Пазаруване от НМ, тема 62

• 44 305
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
  • Mostly in my mind
едно време му викахме ветрило Grinning

# 586
Може ли да ми кажете кое имат предвид под "нисък ханш" и "долен ханш". Опитвам се да улуча едни дънки от първия път, че и ваучер ще хабя с тях, но аз знам само за един ханш - през най-широката част на дупето. Това ли е?

# 587
Къде го пише това?
Да не е нескопосан превод....дай текста да го видим.

# 588
едно време му викахме ветрило Grinning
То и сега така му викаме, ама тези вентилатор го писали, затова и го пуснах да се посмеете))
За нисък ханш май е това през кокалите на ханша да мериш, а долен е към читала, ама това са мои предположения, не съм виждала и аз такова нещо.
Аз за черните чехли ползвах ваучера, но снощи гледам си стои пак и си викам дай един вентилатор да взема с него. Отчете го и вече нямам трети. Но един само трябваше да имам, някакъв бъг се е получил за късмет , та поглеждайте може и при вас така да стане.

# 589
Вижте какъв "вентилатор" са пуснали. Преди не съм виждала да предлагат))
Еми отиде ми ваучера от 5лв. Взех го)) Цял вентилатор ми излезе 7лв , имало го е и в черно, но..
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1084810006.html
Хаххахахаха.
Чакам намаление, хайде!

# 590
Ето  тук го пише, като цъкнах на "таблица на размерите" за дънките:

# 591
Ханш само имат предвид, според мен.

# 592
Да ви питам, има ли някой тези панталонки или пък да ги е виждал и мерил.
Имам на другият профил още един ваучер за 5 лв. и ме сърбят пръстите сега.
То мислех зелените, после сините, пък бежовите, ама сега на този цвят се спрях с черен потник или всякакъв май върви, но дали стоят добре и колко уголемени са, че съм между два номера и се чудя
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0993840016.html
мисля и с този потник да го комбинирам за лятото, ще излезе 25лв двете
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1049251001.html

# 593
  • Вестерос
Аз имам два ваучера по 5 лв и все се чудя какво да взема.... нямам безплатна доставка още обаче

# 594
  • Бургас
И аз имам два, а трябва да са три. Не бързам да ги харча, но ако не се появи третия другата седмица мисля да им звънна.

# 595
След нулирането на точките нали оставиха правото за лоялни на безплатна доставка и хич не мога да търпя някакви бонуси, просто трябва нещо малко да е, ама да го цъкна. Ако нямах безплатна доставка обаче хич нямаше и с бонус да поръчам, то доставката е повече от бонуса.
На мен не ми е ясно кога ще ми махнат безплатната доставка. Сега уж трупаме нови точки, ама кога трябва да ги достигна , за да продължа да имам такава или си остава завинаги...хич не схващам. Ще гледам да натрупам в един профил нещо, ако мога и ми харесва, за да имам пак в резерв. То това голямо предимство, можеш за 7лв нещо и да ти е безплатно да поръчаш, както "вентилатора" )) При мен се получи и бъг с бонуса, отчете ми го с чехлите и после пак имах наличен си стоеше, та...поглеждайте.
Никой ли ги няма тези къси панталонки или да ги е мерил, виждал... То аз ги поръчах вече де, няма да ги мисля, като ми влезе нещо в главата и...

# 596
  • Mostly in my mind
Докога ли ще го чакаме това намаление...

# 597
  • Пловдив
fanfanito, има отзиви за панталонките, колебливи са. Според мен да заложиш на твоя си номер.
Потникът е много къс. Виждам го подходящ за девойка с хармонични форми.

# 598
fanfanito, има отзиви за панталонките, колебливи са. Според мен да заложиш на твоя си номер.
Потникът е много къс. Виждам го подходящ за девойка с хармонични форми.
Четох отзивите и точно те ме объркаха. Накрая все пак поръчах моя си номер, като пола-панталонки да ми стоят. То аз не съм девойче и формите не са ми като преди, ама..по-дългички ми се виждат и свободни, само да не ми падат много от талията, че се дразня, не ми е удобно хич не съм свикнала, исках ленени панталонки и тези ми хванаха окото.
 Потникът е къс и затова го поръчах, да не се загащвам , имам черни много, но все дълги. За лятото, за морето да се мотам така се виждам, не за ежедневието, иначе аз почти не нося сутиени (не съм пищна хич там), та не ми пречи да е по-затворен горе, те са по-стегнати пише и пак поръчах моя номер. Ми..каквото е, колебаех се за цветовете, но пък по-тъмното ще съм по-слаба. То на морето всички ще са със светли дрехи, аз кат врана ще се мотам, но..., нали и чехли поръчах за 12лв с бонуса, та правя сметка, ако добре се получи всичко за 37лв да съм нова уж))
Вентилаторът също си подхожда)) Свършили вече пак, еми...уредих се да се охлаждам с вентилатор ходещ))

ПП. Допълвам се. Сега погледнах в любими и роклите, които бях сложила да следя за намаление от новите уж модели (може и стари да са били) ги имаше във всички размери. Сега обаче са задраскани и свършили, а тези които стоят има само най-малките или най-големите номера или само единия. Та..народа май пазарува , не може за 2 дни да се изчерпат толкова, а и цените хич не са каквито бяха (не са някакви уаууу модели) Не очаквам май скоро да има намаление, особено на летни дрехи, поне на зимните да пуснат, преди така си попълвах гардероба, ама сега..няма вече май да има.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 10:13 от Анонимен

# 599
Имам такива панталонки от миналата година, черни. Взех Л и определени ми стоят като торба. Заглеждам и аз другите цветове, но мисля да заложа на М. Взех рокля риза- зебров принт Л, ами имам същата от миналата година- леопардов принт, пак Л. Разликата между двете е очевАдна. Зебровата е по-голяма.

Общи условия

Активация на акаунт