Пазаруване от НМ, тема 62

• 44 295
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Някой май имаше тия дънки...? Дали стават за летни или са дебели?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1025457028.html

# 616
  • Mostly in my mind
Убий ме, не мога да нося в жегите дънки. Спарва ми, полепва ми, некомфортно ми е. Това като малко оф... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 617
  • Пловдив
Убий ме, не мога да нося в жегите дънки. Спарва ми, полепва ми, некомфортно ми е. Това като малко оф... Stuck Out Tongue Winking Eye
е, не баш в 40* Simple Smile

# 618
Мистик, не са дебели тези дънки, но такива според мен са по-подходящи за пролетно време (или по-хладни летни дни), а за лятото - по-леки панталони от тънък лиосел.

# 619
  • Пловдив
Мистик, не са дебели тези дънки, но такива според мен са по-подходящи за пролетно време (или по-хладни летни дни), а за лятото - по-леки панталони от тънък лиосел.
гледах такива летни и широки, ама коментарите ме отказаха...много дълги, чак се влачат и прозират.

# 620
Възможно е по-светлите цветове леко да прозират, но има и лиосел с дънков цвят (не съм разглеждала сега какво предлагат НМ, а като тип плат споменавам), който по принцип не прозира (такъв тип пола имам, много лека).

# 621
Дънките са еднаква дебелина. Няма летни, зимни..кой когато иска да си ги носи.. и както иска да си ги нарича.

# 622
Имам дънки и от по-дебел плат. Стават за зимата (когато не е прекалено студено). Но не са от НМ.

# 623
  • Пловдив
Феникс, ако видиш такива от дънков лиосел ми прати. Имам едни такива и аз, ама ги бракувам щото вече не стават.

Тет, абе има едни дебелшки кат плат...баш зимни са за мен Simple Smile днес съм с тях. Другите са баш тънки...все от НМ са.

# 624
Добре, ако мярна някъде ще ти пиша. В Лидл мисля, че преди имаха по някое време на годината оферти на такива, но пък май имаше и недоволни от разкривяващи се шевове или някакъв друг проблем с тях беше…

# 625
  • Пловдив
Добре, ако мярна някъде ще ти пиша. В Лидл мисля, че преди имаха по някое време на годината оферти на такива, но пък май имаше и недоволни от разкривяващи се шевове или някакъв друг проблем с тях беше…
ааа, от тия имах. М не. Шевът се цепи в страни и не стават.

# 626
Сега като каза, че се цепи шевът вече ме подсети, вярно че от това се оплакваха в другата тема.
Не съм разглеждала сега има ли в НМ варианти, но ако нямат, може да се появят някакви скоро, поне преди време съм виждала да имат с дънков цвят лиоселни панталони (тънки), а имам преди години вземани едни светли (но не прозират според мен) и зелени (каки) - и те не прозират, много са леки, само в талията малко не ми харесват (че са с висока талия).

# 627
Ето дънки с лиосел. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1036617002.html
Имам друга марка, материята е уникална.

# 628
  • Пловдив
Ето дънки с лиосел. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1036617002.html
Имам друга марка, материята е уникална.
коя друга?
Такива светли никога съм нямала...все си мисля, че ще ми правят задника по-голям Flushed не, че е малък де, но нали черното умалява...уж Grin

# 629
Не са на НМ, от другаде съм ги вземала.

Общи условия

Активация на акаунт