Пазаруване от НМ, тема 62

• 43 929
  • 776
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Има го пак, но не като отвориш артикула.
На един профил с малко точки имам 15%, но само в магазин.
На основния профил го няма това намаление.
Аз пък имам 15% само за онлайн поръчки, валиден до 14-ти март.

# 166
  • София
И аз имам за магазини 15%… ама там хептен трудно намирам хубави кърмачески истории..

# 167
И моите са до 14.03, но само в магазин. Нямам бутон за добавяне на отстъпка.

# 168
Аз нямам нищо, че най-лесно се смята. Grinning

# 169
Момичета, върбах един клин и имам мейл да си въведа данните на сметката, къде е това? Търсих в профила, но не го намирам! Моля за помощ! Благодаря!

# 170
В Профил - Плащания, под Моите поръчки.

# 171
Момичета, според вас кога да очакваме големи намаления 50-60-70% ? Не си спомням по кое време бяха миналата година, а чакаме бебе и имам доста за пазаруване.

# 172
Момичета, според вас кога да очакваме големи намаления 50-60-70% ? Не си спомням по кое време бяха миналата година, а чакаме бебе и имам доста за пазаруване.
Мисля април някъде, ама чак толкова не бяха си мисля намалени и то на зимните дрехи.
После октомври са на летните май-май беше.
Но и за 8-ми март пускаха намаления, а сега нищо нямаше, та...

# 173
Винаги е имало за 8 март намаление, изложиха се тази година.

# 174
Детските им бикини/слипове още ли са качествени? Децата имат нужда, но нещо 50лв за 20 чифта сякаш ми се свиди, особено ако не са ок 🤷‍♀️

# 175
На първа страница не открих насоки къде точно да впиша банковата сметка, по която ще ми възстановят сумата за върнати артикули. Ако може някой запознат да подскаже.

# 176
  • София
Влизаш си в профила "моят профил", после "настройки на профила" и там в "настройки за плащане"

# 177
На първа страница не открих насоки къде точно да впиша банковата сметка, по която ще ми възстановят сумата за върнати артикули. Ако може някой запознат да подскаже.

В Профил - Плащания, под Моите поръчки.

# 178
Благодаря! Интересно, че през мобилното приложение не го намирах, днес успях през сайта. Успешен ден!

# 179
  • София
Големият (на 5г) носи само ХМ бельо. Аз съм доволна, но или има широк таз Grinning или нещо номерацията им е умалена. Висок е 115 и са му таман 122-128рр. Боксерки носи.

Общи условия

Активация на акаунт