Пазаруване от НМ, тема 62

• 43 940
  • 776
  •   1
Отговори
# 210
Изобщо не се чудих аз Grinning Едно е -10% от един артикул, съвсем друго е -20% на цялата поръчка. Пуснах си я пак, като дойдат двете едната ще я върна, играла съм го вече 2 пъти това.

# 211
И аз бих я пуснала пак, десет процента по всяко време мога да взема като занеса торба в крайна сметка. Аз имах един забравен хартиен ваучер в портмонето и вчера го сложих и него. Таман на време се сетих, че другата седмица ще изнасям една лекция, дали мога да отида с шарените маратонки? Нямам нито един чифт обувки, всичко ми е маратонки и кецове, а и ще бъда в детски кът все пак 🤔

# 212
Детските обувки отговарят ли си на размера или са уголемени?

# 213
Само да вметна, че се комбинира с хартиен ваучер от рециклиране.
Което ми напомня, че ми остана само един. СКоро трябва да ходя да връщам дрехи Grinning

# 214
Детските обувки отговарят ли си на размера или са уголемени?

Всичко, което съм взимала досега от детските обувки, е уголемено с един размер поне. Nerd

# 215
Здравейте, момичета! Скоро не съм ви чела и уж нямах нужда от нищо, но пак съм си харесала кецове и обувки. Grinning
Не издържах и пуснах с намалението тези, някой дали ги има:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1078610005.html
+ Два много изгодни топа. Много ми допада материята им, плътна и стегната.

# 216
За детскито бельо, скоро купих детски слипове, трикото е много тънко, включително и лог серията. Но на моите деца този модел им е удобен, боксерки моите момчета не носят.

# 217

И аз ги поръчах 😉 Днес нямаше нито един номер налични, от другите 2 цвята имаше налични всички номера.

# 218
Аnonimen, ами те са много шукаритетни! Показах ги на приятелка и тя също ги поръча на намалението.

# 219
  • Вестерос
И аз щях ама забравих тюх

# 220
Аnonimen, ами те са много шукаритетни! Показах ги на приятелка и тя също ги поръча на намалението.

Абе, и в офиса казаха, че са шукаритетни, т.е. циганийки, ама мнението на млади жени, постоянно облечени в черно (поради наднормено тегло) не ми е важно 😉

# 221
  • Пловдив
За детскито бельо, скоро купих детски слипове, трикото е много тънко, включително и лог серията.
Aз скоро logg серия не съм засичала. Като че ли я спряха, за съжаление...

# 222
И аз, и аз ги поръчах Simple Smile
Шаренки са, но не ми седят циганеят, защото нямат лъскавко и златничко и блещукащо по тях. Весели са Simple Smile

# 223
Хайде на точките! Simple Smile

# 224

Поръчах си тая блузка за шарените маратонки. Чок шукар ще съм😂

Общи условия

Активация на акаунт