Пазаруване от НМ, тема 62

• 44 298
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
Миналата година гледам, че съм пускала поръчки чак юни месец с някакви намалени неща 😭

# 601
Аз се надявам да пуснат някой код за лоялни клиенти... Че доста неща съм набелязала.

# 602
И аз загледах вчера в реала роклята риза със зеброви принтове, хареса ми на пипане, но бях изтощена от мерене на дънки и си тръгнах. Нищо не купих, харесах едни, дето ми нямаше номера и ще чакам да ги намалят, за да ги поръчам.
Пробвах и True to size, надявах им се, но Л ми стояха като джегингс, а ХЛ ми бяха много хлабава на кръста. И останах валат.
ММ си купи дънки обаче, щедро му предоставих ваучера за -5лв и сега иска да ги връща моля ви се. Само ми го изхаби 🤣

# 603
# 604
Поръчах тъкмо панталон и еспадрили

# 605
  • Вестерос
Дали няма да пуснат онези цветни маратонки пак

# 606
Да дам отзиви за черните чехли с монограма дето поръчах. Дойдоха и са огромни. Купувам 37 номер от НМ, по принцип съм 36. Взех 38-39 за чехли , имала съм друг модел този номер и са удобни за чехли. Ама тези черните са огромни направо, по отзиви били умалени, което ме подведе. Направо са хлопатари, но няма да ги връщам, аз ходя с такива чехли у нас и за зимни месеци с дебел чорап (ама пак са огромни), тежки са, някак различни, не ги препоръчвам.
Вентилаторът-ветрило дойде. Хубав е, приятен цвят -светлобежаво, харесва ми, с бонус го взех и излезе 7лв , еми..добре е.
Чакам панталонките и потника. Вече съвсем не мога да се ориентирам в мерките на НМ и на сайт едно, като дойде друго гледам, нещо се ядосах и ще съм пас.
Поръчах тъкмо панталон и еспадрили
Е дайте линкове де, така ...нищо не се разбира, поне да видим нещо

# 607
Ще правят втори опит да ми възстановят сумата за неизпратен артикул.

# 608
Еднократно ли е 20% или да си поръчвам спокойно след оглед?

Да, отговорих си. Харченето да започне.

Като първо желание побързах с комплект, който исках и гледах за децата. Естествено се похарчи размера за от зимата нататък и ще чакаме следващата в резерв
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1110407001.html

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 12:40 от Щефи

# 609
  • Стара Загора
Ако не следя темата, няма и да поръчам. Joy
В крайна сметка поръчах една блуза с голи рамене и 2 възглавнички, наместих и ваучера за 5лв. Joy

# 610
И аз имах ваучер от 5лв, 36 и нещо стана с него

# 611
Здравейте, момичета Flowers Four Leaf Clover
Пуснах бански, колие и чорапогащи. Имам същия бански в черно и много ми харесва, затова реших и в зелено.

Миналата седмица пуснах и един сутиен super push-up без презрамки за лятото.
Дългата рокля се оказа уголемена в действителност, но след като мина през сушилнята май се скъси повече от желаното. Ще си я нося. Blush

# 612
Merveilleuse, долнището на този бански до къде стига, над пъпа ли е?

# 613
Едни..тонки само чакам аз Grinning

# 614
Dareland, да над пъпа. Аз имам дълъг торс и ми е точно до пъпа. В сайта има доста снимки с модела.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0928457012.html

Общи условия

Активация на акаунт