Пазаруване от НМ, тема 62

• 44 349
  • 776
  •   1
Отговори
# 495
Аз имам лакове и ще си ги ползвам.

# 496
Писах по- назад, върнах в общ пакет поръчани от 4 поръчки. Много бързо ми възстановиха сумата.

# 497
Вижда ли се някъде, че ти се полагат ваучер за 5лв, от натрупани 150 точки? Могат ли да се проследяват, има ли някоя наясно с това?

# 498
  • Mostly in my mind
Изписва колко точки ти трябват до следващ бонус.

Аз нали много ревах,че нямам ваучери. Накрая ми дойдоха 3 наведнъж, обаче как така се е случило, последния ми изгоря. Изтървала съм го.

# 499
Изписва колко точки ти трябват до следващ бонус.
Аз имам 400 точки, от зануляването февруари, като вече мина 1 месец от направените 150т, та се чудя има ли как да ги проверя или да търся директно съпорта им за обяснение.🙄

Аз нали много ревах,че нямам ваучери. Накрая ми дойдоха 3 наведнъж, обаче как така се е случило, последния ми изгоря. Изтървала съм го.
Аз имам 400 точки, от зануляването февруари, като вече мина 1 месец от направените 150т, та се чудя има ли как да ги проверя или да търся директно съпорта им за обяснение.🙄

# 500
  • Mostly in my mind
Явно се забавят. Виж, и аз съм се оплаквала Joy

# 501
Вижда ли се някъде, че ти се полагат ваучер за 5лв, от натрупани 150 точки? Могат ли да се проследяват, има ли някоя наясно с това?

Дават ги след 30 дни, не веднага.

# 502

Дават ги след 30 дни, не веднага.
Знам, прегледах си покупките, минал е 1 месец и малко от направените 150лв, аз даже в левове ги броя, не на точки, за по-сигурно😄

# 503
Да, видях, че знаеш. Почти едновременно сме писали. Simple Smile
Звъни им, безплатно е обаждането, да видят защо липсват.

# 504
  • София
Може да има някакво забавяне. И при мен минаха 30-те дни. До едно време горе-долу смятах, но имах връщания, давах и оценки. Съвсем обърках сметките. Joy Според мен трябваше поне един ваучер да ми е изпратен вече, а скоро след това още един заради двойните точки, които даваха. Засега няма нищо.

# 505
Има до минус 40% на пролетни модели онлайн до 21.04 от днес.

# 506
  • Бургас
До сега разглеждах дамското и детското - нищо не харесах.

# 507
Абсолютно нищо не си харесах .. много зле този път

# 508
Нямам време да разглеждам много, ама сега поръчах това клинче, да не свърши моят номер
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1045573001.html

взех и плажната кърпа, обадих се за ваучера, че и на мен ми го бавят, ама на 24 ми казаха ще имам
Все пак е намалена и имам желание да си направя комплект със зелената плажна чанта, пък да видим
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1036828007.html

# 509
Харесах две-три евтини панталончета за детето, а пък няма негов размер, разбира се. Типично за офертите на НМ!

Общи условия

Активация на акаунт