница

# 196
Ако нямаш някоя друга (към някоя друга, получена скоро поръчка) - в Еконт би трябвало да разпечатат нова. Пък за бланката за връщане - вече знаете повечето тук, предполагам - от сайта.

# 197
За бланката ясно, но товарителница друга нямам, а тази вече ще излиза ползвана

# 198
Да сложат нова от Еконт. На теб ти е важен номера на поръчката, имаш я в бланката за връщане.

# 199
Тя и самата лепенка с товарителницата няма да е налична (нали вече е върнато с нея), но са писали в темата, че са връщали и с други номера на товарителници (от други пратки). Така че, ако няма някаква налична- би трябвало в Еконт да разпечатат някаква.

# 200
  • София
Аз съм връщала микс от 2-3 пратки на един път (с една товарителница).

# 201
Някой ще може ли да публикува кода за 20%-та отстъпка в HM App. Ще се опитам да го ползвам през сайта. Благодаря!

# 202
  • Бургас
App20

# 203

Поръчах ги 🥳

# 204
Като дойдат пусни снимки да ги видим на живо.
И аз много им се чудя.

# 205

А как вървят размерите при обувките, уголемени ли са..? Flushed

# 206
От съпорта казаха Еконт просто да ми пуснат товарителница, за тяхна сметка. Да знаете ако има други шматки като мен. Просто поръчах дънки в друг цвят от същия модел, автоматично реших, че са еднакви. Ми не....хем си го знам че два броя от една стока не докарват еднакви. След като ги премерих, установих, че хич не са същите. Може би на другия цвят материята е много различна. Но вече бях засилила останалите неща с плика и товарителницата Simple Smile

# 207

А как вървят размерите при обувките, уголемени ли са..? Flushed
Не бих казала, всичко ми е 40 от там и ми е точно.

# 208
Е да бе, тези честни ли са...днес пуснах за 90лв поръчка и си изхабих ваучер за -10%. Еееееее все така ставаааа.  То наистина пишеше, че нещо ще става в Апп-а, ама взеха да се разпродават нещата от кошницата ми и се притесних да не свършат.

# 209
  • София
И аз имах поръчка за 90 лв. Вчера пристигна  и днес като видях намаление и ме хвана много яд и сега се чудя дали да не поръчам всичко наново.

Общи условия

Активация на акаунт